FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about S Club The Whole Story
Quiz about S Club The Whole Story

S Club: The Whole Story Trivia Quiz


This quiz is about S Club 7 and just plain S Club (after Paul left). Enjoy it, but beware: it's difficult.

A multiple-choice quiz by hairylegs. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. S Club

Author
hairylegs
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
90,955
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
8 / 15
Plays
1527
- -
Question 1 of 15
1. Which S Clubber DID NOT go through the auditions? Hint


Question 2 of 15
2. What was the name of the hotel manager in "Miami 7"? Hint


Question 3 of 15
3. Which of the following is not a real album? Hint


Question 4 of 15
4. Which S Club 7 video is set in a futuristic house? Hint


Question 5 of 15
5. Who is the lead singer of the band? Hint


Question 6 of 15
6. Name the song: "Baby lovin' you comes easily..."

Answer: (One word)
Question 7 of 15
7. How many tracks were realeased from the first album? Hint


Question 8 of 15
8. What is the title of Tina's solo from the third album? Hint


Question 9 of 15
9. What is the title of Hannah's solo from the third album? Hint


Question 10 of 15
10. Who has a solo called 'Sunshine'? Hint


Question 11 of 15
11. What is the name of Paul's solo from the second album? Hint


Question 12 of 15
12. Which of the following is correct? Hint


Question 13 of 15
13. Who is the rapper of the band?

Answer: (One Word)
Question 14 of 15
14. Which single was 'Record of The Year 2001'? Hint


Question 15 of 15
15. What is the name of the fourth children's drama series by the S Clubbers? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 13 2024 : Guest 151: 15/15
May 23 2024 : Guest 81: 10/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which S Clubber DID NOT go through the auditions?

Answer: Rachel

Rachel had done some demo tracks for a record company and got a place in the band.
2. What was the name of the hotel manager in "Miami 7"?

Answer: Howard Borlotti

Howard is the nasty manager who makes the band do jobs. Marvin Borlotti is his brother. Danny Parsons is their manager in Britain and I just made Marvin Parsons up!
3. Which of the following is not a real album?

Answer: S

'S Club' was the first album, 'Seven' was the second and 'Sunshine' was the third.
4. Which S Club 7 video is set in a futuristic house?

Answer: You

The basic story of the video is Jo, Hannah and Tina taking the boys away from Rachel.
5. Who is the lead singer of the band?

Answer: Jo

Jo sings just about every verse of every song. The others sometimes get parts and usually have solos on the albums.
6. Name the song: "Baby lovin' you comes easily..."

Answer: Natural

"Baby lovin' you comes easily to me, it's what I'm living for, it's all in the chemistry..."
7. How many tracks were realeased from the first album?

Answer: 4

The tracks are 'Bring It All Back', 'You're My Number One', 'Two In A Million' and 'S Club Party'. Easy!
8. What is the title of Tina's solo from the third album?

Answer: Stronger

When she performed this on one of their tours, one of the dancers dressed up as a geek!
9. What is the title of Hannah's solo from the third album?

Answer: Dance Dance Dance

This is a really active disco track.
10. Who has a solo called 'Sunshine'?

Answer: Jon

The album and the track have the same name.
11. What is the name of Paul's solo from the second album?

Answer: Love Train

They sang this on L.A 7 at 'Clever Camp'.
12. Which of the following is correct?

Answer: Tina is the oldest and Jon is the youngest

Tina was born is September 1976 and Jon was born in April 1982.
13. Who is the rapper of the band?

Answer: Bradley

Whenever there is a rap in a song Bradley always sings it.
14. Which single was 'Record of The Year 2001'?

Answer: Don't Stop Movin'

This track was also given a 'Brit Award'.
15. What is the name of the fourth children's drama series by the S Clubbers?

Answer: Viva S Club

This series was filmed in Barcelona.
Source: Author hairylegs

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. S Club Music Videos Very Difficult
2. Forever S Club 2 Tough
3. Forever S Club Tough
4. S Club 7 Lyrics Quiz Tough
5. S Club 7 2001 Average
6. Millionaire Quiz about S Club Tough
7. S Club and their time together Difficult
8. S Club Juniors Trivia Difficult
9. Suede's in Fashion Average
10. Collin Raye Hits Tough
11. Statler Brothers Songs Average
12. Name The Sleater-Kinney Song Average

6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us