Quiz about Blink 182 Lyrics Fun
Quiz about Blink 182 Lyrics Fun

Blink 182 Lyrics Fun Multiple Choice Quiz | Music


Blink 182 are my favorite band. They rock! All you have to do is give me the song, and I'll give you the lyrics. Have a whole lot of fun! :-)

A multiple-choice quiz by glitteringgem. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Blink182

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
64,629
Updated
Jan 16 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
9019
Last 3 plays: Guest 104 (8/10), Guest 24 (9/10), Guest 58 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Name the song. 'This thing's at a frat house...' Hint

'The Party Song'
'Going Away To College'
'Mutt'
'Anthem'

2. Name the song. '...her credit cards are paying the funds.' Hint

'Don't Leave Me'
'Aliens Exist'
'Mutt'
'What's My Age Again?'

3. Name the song. 'But then I turned on the TV.' Hint

'What's My Age Again?'
'All The Small Things'
'The Party Song'
'Mutt'

4. Name the song. 'Hey mom there's something in the backroom.' Hint

'Anthem'
'Aliens Exist'
'Mutt'
'Dysentery Gary'

5. Name the song. 'Remember the time that I spilled the cup of apple juice in the hall?' Hint

'Wendy Clear'
'Adam's Song'
'Don't Leave Me'
'Going Away To College'

6. Name the song. 'Work sucks, I know.'

Answer: (Four Words)
7. Name the song. 'I'll be fine, it's not the first.' Hint

'All The Small Things'
'Anthem'
'Don't Leave Me'
'Wendy Clear'

8. Name the song. 'It's understood, I said it many ways' Hint

'Dumpweed'
'Adam's Song'
'Don't Leave Me'
'All The Small Things'

9. Name the song. 'Run out the back door.' Hint

'All The Small Things'
'Going Away To College'
'Anthem'
'Aliens Exist'

10. Name the song. 'Got a lotta heart ache.' Hint

Mutt
'Dysentery Gary'
Anthem
What's My Age Again?


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Name the song. 'This thing's at a frat house...'

Answer: 'The Party Song'

'The Party song' is one of the songs that Blink hasn't done a video {for;} the only songs that Blink has done a video on for this CD is 'All The Small Things', 'What's My Age Again', and 'Adam's Song.'
2. Name the song. '...her credit cards are paying the funds.'

Answer: 'Mutt'

'Mutt' is at the end of the CD.
3. Name the song. 'But then I turned on the TV.'

Answer: 'What's My Age Again?'

In this video Blink are streaking around the town.
4. Name the song. 'Hey mom there's something in the backroom.'

Answer: 'Aliens Exist'

'Hey mom there's something in the backroom...'
5. Name the song. 'Remember the time that I spilled the cup of apple juice in the hall?'

Answer: 'Adam's Song'

My favorite part in this song is where they're talking about spilling apple juice.
6. Name the song. 'Work sucks, I know.'

Answer: All The Small Things

'Na na na na na na na...'
7. Name the song. 'I'll be fine, it's not the first.'

Answer: 'Don't Leave Me'

'...just like last time but a little worse.'
8. Name the song. 'It's understood, I said it many ways'

Answer: 'Dumpweed'

This song is fiction.
9. Name the song. 'Run out the back door.'

Answer: 'Anthem'

This is part one of two, part two is on Blink's sixth CD.
10. Name the song. 'Got a lotta heart ache.'

Answer: 'Dysentery Gary'

'Gotta lot of heartache, he's a weasel...'
Source: Author glitteringgem

This quiz was reviewed by FunTrivia editor 1nn1 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 24 2023 : Guest 104: 8/10
Jan 13 2023 : Guest 24: 9/10
Jan 13 2023 : Guest 58: 9/10
Jan 01 2023 : Guest 222: 10/10
Dec 28 2022 : Guest 174: 9/10
Dec 25 2022 : Guest 76: 10/10
Dec 25 2022 : Guest 211: 10/10
Dec 15 2022 : Guest 74: 8/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us