FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lyrical Trivia II
Quiz about Lyrical Trivia II

Lyrical Trivia II Trivia Quiz


Simple concept makes for difficult quiz, match the artist to the lyrical snippet!

A multiple-choice quiz by bolan. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Author
bolan
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
14,549
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2092
Last 3 plays: Guest 104 (2/10), Guest 212 (6/10), Guest 59 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. Please allow me to introduce myself, I'm a man of wealth and taste? Hint


Question 2 of 10
2. Acting steady always ready to defend your fears, What's the matter with the truth, did I offend your ears? Hint


Question 3 of 10
3. I heard your voice through a photograph, I thought it up it brought up the past, Once you know you can never go back, I've got to take it on the otherside . Hint


Question 4 of 10
4. Don't know where you heard it, Don't always spread it around, All I know is that I'm clean as a whistle baby, I never uttered a sound? Hint


Question 5 of 10
5. You think we look good together, you think my shoes are made of leather, But I'm a substitute for another guy? Hint


Question 6 of 10
6. Don't move, Don't talk out of time, Don't think, Don't worry, Everything's just fine, Just fine. Hint


Question 7 of 10
7. That's o-kay! It's the terror of knowing, What this world is about, Watching some good friends, Screaming let me out, Pray tomorrow takes me higher, Pressure on people? Hint


Question 8 of 10
8. Is it all in that pretty little head of yours? What goes on in that place in the dark? Well I used to know a girl and I could have sworn that her name was Veronica? Hint


Question 9 of 10
9. And out comes the man from Mars, And you try to run but he's got a gun, And he shoots you dead and he eats your head, And then you're in the man from Mars, You go out at night eating cars, You eat Cadillacs, Lincolns too, Mercurys and Subaru? Hint


Question 10 of 10
10. They like to get you in a compromising position, They like to get you there and smille in your face, They think, they're so cute when they got you in that condition, Well I think, it's a total disgrace? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 23 2024 : Guest 104: 2/10
Feb 19 2024 : Guest 212: 6/10
Feb 17 2024 : Guest 59: 4/10
Feb 08 2024 : Guest 209: 5/10
Feb 06 2024 : Guest 207: 8/10
Jan 19 2024 : Mingler2024: 4/10
Jan 10 2024 : sg81: 10/10
Jan 04 2024 : Xanadont: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Please allow me to introduce myself, I'm a man of wealth and taste?

Answer: The Rolling Stones

The Rolling Stones, of course... This is from Sympathy for the Devil.
2. Acting steady always ready to defend your fears, What's the matter with the truth, did I offend your ears?

Answer: Aimee Mann

This lyric is from the Aimee Mann song 'That's Just What You Are'
3. I heard your voice through a photograph, I thought it up it brought up the past, Once you know you can never go back, I've got to take it on the otherside .

Answer: Red Hot Chili Peppers

This is from the latest Chili Peppers single 'Otherside'.
4. Don't know where you heard it, Don't always spread it around, All I know is that I'm clean as a whistle baby, I never uttered a sound?

Answer: Liz Phair

This is from Liz Phair's song 'Never Said'.
5. You think we look good together, you think my shoes are made of leather, But I'm a substitute for another guy?

Answer: The Who

This is from The Who's classic single 'Substitute'
6. Don't move, Don't talk out of time, Don't think, Don't worry, Everything's just fine, Just fine.

Answer: U2

This is from U2's 1995 single 'Numb'.
7. That's o-kay! It's the terror of knowing, What this world is about, Watching some good friends, Screaming let me out, Pray tomorrow takes me higher, Pressure on people?

Answer: David Bowie and Queen

This is David Bowie and Queen's 'Under Pressure'. The famous riff from this song was lifted by Vanilla Ice for his hit song 'Ice Ice Baby.' David Bowie is still going strong, however, and Vanilla Ice is thankfully off flipping burgers somewhere.
8. Is it all in that pretty little head of yours? What goes on in that place in the dark? Well I used to know a girl and I could have sworn that her name was Veronica?

Answer: Elvis Costello

This is from Elvis Costello's 1989 hit single 'Veronica'
9. And out comes the man from Mars, And you try to run but he's got a gun, And he shoots you dead and he eats your head, And then you're in the man from Mars, You go out at night eating cars, You eat Cadillacs, Lincolns too, Mercurys and Subaru?

Answer: Blondie

This is from Blondie's 1980 smash single 'Rapture'.
10. They like to get you in a compromising position, They like to get you there and smille in your face, They think, they're so cute when they got you in that condition, Well I think, it's a total disgrace?

Answer: John Cougar Mellencamp

This last one is from John Cougar Mellencamp's 1983 single 'Authority Song'.
Source: Author bolan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us