FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Fall Out Boy Trivia
Quiz about Fall Out Boy Trivia

Fall Out Boy Trivia! Trivia Quiz


This is a quiz where you must guess the song by Fall Out Boy. It may be from any album.

A multiple-choice quiz by rickrolld13. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Fall Out Boy

Author
rickrolld13
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
339,614
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
765
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 70 (10/10), Guest 207 (7/10), Guest 165 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Name the song: "We're going down down in an earlier round..." Hint


Question 2 of 10
2. Identify the song: "We're only liars, but we're the best...We're only good for the latest trends..." Hint


Question 3 of 10
3. Who is the lead singer of Fall Out Boy? Hint


Question 4 of 10
4. Which song has this line? "This has been said so many times that I'm not sure if it matters..." Hint


Question 5 of 10
5. Name the song: "The rest of us can find happiness in misery..." Hint


Question 6 of 10
6. In what year was "Infinity on High" released? Hint


Question 7 of 10
7. Which of these songs is NOT on the Fall Out Boy album "From Under the Cork Tree"? Hint


Question 8 of 10
8. Which of these is a song on the Fall Out Boy album "Infinity on High"? Hint


Question 9 of 10
9. Which word below is in the title of a song on the Fall Out Boy album "From Under the Cork Tree"? Hint


Question 10 of 10
10. On the cover of the "Folie a Deux" album by Fall Out Boy, a boy in a bear's costume and an actual bear are portrayed. What are the two main colors of the "bears"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 14 2024 : Guest 70: 10/10
Jun 08 2024 : Guest 207: 7/10
May 06 2024 : Guest 165: 10/10
Apr 28 2024 : Guest 76: 10/10
Apr 24 2024 : Guest 14: 9/10
Apr 19 2024 : Guest 172: 10/10
Apr 19 2024 : Guest 146: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Name the song: "We're going down down in an earlier round..."

Answer: Sugar, We're Goin Down

This line is from the song "Sugar, We're Goin Down". It debuted on the album "From Under the Cork Tree". This album was produced in 2005.
2. Identify the song: "We're only liars, but we're the best...We're only good for the latest trends..."

Answer: Our Lawyer Made Us Change the Name of This Song So We Wouldn't Get Sued

This was a track on the album "From Under the Cork Tree". The lyrics were written by Pete Wentz.
3. Who is the lead singer of Fall Out Boy?

Answer: Patrick Stump

Patrick Stump is the lead singer of Fall Out Boy. He was born and raised in Illinois. The band Fall Out Boy formed in 2001.
4. Which song has this line? "This has been said so many times that I'm not sure if it matters..."

Answer: Get Busy Living or Get Busy Dying

This was a song on the album "From Under the Cork Tree". The song's full title is "Get Busy Living or Get Busy Dying (Do Your Part to Save the Scene and Stop Going to Shows)". The song was written by Pete Wentz.
5. Name the song: "The rest of us can find happiness in misery..."

Answer: I Don't Care

The song "I Don't Care" is from the album "Folie a Deux". It was released in 2008.
6. In what year was "Infinity on High" released?

Answer: 2007

The original US release of "Infinity on High" was less than 48 minutes long. The album was recorded in California, USA.
7. Which of these songs is NOT on the Fall Out Boy album "From Under the Cork Tree"?

Answer: Switchblades and Infidelity

All of these are songs from the album "From Under the Cork Tree" except "Switchblades and Infidelity", which was a song from "Fall Out Boy's Evening Out with Your Girlfriend" (2003).
8. Which of these is a song on the Fall Out Boy album "Infinity on High"?

Answer: Golden

"Golden" was a song on "Infinity on High". It was produced by Neal Avron. The incorrect answer choices were songs from the album "Take This to Your Grave".
9. Which word below is in the title of a song on the Fall Out Boy album "From Under the Cork Tree"?

Answer: Gin

The title of this song is "Of All the Gin Joints in All the World". Its music was composed by Patrick Stump and Fall Out Boy.
10. On the cover of the "Folie a Deux" album by Fall Out Boy, a boy in a bear's costume and an actual bear are portrayed. What are the two main colors of the "bears"?

Answer: Gold and Brown

The boy in the bear costume is the gold one and the actual bear is the brown one. The gold bear is portrayed picking up the brown bear while the brown bear is roaring. The album was released in 2003.
Source: Author rickrolld13

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Pagiedamon before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us