FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Fall Out Boy
Quiz about Fall Out Boy

Fall Out Boy Quiz Challenge - How Much Do You Know? | Music


Here's a quiz on the band Fall Out Boy. This quiz features information on the members of the band as well as their albums "Take This To Your Grave" and "From Under The Cork Tree."

A multiple-choice quiz by sdrockers182. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Fall Out Boy

Author
sdrockers182
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
208,685
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3588
Last 3 plays: Guest 207 (5/10), Guest 70 (7/10), Guest 165 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who are the members of Fall Out Boy? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the album Fall Out Boy released in 2003? Hint


Question 3 of 10
3. Which member of New Found Glory contributed guest vocals to Fall Out Boy's album "From Under the Cork Tree"? Hint


Question 4 of 10
4. "We're traveled like gypsies. Only with worse luck and far less gold." is a line from which Fall Out Boy song? Hint


Question 5 of 10
5. Fall Out Boy made one video for their song "Sugar, We're Going Down".


Question 6 of 10
6. "They'll say it's not worth it so we'll leave this town in ruins." is a line from which song? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of the EP Fall Out Boy released in 2004? Hint


Question 8 of 10
8. The song "Tell That Mick He Just Made my List of Things to do Today" is a line from the movie "Rushmore".


Question 9 of 10
9. How many videos were made for the album "Take This to Your Grave"? Hint


Question 10 of 10
10. Whereabouts are the guys from Fall Out Boy from? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 08 2024 : Guest 207: 5/10
May 25 2024 : Guest 70: 7/10
May 06 2024 : Guest 165: 8/10
Apr 24 2024 : Guest 86: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who are the members of Fall Out Boy?

Answer: Patrick Stump, Pete Wentz, Joe Trohman, Andy Hurley

Fall Out Boy Bassist Pete Wentz has his own clothing line called Clandestine Industries. He's also written a book called "The Boy with the Thorn in His Side".
2. What is the name of the album Fall Out Boy released in 2003?

Answer: Take This to Your Grave

Their album, "Take This to Your Grave", was released in 2003. "From Under the Cork Tree" is another Fall Out Boy album, which was released in May 2005.
3. Which member of New Found Glory contributed guest vocals to Fall Out Boy's album "From Under the Cork Tree"?

Answer: Chad Gilbert

All four of them did contribute vocals to the album. Chad Gilbert sings/ screams on "I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me", William Beckett appears on "Sophomore Slump Or Comeback Of The Year", and Brendan Urie sings on "7 Minutes In Heaven (Atavan Halen)".
4. "We're traveled like gypsies. Only with worse luck and far less gold." is a line from which Fall Out Boy song?

Answer: Sophmore Slump or Comeback of the Year

Before he joined Fall Out Boy, lead singer/guitarist Patrick Stump played drums.
5. Fall Out Boy made one video for their song "Sugar, We're Going Down".

Answer: False

The band made two videos for the song "Sugar, We're Going Down". The first video was clips of Fall Out Boy touring, onstage, and backstage from previous tours.
6. "They'll say it's not worth it so we'll leave this town in ruins." is a line from which song?

Answer: Grenade Jumper

"Grenade Jumper" is a actually a song about a guy named Chris that the band knows. They always thank him in their thank yous.
7. What is the name of the EP Fall Out Boy released in 2004?

Answer: My Heart Will Always Be the B-Side to My Tongue

"My Heart Will Always Be the B-Side to My Tongue" and "Take This to Your Grave" were both released on Fueled By Ramen, the record label that Fall Out Boy was signed to. Later they signed with Island Records.
8. The song "Tell That Mick He Just Made my List of Things to do Today" is a line from the movie "Rushmore".

Answer: True

According to the band, "Rushmore" is one of their favorite movies.
9. How many videos were made for the album "Take This to Your Grave"?

Answer: 3

There were 3 videos made. The videos were for the songs "Dead on Arrival", "Grand Theft Autumn/Where is Your Boy?", and "Saturday".
10. Whereabouts are the guys from Fall Out Boy from?

Answer: Chicago, Illinois

Fall Out Boy have performed on the Vans Warped Tour in 2003 and 2004. They are from a suburb of Chicago called Wilmette.
Source: Author sdrockers182

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us