Quiz about Blink182 Songs
Quiz about Blink182 Songs

Average Music Trivia: Blink-182 Songs | 10 Questions


Think you guys know all the lyrics to Blink-182's songs? Play this quiz and see.

A multiple-choice quiz by shekane. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Blink182

Author
shekane
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
200,327
Updated
Jan 16 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3963
Last 3 plays: Guest 111 (10/10), Guest 222 (6/10), Guest 76 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What song is this from? "Hey mom. There's something in the backroom..." Hint

Asthenia
Aliens Exist
Shut Up
First Date

2. Which one of their songs contain these words: "Mom and dad they quite don't understand it."? Hint

Pathetic
Online Songs
Give Me One Good Reason
Dumpweed

3. What song has these lyrics in it: "I talked to you every now and then, I never felt so alone again..."? Hint

Adam's Song
Carousel
21 Days
The Rock Show

4. What is the name of the song that has these lyrics: "And when the day ends I'm sure she feels sorrow..."? Hint

Voyeur
And I
Reckless Abandon
Peggy Sue

5. In the beginning of which song does it start off this way: "Got a lot of heartache..."? Hint

Dysentery Gary
Story Of A Lonely Guy
Strings
Untitled

6. Which one of their songs starts off like this: "Breathing deeply, walking backwards..."? Hint

TV
Feeling This
Roller Coaster
I Miss you

7. Which one of their songs has these lyrics: "Where are you, and I'm so sorry..."? Hint

I Miss You
Wasting Time
Enthused
M&M's

8. Which song contains these words: "Not sure I'll fail or pass, kissed every girl in class..."? Hint

Reckless Abandon
Romeo And Rebecca
Give Me One Good Reason
Always

9. Which song are these words from: "I never thought I'd die alone. I laughed the loudest who'd a known..."? Hint

Mutt
Anthem
I Miss You
Adam's Song

10. Which one of their songs has these lyrics: "Last night it came as a picture..."? Hint

Asthenia
I Miss You
Always
Carousel


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song is this from? "Hey mom. There's something in the backroom..."

Answer: Aliens Exist

The correct answer is "Aliens Exist" from their album "Enema Of The State".
2. Which one of their songs contain these words: "Mom and dad they quite don't understand it."?

Answer: Give Me One Good Reason

The answer for this one was "Give Me One Good Reason" from "Take Off Your Pants And Jacket". I think this is the best song ever.
3. What song has these lyrics in it: "I talked to you every now and then, I never felt so alone again..."?

Answer: Carousel

The answer is "Carousel" from "Buddha", and "Cheshine Cat". This is like their first song ever so I had to put it on here.
4. What is the name of the song that has these lyrics: "And when the day ends I'm sure she feels sorrow..."?

Answer: Voyeur

The answer is "Voyeur" from "Dude Ranch". I just had to put it on here because I like it.
5. In the beginning of which song does it start off this way: "Got a lot of heartache..."?

Answer: Dysentery Gary

The correct answer is "Dysentery Gary" from "Enema Of The State". I just thought this song was funny so I put it on.
6. Which one of their songs starts off like this: "Breathing deeply, walking backwards..."?

Answer: Roller Coaster

The answer is "Roller Coaster" from "Take Off Your Pants And Jacket". I just love this song.
7. Which one of their songs has these lyrics: "Where are you, and I'm so sorry..."?

Answer: I Miss You

The answer is "I Miss You" form the album "Blink-182". I just love the music video and the song, so I put it as a question.
8. Which song contains these words: "Not sure I'll fail or pass, kissed every girl in class..."?

Answer: Reckless Abandon

The answer is "Reckless Abandon" from "Take Off Your Pants And Jacket". I just love this song, don't you?
9. Which song are these words from: "I never thought I'd die alone. I laughed the loudest who'd a known..."?

Answer: Adam's Song

The answer is "Adam's Song" from "Enema Of The State". I think this is such a great song, it really relates to us teens. And the music video is great.
10. Which one of their songs has these lyrics: "Last night it came as a picture..."?

Answer: Asthenia

The answer is "Asthenia" from the self titled album "Blink-182". I just like this song.
Source: Author shekane

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 05 2023 : Guest 111: 10/10
Jan 01 2023 : Guest 222: 6/10
Dec 25 2022 : Guest 76: 10/10
Dec 15 2022 : Guest 74: 5/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us