Quiz about ABBA Lyrics Names Names Names
Quiz about ABBA Lyrics Names Names Names

ABBA Lyrics: Names, Names, Names Quiz


Hello! For this quiz, I give you a name that appears in an ABBA song, and you name the song. The complete lyric will appear in the answer section. Good Luck!

A multiple-choice quiz by Agnetha27. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. ABBA

Author
Agnetha27
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
111,964
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
9 / 15
Plays
2279
Last 3 plays: Guest 71 (2/15), Stonesman (8/15), Tekka (8/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. In which ABBA hit was "Napoleon" mentioned? Hint

"Money, Money, Money"
"Kisses of Fire"
"What About Livingston?"
"Waterloo"

2. Tracy and Daisy's motives were questioned in which song from the self- titled album "ABBA"? Hint

"Tropical Loveland"
"Fernando"
"Name of the Game"
"So Long"

3. Bjorn sings about jealous feelings for Joe in which song? Hint

"Move On"
"Sang Till Goral"
"The Piper"
"Crazy World"

4. Carrie is the name of the strong-willed protagonist in which song? Hint

"I Am Just a Girl
"Mamma Mia"
"That's Me"
"I'm Still Alive"

5. In what song is Jeannie on Bjorn's mind? Hint

"Sitting In The Palmtree"
"Merry-Go-Round"
"As Good As New"
"Why Did It Have to be Me?"

6. According to ABBA, Sue doesn't do all that much, but they do mention her in which song that was used as the theme in "ABBA-The Movie"? Hint

"Hole in Your Soul"
"Tiger"
"Happy New Year"
"I am an A"

7. In which song from "Ring Ring" is Cinderella mentioned? Hint

"Rock 'n' Roll Band"
"Nina, Pretty Ballerina"
"I Am Just A Girl"
"She's Just My Kind of Girl"

8. Frida has some thoughts on Dr. Freud in which song? Hint

"Me and I"
"Santa Rosa"
"Me and Bobby and Bobby's Brother"
"You Owe Me One"

9. Frida sings about memories with Harry in which song? Hint

"Honey, Honey"
"When All Is Said and Done"
"Our Last Summer"
"Chiquitita"

10. Agnetha and Frida were feeling pushed around, and quite like King Kong in which song? Hint

"I'm a Marionette"
"Watch Out"
"Super Trouper"
"The Way Old Friends Do"

11. In which song does Bjorn place a phone call to a woman named Alice Whiting? Hint

"If it Wasn't For the Nights"
"Man in the Middle"
"Head Over Heels"
"Two for the Price of One"

12. Agnetha came home after a long day's work, and cuddled up with a book by Marilyn French in which song? Hint

"Rock Me"
"The Day before You Came"
"Under Attack"
"Burning My Bridges"

13. Agnetha mentions her own name in which ABBA song? Hint

"Soldiers"
"When I Kissed the Teacher"
"I am an A"
"The Winner Takes it All"

14. In which song does the band explain their true feelings for a girl named Suzy? Hint

"I've Been Waiting For You"
"Lovelight"
"Thank You For The Music"
"Suzy-Hang-Around"

15. Fred seems to be a bad influence on the girls in which song from "Waterloo"? Hint

"Gonna Sing you My Lovesong"
"My Mama Said"
"Watch Out"
"Andante, Andante"


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In which ABBA hit was "Napoleon" mentioned?

Answer: "Waterloo"

"My, My...at Waterloo, Napoleon did surrender..."
2. Tracy and Daisy's motives were questioned in which song from the self- titled album "ABBA"?

Answer: "So Long"

"Tracy, Daisy, they may be crazy, but I'll never be your girl...."
3. Bjorn sings about jealous feelings for Joe in which song?

Answer: "Crazy World"

"There's a couple of men in my life, and one of them is my brother, Joe..."
4. Carrie is the name of the strong-willed protagonist in which song?

Answer: "That's Me"

"I'm Carrie, not the kind of girl you'd marry, that's me!"
5. In what song is Jeannie on Bjorn's mind?

Answer: "Sitting In The Palmtree"

"Jeannie, Jeannie on my mind...yes, you are now..."
6. According to ABBA, Sue doesn't do all that much, but they do mention her in which song that was used as the theme in "ABBA-The Movie"?

Answer: "Hole in Your Soul"

"Sue lies by the pool..."
7. In which song from "Ring Ring" is Cinderella mentioned?

Answer: "Nina, Pretty Ballerina"

"Just like Cinderella..."
8. Frida has some thoughts on Dr. Freud in which song?

Answer: "Me and I"

"Sometimes I have toyed with ideas that I got from good ol' Dr. Freud..."
9. Frida sings about memories with Harry in which song?

Answer: "Our Last Summer"

"And now you're working in a bank, a family man, a football fan...and your name is Harry..."
10. Agnetha and Frida were feeling pushed around, and quite like King Kong in which song?

Answer: "I'm a Marionette"

"Out of place, like King Kong..."
11. In which song does Bjorn place a phone call to a woman named Alice Whiting?

Answer: "Two for the Price of One"

"He called the number, and a voice said, 'Alice Whiting'..."
12. Agnetha came home after a long day's work, and cuddled up with a book by Marilyn French in which song?

Answer: "The Day before You Came"

"I must've read a while...the latest one by Marilyn French or something in that style..."
13. Agnetha mentions her own name in which ABBA song?

Answer: "I am an A"

"I'm Agnetha, hello! I'm the young one, you know...."
14. In which song does the band explain their true feelings for a girl named Suzy?

Answer: "Suzy-Hang-Around"

"Suzy was nine and I was ten, right at the time when boys like to think they're men..."
15. Fred seems to be a bad influence on the girls in which song from "Waterloo"?

Answer: "My Mama Said"

"I know you've been out again with Fred..."
Source: Author Agnetha27

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Dalgleish before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 13 2023 : Guest 71: 2/15
Jan 10 2023 : Stonesman: 8/15
Jan 10 2023 : Tekka: 8/15
Jan 09 2023 : Guest 98: 15/15
Dec 30 2022 : Guest 101: 9/15
Dec 14 2022 : Guest 162: 15/15

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. ABBA Lyrics Average
2. Ultimate ABBA Lyrics Average
3. ABBA First Liners Average
4. Difficult ABBA lyrics Average
5. ABBA Were Tops Average
6. ABBA Lyrics Tough
7. ABBA Lyrics Average
8. Impossible ABBA Quiz Difficult
9. ABBA: The Quiz Difficult
10. ABBA Average
11. Matching ABBA songs to Albums Average
12. In Other Words, ABBA Average

1/31/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us