FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Forever S Club 2
Quiz about Forever S Club 2

Forever S Club 2 Trivia Quiz


Here's my sequel to my first quiz, "Forever S Club". Hopefully it will be better! Enjoy!

A multiple-choice quiz by Club_S. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. S Club

Author
Club_S
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
136,988
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Tough
Avg Score
13 / 25
Plays
578
- -
Question 1 of 25
1. What song did Jon sing when he auditioned for S Club 7? Hint


Question 2 of 25
2. Who has written most of S Club's songs? Hint


Question 3 of 25
3. Who is S Club's manager? Hint


Question 4 of 25
4. In the episode of Miami 7, "Bermuda Triangle", what ABBA song did S Club 7 perform when they went back in time? Hint


Question 5 of 25
5. What did Jon's boss keep saying when Jon left S Club to work for a carpet company in their very first episode of Miami 7? Hint


Question 6 of 25
6. In S Club's TV special "Boyfriends and Birthdays", how many times did Rachel call her boyfriend?

Answer: (One two-digit number)
Question 7 of 25
7. The boys were caught smoking an illegal drug in 2001.


Question 8 of 25
8. In the LA 7 episode "Game Boy", Jo and Rachel were late for the "Zelda" auditions. What did they do instead? Hint


Question 9 of 25
9. What is Hannah's mouse's name?

Answer: (One Word - a TV show has the same name)
Question 10 of 25
10. What was Joni's last name?

Answer: (One Name - Think of the actress in the Legally Blonde movies)
Question 11 of 25
11. In "The Prom", Rachel was supposed to go with a guy named Sam, played by actor Geoff Stults. What other TV series has Geoff starred in? Hint


Question 12 of 25
12. Who was voted Britian's Sexiest Woman three years in a row? Hint


Question 13 of 25
13. What is Hannah's last name?

Answer: (One Word - spelling counts!)
Question 14 of 25
14. What are the theme songs in order of the shows? Hint


Question 15 of 25
15. Which one of these is a rumor? Hint


Question 16 of 25
16. How many tours have S Club performed? Hint


Question 17 of 25
17. How many duets have S Club and the S Club Juniors released? Hint


Question 18 of 25
18. Who is S Club's real life choreographer? Hint


Question 19 of 25
19. Rachel was a model before she joined S Club.


Question 20 of 25
20. What is Jo's first solo single called? Hint


Question 21 of 25
21. In "Gangsta Love", what does 'MC' stand for in the lyric: "Day after day, my MC"?

Answer: (Three Words - Someone who would perform weddings, etc.)
Question 22 of 25
22. What show was S Club's last performance seen on? Hint


Question 23 of 25
23. What movie sequel did Hannah star in after S Club? Hint


Question 24 of 25
24. What play did Jon star in directly after S Club's split? Hint


Question 25 of 25
25. What is Rachel's first solo single? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song did Jon sing when he auditioned for S Club 7?

Answer: She's Out Of My Life

Someone else also sang that song for the audition, but judges thought he was copying Jon (the unknown person was three people behind Jon) after Jon got a lot of compliments.
2. Who has written most of S Club's songs?

Answer: Cathy Dennis and Simon Ellis

The duo has written over half of the songs on all of their albums.
3. Who is S Club's manager?

Answer: Simon Fuller

Simon Fuller was the manager for the Spice Girls and created the shows "Pop Idol", "American Idol", and "American Juniors".
4. In the episode of Miami 7, "Bermuda Triangle", what ABBA song did S Club 7 perform when they went back in time?

Answer: Dancing Queen

S Club actually recorded the song for a special tribute album to ABBA.
5. What did Jon's boss keep saying when Jon left S Club to work for a carpet company in their very first episode of Miami 7?

Answer: Whack whack oops!

Jon left the job because that saying drove him crazy.
6. In S Club's TV special "Boyfriends and Birthdays", how many times did Rachel call her boyfriend?

Answer: 78

On the 77th time, the other 6 jokingly drove off. On the 78th time, Rachel's boyfriend told her to come home or "it's over".
7. The boys were caught smoking an illegal drug in 2001.

Answer: True

Unfortunately, two cops walked by and smelled it on them. They told the public that they were very sorry and that they wouldn't do it again.
8. In the LA 7 episode "Game Boy", Jo and Rachel were late for the "Zelda" auditions. What did they do instead?

Answer: Appear in a commercial for "Dentu-Fix"

When the other 5 saw the commercial, they kept making fun of Rach and Jo by saying comments that could be used in two different ways.
9. What is Hannah's mouse's name?

Answer: Raymond

Hannah was originally going to call the mouse Mousie.
10. What was Joni's last name?

Answer: Witherspoon

She mentioned this in the episode "Game Boy", when Rachel, Hannah, and Jo were auditioning for "Zelda The Sorceress".
11. In "The Prom", Rachel was supposed to go with a guy named Sam, played by actor Geoff Stults. What other TV series has Geoff starred in?

Answer: 7th Heaven

Geoff Stults plays Ben Kinkirk, one of Mary's ex-boyfriends. His real life brother plays his brother on the show.
12. Who was voted Britian's Sexiest Woman three years in a row?

Answer: Rachel

Well, of course she would! She told interviewers she's flattered, but that's not the reason she became a singer.
13. What is Hannah's last name?

Answer: Spearritt

Her last name is pronounced as 'spirit'.
14. What are the theme songs in order of the shows?

Answer: Bring It All Back, Reach, You, and Alive

"Bring It All Back": Miami 7
"Reach": L.A. 7
"You": Hollywood 7
"Alive": Barcelona 6 (Viva S Club)
15. Which one of these is a rumor?

Answer: Bradley has a son

This rumor has been seen on many websites, as well as a few tabloids and TV shows. Bradley went public and said that this was untrue.
16. How many tours have S Club performed?

Answer: 3

In order, they are: "S Club Party Live 2001", "S Club 7 Carvnival 2002", and "S Club United 2003".
17. How many duets have S Club and the S Club Juniors released?

Answer: Two

S Club and the Juniors released duets of "Reach" and "Anytime Anywhere".
18. Who is S Club's real life choreographer?

Answer: Priscilla Samuels

Priscilla has been S Club's choreographer ever since they started Miami 7.
19. Rachel was a model before she joined S Club.

Answer: True

Rachel was a model and did a few gigs before going to the S Club auditions.
20. What is Jo's first solo single called?

Answer: Every Kinda People

Jo did the song for the movie "The Guru".
21. In "Gangsta Love", what does 'MC' stand for in the lyric: "Day after day, my MC"?

Answer: master of ceremonies

There is a cheat code for the game "Grand Theft Auto 3" that plays that song on the radio.
22. What show was S Club's last performance seen on?

Answer: The Saturday Show

S Club's last performance was seen on BBC's "The Saturday Show". It was broadcasted on Sunday, March 25th, 2003. As they sang their last single, "Say Goodbye", Jo and Rachel could be seen crying.
23. What movie sequel did Hannah star in after S Club?

Answer: Agent Cody Banks 2

Hannah plays a spy in the movie alongside Frankie Muniz.
24. What play did Jon star in directly after S Club's split?

Answer: Les Miserables

The other six went to the play's opening night and watched their former bandmate.
25. What is Rachel's first solo single?

Answer: Sweet Dreams My LA-Ex

This is Rachel's first solo song after splitting from S Club on her new solo album "Funkydory".
Source: Author Club_S

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us