Quiz about Blink 182 lyrics
Quiz about Blink 182 lyrics

Tough Blink 182 lyrics Quiz | 10 Questions | Music


This is a simple quiz where i say a part of a song and you say what song it is. Good Luck.

A multiple-choice quiz by loserchick. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Blink182

Author
loserchick
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
161,123
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2575
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What song are these lyrics from, "I cannot be bought my personality is what I choose"? Hint

"Adam's Song"
"Point of View"
"Reebok Commercial"
"Wasting Time"

2. What song are these lyrics from, "I want to speak my mind, start my own African tribe"? Hint

"Zulu"
"Enthused"
"Point of View"
"Just About Done"

3. What song are these lyrics from, "Things started getting weird as they started to kiss, she often felt his beard and remembered how her father she missed"? Hint

"Romeo And Rebecca"
"Everytime I look for you"
"Story of a lonely guy"
"Ben Wah Balls"

4. What song are these lyrics from, "If I were the last of the few who always ask, would you still be the same person that I knew"? Hint

"Don't tell me"
"I Miss you"
"Enthused"
"Depends"

5. What song are these lyrics from," Do one thing for me tonight, I'm dying in this silence..." Hint

"Asthenia"
"Reckless Abandon"
"time"
"Here's your letter"

6. What song are these lyrics from, "I would wish upon a star but that star it doesn't shine..."

Hint

"Pathetic"
"13 miles"
"Roller Coaster"
"Story of a lonely guy"

7. What album is "Emo" from? Hint

"Dude Ranch"
"Enema of the State"
"TOYPAJ"
"Cheshire Cat"

8. These lyrics are from the song "Depends": "no more soiled nights alone...".

Yes
No

9. What song are these lyrics from? "She looks at me and doesn't know the words to say, but its not you I just don't feel quite right today..." Hint

"Toast and Bananas"
"Sometimes"
"Fentoozler"
"Boring"

10. What song are these lyrics from? "What you hear is all hearsay, wish someone would tell me what was right" Hint

"A new hope"
"Fentoozler"
"Aliens Exist"
"Zulu"


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song are these lyrics from, "I cannot be bought my personality is what I choose"?

Answer: "Reebok Commercial"

"Reebok Commercial" is from "Buddha" but it can also be found in "Flyswatter".
2. What song are these lyrics from, "I want to speak my mind, start my own African tribe"?

Answer: "Zulu"

This song is not in any album but it is in a compilation.
3. What song are these lyrics from, "Things started getting weird as they started to kiss, she often felt his beard and remembered how her father she missed"?

Answer: "Ben Wah Balls"

This was meant as a joke song in "Cheshire Cat" released in 1993.
4. What song are these lyrics from, "If I were the last of the few who always ask, would you still be the same person that I knew"?

Answer: "Enthused"

This song came out in "Dude Ranch" released in 1995.This was the last album in which Scott, the former member of Blink 182, was with them.
5. What song are these lyrics from," Do one thing for me tonight, I'm dying in this silence..."

Answer: "Here's your letter"

This is off their sixth album, "Blink 182" released in 2003. This album has 14 songs in all.
6. What song are these lyrics from, "I would wish upon a star but that star it doesn't shine..."

Answer: "Story of a lonely guy"

This is a hidden track in the "Take off your Pants and Jacket" album. There are 2 hidden songs in each CD and 6 hidden songs all together.
7. What album is "Emo" from?

Answer: "Dude Ranch"

This is song number 10 from "Dude Ranch". The song "emo" was named emo because of the mere fact that it sounded emo.
8. These lyrics are from the song "Depends": "no more soiled nights alone...".

Answer: Yes

But I guess it all "DEPENDS", undergarments...
9. What song are these lyrics from? "She looks at me and doesn't know the words to say, but its not you I just don't feel quite right today..."

Answer: "Sometimes"

This song comes out in "Buddha" and "Cheshire Cat".
10. What song are these lyrics from? "What you hear is all hearsay, wish someone would tell me what was right"

Answer: "Aliens Exist"

This is from "Enema of the State". Tom wrote it becasue he believes in aliens and that the government is hiding them from the rest of the world.
Source: Author loserchick

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Dalgleish before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us