Quiz about The Mark Tom and Travis Show
Quiz about The Mark Tom and Travis Show

The Mark, Tom, and Travis Show Quiz


This a quiz with questions regarding their live album!

A multiple-choice quiz by junglebellcat. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Blink182

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
157,428
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1680
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which of these songs does the band open with on this album? Hint

Wendy Clear
All the Small Things
Dammit
Dumpweed

2. Which song does Mark say is about falling in love? Hint

Adam's Song
What's My Age Again?
Going Away to College
Untitled

3. Which of these songs did Mark dedicate for those "who knew us before 'Enema of the State'?" Hint

Dick Lips
Dammit
Untitled
Pathetic

4. In which song does the band stop playing in the middle of, in order to prepare for a bass solo? Hint

Voyeur
Peggy Sue
Mutt
Don't Leave Me

5. Which was the oldest Blink-182 studio album from which they played a song? Hint

Buddha
Enema of the State
Dude Ranch
Cheshire Cat

6. At which two locations was the CD recorded? Hint

Carnegie Hall and Madison Square Gardens
Dodgers Stadium and The Hollywood Bowl
General Motors Place and The Toronto Airfield
The Bill Graham Civic Auditorium and the Universal Amphitheater

7. Which of these songs is not listed on the back of the CD case? Hint

Blowjob
Family Reunion
The Country Song
Imbred Blister Popper

8. Travis speaks during the album.

True
False

9. "Man Overboard" is played live.

True
False

10. Who speaks last on the CD? (This does not include the many tracks after the songs are over, where the band is just talking and joking around.) Hint

They all speak in unison
Tom
Mark
Travis


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of these songs does the band open with on this album?

Answer: Dumpweed

The band in fact plays the first three songs as if "Enema of the State" was being played from the beginning ("Dumpweed" followed by "Don't Leave Me" and "Aliens Exist").
2. Which song does Mark say is about falling in love?

Answer: Going Away to College

He goes on for a little while after saying that, describing what the best part of falling in love is.
3. Which of these songs did Mark dedicate for those "who knew us before 'Enema of the State'?"

Answer: Pathetic

I suppose they feel very sentimental for this song. I hope Travis's feelings weren't hurt when they said this, as he was not part of the band at that time!
4. In which song does the band stop playing in the middle of, in order to prepare for a bass solo?

Answer: Voyeur

Mark seems to be undertaking a large amount of stress, which in turn requires him to have a rest. Tom and Mark then request a number things be brought to the stage, including oxygen and male chromosomes.
5. Which was the oldest Blink-182 studio album from which they played a song?

Answer: Cheshire Cat

Though the majority of the songs the band played were from "Enema of the State" and "Dude Ranch", they played a few from "Chesire Cat". "Buddha" contains an older version of one song; however, it was a demo tape, not a studio album, and was released under the name Blink, not Blink 182.
6. At which two locations was the CD recorded?

Answer: The Bill Graham Civic Auditorium and the Universal Amphitheater

It was recorded in The Bill Graham Civic Auditorium, on November 4th, 1999, and the Universal Amphitheater, on November 5th, 1999. Both are located in California.
7. Which of these songs is not listed on the back of the CD case?

Answer: Imbred Blister Popper

These unreleased songs add very nicely to the concert atmosphere.
8. Travis speaks during the album.

Answer: False

You'd think he'd say at least something in the duration of the CD, but I guess he felt that Mark and Tom should do ALL of the talking.
9. "Man Overboard" is played live.

Answer: False

This song was released in between "Enema of the State" and "Take Off Your Pants and Jacket". However, a music video was still made.
10. Who speaks last on the CD? (This does not include the many tracks after the songs are over, where the band is just talking and joking around.)

Answer: Mark

Mark says "Thanks a lot, and good night!" to the crowd after they finished playing "Dammit". Tom speaks last on the CD after the many extra tracks (tracks 21+), and ends by saying "I'm out of jokes, and out of songs. I think we're done."
Source: Author junglebellcat

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us