FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ragnaroks Lyrics Mixture
Quiz about Ragnaroks Lyrics Mixture

Ragnarok's Lyrics Mixture Trivia Quiz


Welcome to my lyrics mixture quiz! All you have to do is answer who says the part as the question says.

A multiple-choice quiz by Andy713. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Author
Andy713
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
111,574
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
543
Last 3 plays: Guest 104 (3/10), Guest 59 (2/10), Guest 207 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Run... hide, all of that was sacred to us." Hint


Question 2 of 10
2. "At least in heaven I can skate. 'Cause right now on earth I can't eject, without the men upon my back." Hint


Question 3 of 10
3. "Standing in line to see the show tonight." Hint


Question 4 of 10
4. "Get the cool, get the cool shoeshine." Hint


Question 5 of 10
5. "I'm so high, I'm never low. I hold the sky and I'm never letting go." Hint


Question 6 of 10
6. "Will the real Slim Shady please stand up." Hint


Question 7 of 10
7. "I wanna run away, never say goodbye." Hint


Question 8 of 10
8. "I have 21 seconds to go, I have 21 seconds to flow." Hint


Question 9 of 10
9. "I'm so happy, 'cause today I found my friends, in my head." Hint


Question 10 of 10
10. "Who let the dogs out?" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 19 2024 : Guest 104: 3/10
Feb 17 2024 : Guest 59: 2/10
Feb 06 2024 : Guest 207: 6/10
Jan 10 2024 : sg81: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Run... hide, all of that was sacred to us."

Answer: Creed

Creed has been more successful in America than in the UK; they have not gotten one single in the top 10 on the UK charts. This lyric is from "Who's Got My Back?" on the album "Weathered".
2. "At least in heaven I can skate. 'Cause right now on earth I can't eject, without the men upon my back."

Answer: OPM

OPM reached the top 10 in the UK charts. This song, "Heaven is a Halfpipe", has been featured on the program "Malcom In The Middle".
3. "Standing in line to see the show tonight."

Answer: Red Hot Chili Peppers

The Red Hot Chili Peppers formed in 1983; their debut album "Red Hot Chili Peppers" was released the next year. This lyric is from the track and album "By The Way" from 2002.
4. "Get the cool, get the cool shoeshine."

Answer: Gorillaz

Gorillaz' track "19/2000" was on the UK charts for 10 weeks. Their single "Clint Eastwood" was in the top 10 for 10 weeks. This lyric is from "19/2000" on the album "Gorillaz".
5. "I'm so high, I'm never low. I hold the sky and I'm never letting go."

Answer: Puddle Of Mudd

Puddle Of Mudd's executive producers are Fred Durst and Jordan Schur. Their single "Control" was the music theme for "WWE Survivor Seires 2001". This lyric is from "Out Of My Head" on the album "Come Clean".
6. "Will the real Slim Shady please stand up."

Answer: Eminem

Eminem has been sued by his mother and Britney Spears. The video for the song "The Real Slim Shady" was number 3 on the "MTV: UK Top 100 Videos". This lyric is from "The Real Slim Shady", on the album "Marshall Mathers LP".
7. "I wanna run away, never say goodbye."

Answer: Linkin Park

Chester and Mike Shinoda provide the vocals for Linkin Park. Their best single in the UK charts is "In The End", which reached number 8. This lyric is from "Runaway", on the album "Hybrid Theory".
8. "I have 21 seconds to go, I have 21 seconds to flow."

Answer: So Solid Crew

So Solid Crew's single "21 Seconds" reached number 1 on the UK charts. This is from the album "They Don't Know".
9. "I'm so happy, 'cause today I found my friends, in my head."

Answer: Nirvana

The album "Nevermind" from Nirvana was number 5 on the VH1's "100 Greatest Albums". Kurt Cobain (the leader of Nirvana) was once late to Sam Lang's Studios to sing "You Know You're Right". This lyric is from "Lithium", which is on the albums "Nevermind" and "Best Of Nirvana".
10. "Who let the dogs out?"

Answer: Baha Men

The single "Who Let The Dogs Out" was in the top 10 for over 10 weeks in the UK single charts. This lyric is from the track and album "Who Let The Dogs Out".
Source: Author Andy713

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us