Quiz about Blink182
Quiz about Blink182

Blink-182 Trivia Quiz


Do you really know your Blink-182 trivia?

A multiple-choice quiz by blinkarei. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Blink182

Author
blinkarei
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
280,992
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
876
Last 3 plays: Guest 213 (5/10), Guest 104 (6/10), Hayesmonster (4/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who was the drummer of Blink-182 before Travis Barker? Hint

Nate Novarro
Justin Muir
Scott Raynor
It was always Travis

2. Complete the lyrics: "I'll be fine, it's not the...". Hint

first
day
time
moment

3. The "182" in the band's name is based on a page number in Travis Barker's favourite book.

True
False

4. Out of the options below, what was one song sung by both Mark and Tom? Hint

I Miss You
Apple Shampoo
Dammit
Dumpweed

5. Who was Blink-182's manager? Hint

David Geffen
Rick DeVoe
Travis's uncle
Anne Hoppus

6. On which tour did Tom get arrested? Hint

The Goodtimes Tour
Warped Tour
The Shitty Weather Tour
Mark, Tom, Travis Show

7. What was Blink-182's first demo "tape" called? Hint

Cheshire Cat
Enema Of The State
Flyswatter
Buddha

8. What was Tom's band before Blink-182? Hint

Of All Things
Motion City Soundtrack
The Aquabats
Big Oily Men

9. Complete the lyrics: "Please take me by the hand...". Hint

I am scared tonight
It's so cold out tonight
I don't want to lose you
I can't stand to be without you

10. Who is the guest star in the music video for "Josie"? Hint

Queen Latifa
Halle Barry
Alyssa Milano
Jessica Alba


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was the drummer of Blink-182 before Travis Barker?

Answer: Scott Raynor

This was Blink-182's first drummer.
2. Complete the lyrics: "I'll be fine, it's not the...".

Answer: first

This is from the song "Don't Leave Me".
3. The "182" in the band's name is based on a page number in Travis Barker's favourite book.

Answer: False

They had to use it because of copyright of an Irish band named Blink.
4. Out of the options below, what was one song sung by both Mark and Tom?

Answer: I Miss You

Other songs sung by both Mark and Tom include "Feeling This" and "Easy Target".
5. Who was Blink-182's manager?

Answer: Rick DeVoe

Not only was he the band's manager, he was a very good friend of theirs.
6. On which tour did Tom get arrested?

Answer: The Goodtimes Tour

Tom was arrested for underage drinking.
7. What was Blink-182's first demo "tape" called?

Answer: Flyswatter

It was recorded in Scott's room.
8. What was Tom's band before Blink-182?

Answer: Big Oily Men

This was Tom's band before Blink. He was also in Boxcar Racer.
9. Complete the lyrics: "Please take me by the hand...".

Answer: It's so cold out tonight

This comes from the song "Going Away To College".
10. Who is the guest star in the music video for "Josie"?

Answer: Alyssa Milano

She plays a girl who Mark would have that is the perfect girlfriend.
Source: Author blinkarei

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 20 2023 : Guest 213: 5/10
Dec 29 2022 : Guest 104: 6/10
Dec 09 2022 : Hayesmonster: 4/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us