Quiz about Blink 182 Lyrics  More
Quiz about Blink 182 Lyrics  More

Blink 182 Lyrics & More Trivia Quiz


These are lyrics from Blink 182's "Take Off Your Pants and Jacket" CD. I'll give you a line from the song and you tell me which song it's from. Plus there are a few side bar, general questions about the band. Good Luck!

A multiple-choice quiz by freetuna12. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Blink182

Author
freetuna12
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
204,794
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2927
Last 3 plays: Guest 73 (8/10), Guest 222 (8/10), Guest 76 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What Blink 182 song is this lyric from? "She's getting kicked out of school cause she's failing." Hint

The Rock Show
Story Of A Lonely Guy
First Date
Online Songs

2. "You make me nervous so I really can't eat." What Blink 182 song is this lyric from? Hint

Story Of A Lonely Guy
Please Take Me Home
Online Songs
First Date

3. Who are the members of Blink 182 at the time of this album? ("Take Off Your Pants and Jacket") Hint

Bob, Frank, & George
Mark, Tom, & Travis
Tim, Mark, & Jeff
Travis, Chris, & Frank

4. From what Blink 182 song is this lyric from? "And break the truth with more bad news."
Hint

Roller Coaster
Reckless Abandon
Everytime I Look For You
Anthem Part II

5. The line, "Why did we have to go date?" is from which Blink 182 song? Hint

Everytime I Look For You
Please Take Me Home
Shut Up
First Date

6. When is Mark Hoppus's birthday? Hint

August 23
February 17
March 15
November 1

7. What Blink 182 song is this lyric from? "It's dumb to ask, cool to ignore."
Hint

Shut Up
Story Of A Lonely Guy
Give Me One Good Reason
The Rock Show

8. What Blink 182 song contains this line? "You're my source of most frustration." Hint

Everytime I Look For You
Happy Holidays
Online Songs
Shut Up

9. Who was the original drummer for the band? Hint

Scott Raynor
Bon Jovi
Andrew Picard
Neil Manuel

10. What Blink 182 song is this lyric from? "Span the distance, bridge the border."
Hint

Shut Up
The Rock Show
Everytime I Look For You
Happy Holidays


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What Blink 182 song is this lyric from? "She's getting kicked out of school cause she's failing."

Answer: The Rock Show

"She's getting kicked out of school cause she's failing
I'm kinda nervous, cause I think all her friends hate me
She's the one, she'll always be there
She took my hand and I made it I swear"
2. "You make me nervous so I really can't eat." What Blink 182 song is this lyric from?

Answer: First Date

"Would you guess that I didn't know what to wear?
I'm too scared of what you think
You make me nervous so I really can't eat"
3. Who are the members of Blink 182 at the time of this album? ("Take Off Your Pants and Jacket")

Answer: Mark, Tom, & Travis

Their names are Mark Hoppus, Tom DeLonge, and Travis Barker.
4. From what Blink 182 song is this lyric from? "And break the truth with more bad news."

Answer: Reckless Abandon

"We'll use this song to lead you on
And break the truth with more bad news
He left a scar, size extra large"
5. The line, "Why did we have to go date?" is from which Blink 182 song?

Answer: Please Take Me Home

"Why did we have to go date?
It's too easy to complicate
Be strong when things fall apart
Honest this breaks my heart"
6. When is Mark Hoppus's birthday?

Answer: March 15

Mark turned 33 on March 15, 2005.
7. What Blink 182 song is this lyric from? "It's dumb to ask, cool to ignore."

Answer: Story Of A Lonely Guy

"Worthless answer from friends of mind
It's dumb to ask, cool to ignore
Girls posess me, but they're never mine"
8. What Blink 182 song contains this line? "You're my source of most frustration."

Answer: Online Songs

"Josie
You're my source of most frustration
Forget when I don't meet expectations"
9. Who was the original drummer for the band?

Answer: Scott Raynor

Scott Raynor was the original drummer for Blink 182 but right after "Dude Ranch" was released Scott left the band because he wanted to finish school.
10. What Blink 182 song is this lyric from? "Span the distance, bridge the border."

Answer: Everytime I Look For You

"Approached with vague intentions
Betray my short attention
Span the distance, bridge the border
Beg forgiveness, round the corner"
Source: Author freetuna12

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 24 2023 : Guest 73: 8/10
Jan 01 2023 : Guest 222: 8/10
Dec 25 2022 : Guest 76: 10/10
Dec 16 2022 : Guest 101: 10/10
Dec 15 2022 : Guest 74: 8/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us