Quiz about Tom Delonge
Quiz about Tom Delonge

Tom Delonge Trivia Quiz


A quiz for all Tom Delonge lovers.

A multiple-choice quiz by kerrybaby. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Blink182

Author
kerrybaby
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
227,575
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
635
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 213 (8/10), Guest 222 (7/10), Guest 24 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is Tom Delonge's full name? Hint

Thomas Adam Delonge
Tom Matthew Delonge
Thomas Steven Delonge
Thomas Matthew Delonge Jr

2. When is Tom Delonge's birthday? Hint

March 15th 1973
December 13th 1975
November 17th 1974
October 16th 1976

3. In the Blink 182 video for "All The Small Things" Tom Delonge plays a Fender Stratocaster.

True
False

4. Who played at Tom Delonge's wedding when he married Jennifer Jenkins? Hint

Beastie Boys
Jimmy Eat World
New Found Glory
Transplants

5. Which film has Tom Delonge appeared in? Hint

Wayne's World
Road Trip
Not Another Teen Movie
Idle Hands

6. Tom Delonge does not sing any of the lyrics in the Blink 182 song "Adam's Song".

True
False

7. Tom Delonge is a father.

True
False

8. "Say it ain't so I will not go". Tom Delonge sings this line in which famous Blink 182 song? Hint

What's My Age Again
All The Small Things
I Miss You
Always

9. What is the name of the band Tom Delonge started in 2005 without his bandmates Mark and Travis from Blink 182? Hint

Plus 44
Boxcar Racer
Angels And Airwaves
Transplants

10. Tom Delonge once said "In ten years I will become president of the United States Of America"?

True
False


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Tom Delonge's full name?

Answer: Thomas Matthew Delonge Jr

Many of us know him as just Tom Delonge but he also has a middle name.
2. When is Tom Delonge's birthday?

Answer: December 13th 1975

Tom Delonge was the youngest member of the band Blink 182.
3. In the Blink 182 video for "All The Small Things" Tom Delonge plays a Fender Stratocaster.

Answer: True

It is a mint green colour. He also uses the same guitar in other Blink 182 videos.
4. Who played at Tom Delonge's wedding when he married Jennifer Jenkins?

Answer: Jimmy Eat World

He finally tied the knot with his girlfriend Jennifer. She suprised Tom by asking them to play at their wedding. Jimmy Eat World are one of Tom Delonge's favourite bands.
5. Which film has Tom Delonge appeared in?

Answer: Idle Hands

He played the role of a window server at place called Burger Jungle.
6. Tom Delonge does not sing any of the lyrics in the Blink 182 song "Adam's Song".

Answer: True

The whole song is sung by bandmember Mark Hoppus.
7. Tom Delonge is a father.

Answer: True

He has a daughter called Ava.
8. "Say it ain't so I will not go". Tom Delonge sings this line in which famous Blink 182 song?

Answer: All The Small Things

This is one of the most famous Blink 182 songs.
9. What is the name of the band Tom Delonge started in 2005 without his bandmates Mark and Travis from Blink 182?

Answer: Angels And Airwaves

When Blink 182 went on a hiatus in February 2005, everyone thought the band was just taking a break but then later on in the year Tom Delonge returned to share his new band with everyone.
10. Tom Delonge once said "In ten years I will become president of the United States Of America"?

Answer: True

The "Urethra Chronicles Two" video is where you will find Tom say this.
Source: Author kerrybaby

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 08 2023 : Guest 213: 8/10
Jan 01 2023 : Guest 222: 7/10
Dec 27 2022 : Guest 24: 9/10
Dec 25 2022 : Guest 76: 10/10
Dec 20 2022 : Guest 92: 6/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us