Quiz about Blink 182 Song Lyrics
Quiz about Blink 182 Song Lyrics

10 Questions about Blink 182 Song Lyrics | Music


Here's some questions about lyrics of my favorite band of all times Blink 182. Enjoy, and let me know what you think! ;)

A multiple-choice quiz by Blinky712. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Blink182

Author
Blinky712
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
237,822
Updated
Jan 16 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1351
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Complete the lyric: "Don't waste your time on me ...". Hint

"you're already the voice inside my head".
"he's waiting for you somewhere".
"it's too late for your apologies".
"'cause I stopped wasting it on you".

2. Complete this lyric, here's a hint, it's a song about a broken heart: "I never wanted to hold you back ...". Hint

"but I didn't wanna wait".
"I just wanted to hold on".
"but I did wanna hold you".
"but kiss me and maybe it'll go away".

3. Complete the lyric: "It's allright to tell me ...". Hint

"what's really on your mind".
"if it's over I'll survive you".
"don't worry, it won't hurt me".
"what you think about me".

4. Complete the lyric: "Don't leave me all alone ...". Hint

"it's dark and scary out there".
"just drop me off at home".
"I don't think i'll make it that way".
"I'm still the only one for you".

5. Complete the lyric: "Holly's looking dry ...". Hint

"looking for an easy target".
"looking for a miracle".
"looking for a ray of light".
"looking for me".

6. Complete the lyric: "When you smile ...". Hint

"I melt inside".
"I could go a thousand miles".
"it's like a dream".
"I smile".

7. Complete the lyric: "You afraid of being alone? ...". Hint

"you afraid of crying alone?".
"'cause I'm not, I'm with you".
' cause I am, I'm lost without you.
"you afraid I'm not the one?".

8. Complete the lyric: "Bring the ship about ...". Hint

"and we'll sail away".
"to watch a friend drown"
"to watch me drown".
"to watch us drown".

9. Complete the lyric: "I'm here hold on to me I'm right here ...". Hint

"sitting".
"wishing".
"waiting".
"worrying".

10. Complete the lyric: "She's cool, she's hot ...". Hint

"she's my friend".
"she's my girl".
"she's alone".
"she's right there".


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Complete the lyric: "Don't waste your time on me ...".

Answer: "you're already the voice inside my head".

This is "I Miss You". The first part is sung by bassist Mark Hoppus followed by the second part, sung by guitar player Tom DeLonge. This song is on the "Blink 182" CD as well as in the "Greatest Hits" one.
2. Complete this lyric, here's a hint, it's a song about a broken heart: "I never wanted to hold you back ...".

Answer: "I just wanted to hold on".

From the song "Apple Shampoo". This song is on the "Dude Ranch" CD, one of their firsts, when they still had Scott Raynor as the drummer instead of Travis Barker.
3. Complete the lyric: "It's allright to tell me ...".

Answer: "what you think about me".

From the song "Dammit". This video is very funny. Tom, Mark and their first drummer Scott are at the movie theatre when Mark's ex-girlfriend walks by with her new boyfriend.
4. Complete the lyric: "Don't leave me all alone ...".

Answer: "just drop me off at home".

From the song "Don't Leave Me". This song is featured in their "Enema Of The State". This CD was actually the first CD that featured Travis Barker as their drummer. In my opinion, excellent CD.
5. Complete the lyric: "Holly's looking dry ...".

Answer: "looking for an easy target".

From the song "Easy Target", song featured in their "Blink 182" CD. This song doesn't have a video.
6. Complete the lyric: "When you smile ...".

Answer: "I melt inside".

From the song "First Date", featured in their "Take Off You Pants & Jacket". This song has a very funny video filmed in two water parks in California.
7. Complete the lyric: "You afraid of being alone? ...".

Answer: ' cause I am, I'm lost without you.

From the song "I'm Lost Without You". One of their most amazing and romantic songs featured in their "Blink 182" CD.
8. Complete the lyric: "Bring the ship about ...".

Answer: "to watch a friend drown"

From the song "Man Overboard". This song has a very good version in their "Mark, Tom & Travis Show" cd and it's the only song recorded in studio in the CD (all the other ones are recorded live from a rock show).
9. Complete the lyric: "I'm here hold on to me I'm right here ...".

Answer: "waiting".

From the song "Not Now". This is an original song, featured in their "Greatest Hits" CD. It has a really cool video showing video and photo shootage of the band since their beginnings. It's a very special way to say goodbye, since it was their last video.
10. Complete the lyric: "She's cool, she's hot ...".

Answer: "she's my friend".

From the song "Please Take Me Home", featured in the "Take Off Your Pants & Jacket" CD. Also doesn't have a video, it's a very sweet song.
Source: Author Blinky712

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us