FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about S Club Music Videos
Quiz about S Club Music Videos

S Club Music Videos Trivia Quiz


We've all seen S Club 7's music videos, but how well did you pay attention? This quiz is all about the little details that some of you might have missed.

A multiple-choice quiz by Club_S. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. S Club

Author
Club_S
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
135,740
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
6 / 15
Plays
665
- -
Question 1 of 15
1. In S Club's first video, "Bring It All Back", who did they pass by in their Chevy that waved to them? Hint


Question 2 of 15
2. Who are the colorful dancers we see in "Don't Stop Movin'"? Hint


Question 3 of 15
3. In the video "Reach", what was printed on the gumball wrappers that appeared when the bus drove away? Hint


Question 4 of 15
4. After the car race in "S Club Party", what does Paul reply when Ricky, the Rockets leader, tells him "Yeah, well, you know, beginner's luck..."? Hint


Question 5 of 15
5. What year do S Club 7 travel back to in "S Club Party"? Hint


Question 6 of 15
6. In "Two In A Million", what is funny about Tina? Hint


Question 7 of 15
7. In their video "Never Had A Dream Come True", what is different about Jo halfway through the song? Hint


Question 8 of 15
8. What is the only video S Club haven't released? Hint


Question 9 of 15
9. In "Have You Ever", what did Jo drop and/or push? Hint


Question 10 of 15
10. What is the funny thing that Rachel does in the last chorus of "Natural"? Hint


Question 11 of 15
11. In "Alive", what does the sign say outside of the club where they're dancing in? Hint


Question 12 of 15
12. What is the video "Love Ain't Gonna Wait For You" actually about? Hint


Question 13 of 15
13. What does Rachel choose for Paul's dinner in the "You" video? Hint


Question 14 of 15
14. In "You're My Number One", what is funny about Tina? Hint


Question 15 of 15
15. In their last video "Say Goodbye", what does Rachel take off the wall covered in pictures? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In S Club's first video, "Bring It All Back", who did they pass by in their Chevy that waved to them?

Answer: Two women rollerblading

The video was shot over a few days. You can tell the different days by looking at Tina's hairstyle. One day it was put up, one day it was left down.
2. Who are the colorful dancers we see in "Don't Stop Movin'"?

Answer: The Cirque du Solei

During the filming, one of the cameras hit a chandelier and it came crashing down right between Bradley and Tina as they side-stepped in the dance. If they hadn't, they both would have been crushed!
3. In the video "Reach", what was printed on the gumball wrappers that appeared when the bus drove away?

Answer: "Eat Me"

Because of surveys done in North America, Interscope decided not to release this video until after the S Club's next single "Natural", as they felt people needed to see a more mature S Club first.
4. After the car race in "S Club Party", what does Paul reply when Ricky, the Rockets leader, tells him "Yeah, well, you know, beginner's luck..."?

Answer: "Yeah, well, you know, sour grapes."

In the video, you can see each of the 7 slowly jumping up and creating a glittery "S" in the sky. They had to jump on trampolines and create the "S" really fast, so that the special effects could create the glittery sparks when the shot was slowed down.
5. What year do S Club 7 travel back to in "S Club Party"?

Answer: 1959

This video was shot while S Club 7 were filming their TV special, "Back To The 50s".
6. In "Two In A Million", what is funny about Tina?

Answer: She's wearing hair extensions

This video was shot in a gigantic mansion just outside of New York City.
7. In their video "Never Had A Dream Come True", what is different about Jo halfway through the song?

Answer: She has one blue eye and one green eye

Jo had used green contacts for certain parts in the video. I don't know if it's a mistake of not, but there a part right after the second chorus where Jo has two different colored eyes.
8. What is the only video S Club haven't released?

Answer: Show Me Your Colours

S Club decided not to release this song as a single after the events of 9/11. Instead, they used "Have You Ever" and used the unused video in their first episode of "S Club 7 in Hollywood".
9. In "Have You Ever", what did Jo drop and/or push?

Answer: A bag of groceries and a plate of food

This video actually has a blooper. Before the last chorus, where we see rain pounding the window, the crew was supposed to put in a faint vision of the twin towers. Oops...
10. What is the funny thing that Rachel does in the last chorus of "Natural"?

Answer: She sings her own words, much different than those of the others

The waterfalls weren't real, they were man-made. The crew had giant fire hoses above the rocks to make it appear as waterfalls. "The water itself was extremely cold and uncomfortable," said the S Clubbers.
11. In "Alive", what does the sign say outside of the club where they're dancing in?

Answer: S Club

The dance routine wasn't performed in the video due to Jo's painful back problem.
12. What is the video "Love Ain't Gonna Wait For You" actually about?

Answer: A collage of S Club performing on stage

"Love Ain't Gonna Wait For You" was actually filmed. But, due to S Club's sudden split, they decided to scrap the project and just do a collage.
13. What does Rachel choose for Paul's dinner in the "You" video?

Answer: Steak and potatoes

It took days to learn the choreography for this active video, including some frustrating hours trying to perfect the umbrella dance. On the "You" single, there are some pretty funny bloopers of S Club trying to dance with the umbrellas.
14. In "You're My Number One", what is funny about Tina?

Answer: She's wearing a wig

The extras in the video had to learn the dance in a very short time. When they realized that not all of them had it down perfectly, they placed the best dancers in front and the worst in back to be hidden away.
15. In their last video "Say Goodbye", what does Rachel take off the wall covered in pictures?

Answer: A newspaper article and a photo from their "Sunshine" album

This video was shot in two days, right after the end of the "S Club United" tour. They released it as a double single with "Love Ain't Gonna Wait For You".
Source: Author Club_S

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us