Quiz about For The Deadheads Out There
Quiz about For The Deadheads Out There

For The Deadheads Out There Trivia Quiz


This quiz will be easy for the true Deadhead. Give it a try and bring back memories of some great music from the Grateful Dead. Have fun!

A multiple-choice quiz by califredrose. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Grateful Dead

Author
califredrose
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
16,932
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
3449
Last 3 plays: Guest 90 (10/10), Guest 96 (10/10), Guest 68 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. From the Grateful Dead's album 'Europe 1972', What's the missing word from this song, 'Brown Eyed ________'? Hint

Dog
Girl
Woman
Cat

2. Can you finish this album's title? 'Terrapin __________'. Hint

Hotel
Forest
Station
House

3. From their album 'Built to Last', What's the missing word in this song, 'Standing On The _______'? Hint

Rock
Moon
Sidewalk
Road

4. They had an album called 'One From The Vault', What is the name of the other album after this one?

Answer: (four words)
5. From their 'Europe 72' album, what's the first word of this song's title. '___________ Magnolia'? Hint

Sugar
Sweet
Pretty
White

6. What's the missing word in this title of their 1990 album, 'Without a ______'? Hint

Mission
Prayer
Net
Hope

7. Fill-in the blank in this 'Europe 72' albums song. 'Ramble on _______'. One of my favorites.

Answer: (one word)
8. From their 'Built to Last' album, what's the missing word in this song title? 'Victim or the ________'. Hint

Crime
Hatred
Blast
Beloved

9. From the 'Shakedown Street' album, what's the word missing in this song title? 'Fire On The __________'. Hint

Ridge
Hill
Rooftop
Mountain

10. This song title from the 'Shakedown Street' album could be heard outside many concerts from fans who wanted tickets to get in. Fill-in the missing word in this song title. 'I Need A ___________'.

Answer: (one word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. From the Grateful Dead's album 'Europe 1972', What's the missing word from this song, 'Brown Eyed ________'?

Answer: Woman

2. Can you finish this album's title? 'Terrapin __________'.

Answer: Station

3. From their album 'Built to Last', What's the missing word in this song, 'Standing On The _______'?

Answer: Moon

4. They had an album called 'One From The Vault', What is the name of the other album after this one?

Answer: Two From The Vault

5. From their 'Europe 72' album, what's the first word of this song's title. '___________ Magnolia'?

Answer: Sugar

6. What's the missing word in this title of their 1990 album, 'Without a ______'?

Answer: Net

7. Fill-in the blank in this 'Europe 72' albums song. 'Ramble on _______'. One of my favorites.

Answer: Rose

8. From their 'Built to Last' album, what's the missing word in this song title? 'Victim or the ________'.

Answer: Crime

9. From the 'Shakedown Street' album, what's the word missing in this song title? 'Fire On The __________'.

Answer: Mountain

10. This song title from the 'Shakedown Street' album could be heard outside many concerts from fans who wanted tickets to get in. Fill-in the missing word in this song title. 'I Need A ___________'.

Answer: miracle

Source: Author califredrose

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 03 2023 : Guest 90: 10/10
Dec 24 2022 : Guest 96: 10/10
Dec 16 2022 : Guest 68: 10/10
Dec 14 2022 : Guest 107: 10/10
Dec 13 2022 : Guest 98: 9/10
Dec 05 2022 : Guest 71: 10/10

Score Distribution

quiz
2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us