Quiz about Elton Lyrics
Quiz about Elton Lyrics

Elton Lyrics Trivia Quiz


Finish the lyrics or name the song. These should be fairly easy!

A multiple-choice quiz by LoPotter. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. Elton John

Author
LoPotter
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
53,333
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
3137
Last 3 plays: Guest 24 (5/10), Guest 96 (6/10), Guest 71 (1/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'There's a cold lonely light that shines from you.' Is from this song...

Answer: (3 words)
2. When did she 'pack his bags' in 'Rocketman'? Hint

9 am
Zero Hour
Early evening
pre-flight

3. 'When are you gonna come down? When are you going to land? I should have stayed on the farm, should have listened to ___
_____
____.'

Answer: (Three Words)
4. Match up the name with the correct member of the family they are in 'Levon': Hint

Levon- grandfather, Alvin Tostig- father, Jesus- son
Alvin Tostig- grandfather, Levon- father, Jesus- son
Jesus- grandfather, Levon- father, Alvin Tostig- son
Levon- brother, Jesus- father, Alvin Tostig- brother

5. In 'Levon', what would Jesus leave behind if he visits Venus? Hint

Levon
the porch swing
the balloons
the family business

6. What's the first word of 'I Don't Wanna Go On With You Like That?' Hint

I've
Always
You've
Can't

7. Who is 'Daniel' narrated by? Hint

His mother
His commander from the war
His twin brother
His little brother

8. 'But these cuts I have, they need love ___
______
______
_______.' Fill in the blanks.

Answer: (Four Words)
9. What kind of light 'Shines from you' in 'I'm Still Standing'? Hint

cold, unfriendly
dark, friendly
cold, lonely
bright, cheery

10. What row is Elton in in 'Candle In the Wind'? Hint

32
42
27
22


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'There's a cold lonely light that shines from you.' Is from this song...

Answer: I'm Still Standing

'Lookin' like a true survivor, feelin' like a little kid.'
2. When did she 'pack his bags' in 'Rocketman'?

Answer: pre-flight

'She packed my bags last night, pre-flight, Zero Hour, 9 am...' That song is so good...
3. 'When are you gonna come down? When are you going to land? I should have stayed on the farm, should have listened to ___ _____ ____.'

Answer: my old man

From 'Goodbye Yellow Brick Road (Where the Dogs of Society Howl)'.
4. Match up the name with the correct member of the family they are in 'Levon':

Answer: Alvin Tostig- grandfather, Levon- father, Jesus- son

'Levon.... calls his child Jesus..... Alvin Tostig has a son today, and he shall be Levon.' Alvin, Levon, Jesus.
5. In 'Levon', what would Jesus leave behind if he visits Venus?

Answer: Levon

'And Jesus, he wants to go to Venus, leaving Levon far behind.'
6. What's the first word of 'I Don't Wanna Go On With You Like That?'

Answer: I've

'I've always said....'
7. Who is 'Daniel' narrated by?

Answer: His little brother

'Daniel, my brother, you are older than me.' Pretty self-explanatory.
8. 'But these cuts I have, they need love ___ ______ ______ _______.' Fill in the blanks.

Answer: to help them heal

From 'Don't Let the Sun Go Down on Me.'
9. What kind of light 'Shines from you' in 'I'm Still Standing'?

Answer: cold, lonely

10. What row is Elton in in 'Candle In the Wind'?

Answer: 22

'Goodbye Norma Jean, from the young man in the 22nd row.'
Source: Author LoPotter

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 08 2023 : Guest 24: 5/10
Jan 08 2023 : Guest 96: 6/10
Jan 07 2023 : Guest 71: 1/10
Jan 03 2023 : Guest 142: 3/10
Dec 25 2022 : Guest 98: 9/10
Dec 14 2022 : Guest 222: 4/10
Dec 05 2022 : Guest 75: 8/10

Score Distribution

quiz
1/26/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us