FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about S Club 7 Lyrics Quiz
Quiz about S Club 7 Lyrics Quiz

S Club 7 Lyrics Quiz


If you ever have listened to S Club 7's music then this should be fairly easy. I hope you like it. Enjoy!!

A multiple-choice quiz by morgansitia. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. S Club

Author
morgansitia
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
25,470
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
8 / 15
Plays
2530
- -
Question 1 of 15
1. 'When the _____ leaves you feeling blue...'

Answer: (one word)
Question 2 of 15
2. 'I remember when we were young, playing ____ after school...'

Answer: (from the song Best Friend)
Question 3 of 15
3. The lyric 'I have always wondered how it can be done, to pick the one...' is from which song? Hint


Question 4 of 15
4. 'Can you feel the ______...'

Answer: (one word, ghost)
Question 5 of 15
5. 'Nothin's wrong ain't nothin' to prove...' Hint


Question 6 of 15
6. 'We got each other ______ come what may.' Hint


Question 7 of 15
7. 'I'll keep ________ 'till that day when you back on home to me.' Hint


Question 8 of 15
8. 'You know that it's the ______ thing.' Hint


Question 9 of 15
9. 'Let your feet decide, gonna catch a ____.' Hint


Question 10 of 15
10. 'Cause you said that you wouldn't _____ me.'

Answer: (one word)
Question 11 of 15
11. 'Looking in my _______, what did I see.' Hint


Question 12 of 15
12. 'It's a _____ world where everything's changing.' Hint


Question 13 of 15
13. 'And although my journey's long, I'll soon be ______.' Hint


Question 14 of 15
14. 'When the _______ was through, though I wanted to I couldn't make a sound...'

Answer: (you leave this after the tone)
Question 15 of 15
15. 'When something's wrong, only we can turn it around...' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'When the _____ leaves you feeling blue...'

Answer: world

This song is 'Reach' on the '7' cd.
2. 'I remember when we were young, playing ____ after school...'

Answer: pool

'I remember when we were young, playing pool after school keeping it cool...' This is from the '7' cd.
3. The lyric 'I have always wondered how it can be done, to pick the one...' is from which song?

Answer: Colour of Blue

This is also from the '7' cd.
4. 'Can you feel the ______...'

Answer: spirit

This song is 'Viva La Fiesta' from the 'S Club' cd.
5. 'Nothin's wrong ain't nothin' to prove...'

Answer: Friday Night

This is from the 'S Club' cd.
6. 'We got each other ______ come what may.'

Answer: baby

This is from 'Natural' from the '7' cd.
7. 'I'll keep ________ 'till that day when you back on home to me.'

Answer: waiting

This is from 'I'll Keep Waiting' from the '7' cd.
8. 'You know that it's the ______ thing.'

Answer: best

This is from 'Love Train' from the '7' cd.
9. 'Let your feet decide, gonna catch a ____.'

Answer: ride

This is from 'Bring the House Down' from the '7' cd.
10. 'Cause you said that you wouldn't _____ me.'

Answer: cheat

This is from 'All in Love is Fair' from the '7' cd.
11. 'Looking in my _______, what did I see.'

Answer: memory

This is from 'I'll be There' from the '7' cd.
12. 'It's a _____ world where everything's changing.'

Answer: crazy

This is from 'Two in a Million' from the 'S Club' cd.
13. 'And although my journey's long, I'll soon be ______.'

Answer: home

This is from 'Cross My Heart' from the '7' cd.
14. 'When the _______ was through, though I wanted to I couldn't make a sound...'

Answer: message

This is from 'I Really Miss You' from the 'S Club' cd.
15. 'When something's wrong, only we can turn it around...'

Answer: Gonna Change the World

This song is from the 'S Club' cd.
Source: Author morgansitia

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us