FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Blink182 Quizzes, Trivia and Puzzles
Blink182 Quizzes, Trivia

Blink-182 Trivia

Blink-182 Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C

Fun Trivia
Quizzes on the pop punk band Blink182.
22 Blink-182 quizzes and 230 Blink-182 trivia questions.
1.
  Blink 182: The Band, The Songs, The Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
How much do you know about Blink 182's band members, songs, and lyrics? Take this quiz to find out!
Average, 10 Qns, northstar467, Mar 13 10
Average
northstar467
4324 plays
2.
  Blink-182 Lyrics Test Your Knowledge    
Match Quiz
 10 Qns
Shaping the American pop-punk scene from the late-'90s onward, Blink-182 was influential to a generation of skate-rock enthusiasts. Match the lyrics from their hits to their respective song titles. Good luck!
Average, 10 Qns, kyleisalive, Jan 19 22
Average
kyleisalive editor
Jan 19 22
197 plays
3.
  Multiple Choice Quiz about Blink 182 Lyrics Fun    
Multiple Choice
 10 Qns
Blink 182 are my favorite band. They rock! All you have to do is give me the song, and I'll give you the lyrics. Have a whole lot of fun! :-)
Average, 10 Qns, glitteringgem, Jan 16 22
Average
glitteringgem
Jan 16 22
9084 plays
4.
  Do You Know Blink-182?    
Multiple Choice
 15 Qns
How much do you know about the band Blink-182?
Average, 15 Qns, mixtape93, Mar 26 17
Average
mixtape93
1584 plays
5.
  Angels and Airwaves, Blink 182, or Plus 44   great trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz contains questions about Blink 182 and the two bands that were eventually created after the band broke up: Angels and Airwaves and Plus 44.
Average, 15 Qns, sdrockers182, Aug 05 19
Average
sdrockers182
Aug 05 19
742 plays
6.
  Blink 182 Lyrics & More    
Multiple Choice
 10 Qns
These are lyrics from Blink 182's "Take Off Your Pants and Jacket" CD. I'll give you a line from the song and you tell me which song it's from. Plus there are a few side bar, general questions about the band. Good Luck!
Average, 10 Qns, freetuna12, Mar 29 05
Average
freetuna12
2955 plays
7.
  Average Blink-182 Songs Trivia    
Multiple Choice
 10 Qns
Think you guys know all the lyrics to Blink-182's songs? Play this quiz and see.
Average, 10 Qns, shekane, Jan 16 22
Average
shekane
Jan 16 22
3994 plays
8.
  Tom Delonge   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz for all Tom Delonge lovers.
Average, 10 Qns, kerrybaby, Mar 18 09
Average
kerrybaby
665 plays
9.
  The Blink-182 Fan    
Multiple Choice
 10 Qns
Have a go at this Blink-182 quiz...
Average, 10 Qns, kwizmaster2000, Aug 30 17
Average
kwizmaster2000
Aug 30 17
203 plays
10.
  10 Questions on Blink 182 Song Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
Here's some questions about lyrics of my favorite band of all times Blink 182. Enjoy, and let me know what you think! ;)
Average, 10 Qns, Blinky712, Jan 16 22
Average
Blinky712
Jan 16 22
1371 plays
trivia question Quick Question
In the beginning of which song does it start off this way: "Got a lot of heartache..."?

From Quiz "Blink-182 Songs"




11.
  So, You Think You Know blink -182?    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the punk rock band, Blink-182.
Tough, 10 Qns, kaytlyn2, Oct 17 05
Tough
kaytlyn2
2000 plays
12.
  Blink-182's "Dude Ranch"    
Multiple Choice
 10 Qns
This is my first quiz and it's about Blink-182's "Dude Ranch".
Average, 10 Qns, MANOVERBOARD, May 24 07
Average
MANOVERBOARD
1110 plays
13.
  Blink 182    
Multiple Choice
 10 Qns
Blink 182 quiz! Have Fun!
Tough, 10 Qns, kerrybaby, Jul 10 07
Tough
kerrybaby
1959 plays
14.
  Blink and You'll Miss It    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about my all time favourtie band: Blink 182. A lot of the questions in this quiz will be on the lyrics and songs of their self-titled album, but there will be a few on general Blink 182 knowledge. Good Luck!
Average, 10 Qns, smart_girl123, Sep 13 12
Average
smart_girl123
2556 plays
15.
  Blink 182's "Blink 182"    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about Blink 182's self titled CD.
Average, 10 Qns, subwaylime, Aug 12 06
Average
subwaylime
2449 plays
16.
  The Mark, Tom, and Travis Show    
Multiple Choice
 10 Qns
This a quiz with questions regarding their live album!
Tough, 10 Qns, junglebellcat, Jul 16 09
Tough
junglebellcat
1697 plays
17.
  The Ultimate Blink-182 Lyrics Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about lyrics from all of Blink-182's albums, enjoy!
Average, 10 Qns, MANOVERBOARD, Jun 18 07
Average
MANOVERBOARD
1422 plays
18.
  Blink 182 Lyrics Multiple Choice Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
How well do you know Blink 182 songs? For all the questions you need to read the lyric and then say which song that lyric is from.
Tough, 10 Qns, kerrybaby, Oct 17 09
Tough
kerrybaby
1133 plays
19.
  At the 'Dude Ranch'    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the Blink182 album "Dude Ranch". You will have to finish the lyric. Good luck!
Average, 10 Qns, telco10, Jun 18 03
Average
telco10
2865 plays
20.
  Blink-182    
Multiple Choice
 10 Qns
Do you really know your Blink-182 trivia?
Average, 10 Qns, blinkarei, Aug 12 09
Average
blinkarei
884 plays
21.
  Tough Blink 182 lyrics Quiz - 10 Questions    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a simple quiz where i say a part of a song and you say what song it is. Good Luck.
Tough, 10 Qns, loserchick, Jan 04 06
Tough
loserchick
2583 plays
22.
  Blink 182 Lyrics Test Your Knowledge    
Multiple Choice
 10 Qns
Think you know Blink 182 lyrics and songs? Take this quiz and find out!
Difficult, 10 Qns, BlackBile, Jul 16 07
Difficult
BlackBile
3136 plays
Related Topics
  Angels & Airwaves [Music] (2 quizzes)


Blink-182 Trivia Questions

1. Blink-182 was born in which San Diego suburb?

From Quiz
The Blink-182 Fan

Answer: Poway

While Mark Hoppus and Travis Barker grew up in other parts of California, Tom DeLonge was born and raised in Poway and the band is credited to come from there.

2. Who is the oldest original member of Blink-182?

From Quiz Do You Know Blink-182?

Answer: Mark Hoppus

The band was originally formed by Tom, Mark, and Scott in 1992. Travis replaced Scott in 1998. Mark Hoppus was born March 15, 1972. This makes him a few years older than Tom (b. 1975), Travis (b. 1975), and Scott (b. 1978).

3. What song contains the following lyrics: "Let's go, don't wait. This night's almost over."?

From Quiz Angels and Airwaves, Blink 182, or Plus 44

Answer: "First Date" by Blink 182

The original members of Blink 182 were Mark Hoppus (vocals/bass), Tom Delonge (vocals/guitar), and Scott Raynor (drums). In 1998, Travis Barker replaced Raynor on drums.

4. Who was the drummer of Blink-182 before Travis Barker?

From Quiz Blink-182

Answer: Scott Raynor

This was Blink-182's first drummer.

5. "We would talk about important things and I'd picture them in my dreams," are lyrics from which song?

From Quiz Blink-182 Lyrics

Answer: Wasting Time

From their album "Cheshire Cat," and also the name of one of their EPs.

6. Complete the lyric: "Don't waste your time on me ...".

From Quiz Blink 182 Song Lyrics

Answer: "you're already the voice inside my head".

This is "I Miss You". The first part is sung by bassist Mark Hoppus followed by the second part, sung by guitar player Tom DeLonge. This song is on the "Blink 182" CD as well as in the "Greatest Hits" one.

7. What song are these lyrics from? "They had an unfair advantage"

From Quiz Blink 182 Lyrics

Answer: I Won't Be Home For Christmas

"...even though the jail didn't have a tree" - Blink 182's opinions about Christmas in this funny song.

8. What is Tom Delonge's full name?

From Quiz Tom Delonge

Answer: Thomas Matthew Delonge Jr

Many of us know him as just Tom Delonge but he also has a middle name.

9. What was the first song Tom and Mark wrote together, according to the Blink 182 biography by Tom Footman?

From Quiz Blink 182

Answer: Ben Wah Balls

It was one of the songs they sang when they were still playing in high school cafeterias.

10. Complete the lyric: "I'll leave my room open 'til sunrise for you..."

From Quiz So, You Think You Know blink -182?

Answer: ...I'll keep my eyes patiently focused on you

This line was taken from the song "I'm Lost Without You" from their self-titled album.

11. What was the title of Blink 182's last album before they decided to take a break from the band in 2005 ( Not counting compiliations and greatest hits packages)?

From Quiz Blink 182: The Band, The Songs, The Lyrics

Answer: Blink 182

The order of these albums is: "Dude Ranch", "Enema of the State", "Take Off Your Pants and Jacket", and last but not least, "Blink 182". Blink 182 started an indefinitely long break in 2005 before they could make another album.

12. What was the first single off this album?

From Quiz Blink 182's "Blink 182"

Answer: Feeling This

The single was released in October of 2003.

13. What Blink 182 song is this lyric from? "She's getting kicked out of school cause she's failing."

From Quiz Blink 182 Lyrics & More

Answer: The Rock Show

"She's getting kicked out of school cause she's failing I'm kinda nervous, cause I think all her friends hate me She's the one, she'll always be there She took my hand and I made it I swear"

14. What song is this from? "Hey mom. There's something in the backroom..."

From Quiz Blink-182 Songs

Answer: Aliens Exist

The correct answer is "Aliens Exist" from their album "Enema Of The State".

15. What song are these lyrics from, "I cannot be bought my personality is what I choose"?

From Quiz Blink 182 lyrics

Answer: "Reebok Commercial"

"Reebok Commercial" is from "Buddha" but it can also be found in "Flyswatter".

16. In what song is this lyric? "The glow inside..."

From Quiz Blink 182 Lyrics

Answer: Down

This song is on the untitled album.

17. Name the song. 'This thing's at a frat house...'

From Quiz Blink 182 Lyrics Fun

Answer: 'The Party Song'

'The Party song' is one of the songs that Blink hasn't done a video {for;} the only songs that Blink has done a video on for this CD is 'All The Small Things', 'What's My Age Again', and 'Adam's Song.'

18. In what year was the band formed?

From Quiz The Blink-182 Fan

Answer: 1992

Although the band didn't actually play gigs for a long time, Tom was introduced to Mark through a mutual friend in 1992, basically forming what would become Blink-182.

19. Mark received a communication that inspired the song "Adam's Song". How was the correspondence sent?

From Quiz Do You Know Blink-182?

Answer: E-mail

Someone anonymously sent Adam an e-mail that a kid had written to his parents. The entire band wrote the song, though. The line of the song ("I took my time, I hurried up, the choice was mine, I didn't think enough") refers to the line, "Take your time, hurry up, the choice is yours, don't be late," from Nirvana's 1991 song "Come As You Are."

20. Complete the lyrics: "I'll be fine, it's not the...".

From Quiz Blink-182

Answer: first

This is from the song "Don't Leave Me".

21. "Everything you wished came true, in the end we all blamed you, even _____ as they all know," -- complete the lyrics.

From Quiz Blink-182 Lyrics

Answer: Though

These lyrics are from "Online Songs," which is a song about a made up girl named Josie.

22. Complete the lyrics. "Am I strung out, crazy, or not allowed to be the one who gets _______ over you."

From Quiz Blink-182's "Dude Ranch"

Answer: stupid

Blink made four albums with Scott (drummer).

23. Complete this lyric, here's a hint, it's a song about a broken heart: "I never wanted to hold you back ...".

From Quiz Blink 182 Song Lyrics

Answer: "I just wanted to hold on".

From the song "Apple Shampoo". This song is on the "Dude Ranch" CD, one of their firsts, when they still had Scott Raynor as the drummer instead of Travis Barker.

24. What song are these lyrics from? "You can only lean on me for so long"

From Quiz Blink 182 Lyrics

Answer: Man Overbored

"...Bring the ship about"

25. When is Tom Delonge's birthday?

From Quiz Tom Delonge

Answer: December 13th 1975

Tom Delonge was the youngest member of the band Blink 182.

26. Finish the lyrics. "I talk to you every now and then..."

From Quiz Blink 182

Answer: Never felt so alone again

"I talk to you every now and then I never felt so alone again", lyrics from the song "Carousel".

27. Finish this lyric from "Apple Shampoo": "I never wanted to hold you back..."

From Quiz Blink 182: The Band, The Songs, The Lyrics

Answer: I just wanted to hold on

The entire section of lyric is as follows: "But I know I'll never be that cool I never wanted to hold you back I just wanted to hold on But my chance is gone"

28. "You make me nervous so I really can't eat." What Blink 182 song is this lyric from?

From Quiz Blink 182 Lyrics & More

Answer: First Date

"Would you guess that I didn't know what to wear? I'm too scared of what you think You make me nervous so I really can't eat"

29. What song are these lyrics from, "I want to speak my mind, start my own African tribe"?

From Quiz Blink 182 lyrics

Answer: "Zulu"

This song is not in any album but it is in a compilation.

30. Which song does Mark say is about falling in love?

From Quiz The Mark, Tom, and Travis Show

Answer: Going Away to College

He goes on for a little while after saying that, describing what the best part of falling in love is.

This is category 1570
Last Updated Feb 24 2024 5:44 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.