Quiz about Blink 182 Lyrics
Quiz about Blink 182 Lyrics

Blink 182 Lyrics Multiple Choice Quiz | 10 Questions


How well do you know Blink 182 songs? For all the questions you need to read the lyric and then say which song that lyric is from.

A multiple-choice quiz by kerrybaby. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Blink182

Author
kerrybaby
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
232,810
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1122
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What song are these lyrics from? "They had an unfair advantage" Hint

Dammit
The Girl Next Door
I Won't Be Home For Christmas
Dysentary Gary

2. What song are these lyrics from? "You can only lean on me for so long" Hint

Mothers Day
Man Overbored
Don't Tell Me It's Over
All The Small Things

3. What song are these lyrics from? "Can't leave my room" Hint

Always
Adams Song
Don't Tell Me It's Over
Stay Together For The Kids

4. What song are these lyrics from? "And don't forget" Hint

Not Now
Josie
The Rock Show
What's My Age Again

5. What song are these lyrics from? "But then all that it means" Hint

Feeling This
Apple Shampoo
All Of This
All The Small Things

6. What song are these lyrics from? "I left another message" Hint

I Miss You
Everytime I Look For You
Emo
Dammit

7. What song are these lyrics from? "Space travel's in my blood" Hint

M+M's
Ben Wah Balls
A New Hope
Another Girl Another Planet

8. What song are these lyrics from? "Drinking Colt 45's with Lando"
Hint

Boring
The Party Song
First Date
A New Hope

9. What song are these lyrics from? "All my friends say" Hint

Untitled
Story Of A Lonely Guy
Time To Break Up
Wendy Clear

10. What song are these lyrics from? "Just gets thrown down on the floor" Hint

Waggy
Strings
Sometimes
Going Away To College


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song are these lyrics from? "They had an unfair advantage"

Answer: I Won't Be Home For Christmas

"...even though the jail didn't have a tree" - Blink 182's opinions about Christmas in this funny song.
2. What song are these lyrics from? "You can only lean on me for so long"

Answer: Man Overbored

"...Bring the ship about"
3. What song are these lyrics from? "Can't leave my room"

Answer: Don't Tell Me It's Over

"...Can't breathe since she left me"
4. What song are these lyrics from? "And don't forget"

Answer: Not Now

"...That I will be right here waiting". "Not now" is from Blink 182's self-titled album "Blink 182".
5. What song are these lyrics from? "But then all that it means"

Answer: Feeling This

"...is I'll always be dreaming of you". These lyrics are from the song "Feeling This" from their self-titled album.
6. What song are these lyrics from? "I left another message"

Answer: Everytime I Look For You

"...You are never around". "Everytime I Look For You" is from the album "Take Off Your Pants And Jacket".
7. What song are these lyrics from? "Space travel's in my blood"

Answer: Another Girl Another Planet

"...And there ain't nothing I can do about it". "Another Girl Another Planet" was also the theme music for "Meet The Barkers".
8. What song are these lyrics from? "Drinking Colt 45's with Lando"

Answer: A New Hope

"...I was hanging out in the cantina". "A New Hope" is from the album "Dude Ranch".
9. What song are these lyrics from? "All my friends say"

Answer: Time To Break Up

"...Please don't love her".
10. What song are these lyrics from? "Just gets thrown down on the floor"

Answer: Sometimes

"...And then it seems like you don't love me anymore".
Source: Author kerrybaby

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us