Quiz about At the Dude Ranch
Quiz about At the Dude Ranch

At the 'Dude Ranch' Trivia Quiz


This is a quiz about the Blink182 album "Dude Ranch". You will have to finish the lyric. Good luck!

A multiple-choice quiz by telco10. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Blink182

Author
telco10
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
93,543
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
2860
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Let's start easy: "I know I'm pathetic, I knew when.." Hint

she said it
she deaded it
she left me
she left it

2. "I'd search the.." Hint

planets one by one
ends of the earth
moons of endor
lands far off

3. "You say that you're starting to feel like you're getting lost, well.." Hint

then go
I do too
I wish you would
me too

4. "A day late.." Hint

a buck off
just fell short
a dollar short
a buck short

5. "A freight train to the right, feeling that sting of.." Hint

mine
life
pride
time

6. Tough one: "It could never survive.." Hint

with such differing lives
living such different lives
we have such different lives
living with differing lives

7. "Don't like hesh, don't like rap, kicked ol' Sally 'cause.." Hint

she's fat
she's mad
she stunk
she'd snap

8. "The rush of waiting is burning in my.." Hint

mind
head
heart
mouth

9. "In time things rearrange, I am so sick of.." Hint

you
hating you
chasing you
replacing you

10. "And if it's for me, another boring story. I swear I'll act.." Hint

defused
confused
enthused
amused


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Let's start easy: "I know I'm pathetic, I knew when.."

Answer: she said it

From the song 'Pathetic', the first song off of the album.
2. "I'd search the.."

Answer: moons of endor

From the song 'A New Hope'. This song is about 'Star Wars'. The boys from Blink obviously liked the movie.
3. "You say that you're starting to feel like you're getting lost, well.."

Answer: I do too

This song, 'Waggy', is one of many by Blink182 about being with the wrong girl.
4. "A day late.."

Answer: a buck short

This is from the song 'Dammit'. The boys of Blink182 always play this song last at their concerts.
5. "A freight train to the right, feeling that sting of.."

Answer: pride

From the song "Lemmings". At the end Mark sings "But people are what they wanna be. They're not lemmings to the sea." Did you know that when a lemming goes into the sea they die?
6. Tough one: "It could never survive.."

Answer: with such differing lives

This is the first lyric from the song 'Apple Shampoo'. God knows where they came up with that name for this song; the song has nothing to do with shampoo.
7. "Don't like hesh, don't like rap, kicked ol' Sally 'cause.."

Answer: she's fat

From the song 'Degenerate'. This song is a funny story of a boy's misfortune in his search for fun. It's too bad that the boy is, well, a degenerate.
8. "The rush of waiting is burning in my.."

Answer: head

'Voyeur', like the previous song, is also about a degenerate kid.
9. "In time things rearrange, I am so sick of.."

Answer: chasing you

I guess Blink182 ran out of names for songs, because the name of this song is 'Untitled'. I wonder why bands do that.
10. "And if it's for me, another boring story. I swear I'll act.."

Answer: enthused

From the song 'Enthused'. Did you know that this is the song with the least amount of words on this album? Most of the song is instrumental.
Source: Author telco10

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us