FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lyrics to the band
Quiz about Lyrics to the band

Lyrics to the band Trivia Quiz


In this quiz I will give you a bit of lyrics from a song and you will pick who performed the lyrics out of the selection.

A multiple-choice quiz by will999. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Author
will999
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
158,486
Updated
Oct 20 23
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1324
Last 3 plays: Guest 104 (1/10), Guest 59 (4/10), Guest 207 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. "She was a fast machine, She kept her motor clean, She was the best damn woman I had ever seen". Hint


Question 2 of 10
2. "Her whole world's come undone, From lookin straight at the sun, What did her daddy do"?

Hint


Question 3 of 10
3. "Well, the rain exploded with a mighty crash as we fell into the sun,
and the first one said to the second one there I hope you're having fun".
Hint


Question 4 of 10
4. "Lady, when you're with me I'm smiling, give me all your love, your hands build me up when I'm sinking, touch me and my troubles all fade".
Hint


Question 5 of 10
5. "Let the good times roll, let them knock you around, let the good times roll, let them make you a clown". Hint


Question 6 of 10
6. "Roxanne, you don't have to put on the red light, those days are over, you don't have to sell your body to the night".
Hint


Question 7 of 10
7. "I am a tu tu tu tu tough tough guy, I tell no tales I do no lie, I am a tu tu tu tu tough tough guy, halo round my head to tough to die". Hint


Question 8 of 10
8. "In the mornin' I get up, and I try to feel alive, but I can't.
Every time I look at you, I go blind."
Hint


Question 9 of 10
9. These last two are not so much bands, but are more solo artists. Well which artist sang these lyrics? "When people keep repeating, that you'll never fall in love, when everybody keeps retreating, but you can't seem to get enough". Hint


Question 10 of 10
10. "Drivin' home this evening, I coulda sworn we had it all worked out, you had this boy believin', way beyond the shadow of a doubt".
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 23 2024 : Guest 104: 1/10
Feb 17 2024 : Guest 59: 4/10
Feb 06 2024 : Guest 207: 9/10
Feb 01 2024 : Guest 72: 5/10
Jan 19 2024 : Mingler2024: 6/10
Jan 10 2024 : sg81: 9/10
Dec 27 2023 : Guest 172: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "She was a fast machine, She kept her motor clean, She was the best damn woman I had ever seen".

Answer: AC/DC

These lyrics are from AC/DC's "You Shook Me All Night Long" song which was released in 1980 on thier Back in Black album.
2. "Her whole world's come undone, From lookin straight at the sun, What did her daddy do"?

Answer: Aerosmith

These lyrics are from Aerosmith's hit "Janie's Got A Gun".
3. "Well, the rain exploded with a mighty crash as we fell into the sun, and the first one said to the second one there I hope you're having fun".

Answer: Wings

This of course to the song "Band on the Run" performed by Paul McCartney and Wings.
4. "Lady, when you're with me I'm smiling, give me all your love, your hands build me up when I'm sinking, touch me and my troubles all fade".

Answer: Styx

These lyrics are from Styx's "Lady" song.
5. "Let the good times roll, let them knock you around, let the good times roll, let them make you a clown".

Answer: The Cars

The lyrics had to give this one away, this is of course "Good Times Roll" performed by The Cars.
6. "Roxanne, you don't have to put on the red light, those days are over, you don't have to sell your body to the night".

Answer: The Police

This is of course "Roxanne" performed by lead sing Sting and "The Police".
7. "I am a tu tu tu tu tough tough guy, I tell no tales I do no lie, I am a tu tu tu tu tough tough guy, halo round my head to tough to die".

Answer: The Ramones

This is "Too Tough To Die" from the Ramones' "Too Tough To Die" album.
8. "In the mornin' I get up, and I try to feel alive, but I can't. Every time I look at you, I go blind."

Answer: Hootie and the Blowfish

These lyrics are from "I Go Blind" from "Hootie and the Blowfish's" "Scattered, Smothered & Covered" album.
9. These last two are not so much bands, but are more solo artists. Well which artist sang these lyrics? "When people keep repeating, that you'll never fall in love, when everybody keeps retreating, but you can't seem to get enough".

Answer: Pete Townsend

This is Pete Townsend's "Let My Love Open the Door".
10. "Drivin' home this evening, I coulda sworn we had it all worked out, you had this boy believin', way beyond the shadow of a doubt".

Answer: Bryan Adams

These lyrics are from Bryan Adams' "Cuts Like A Knife" song.
Source: Author will999

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us