FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about S Club Juniors Trivia
Quiz about S Club Juniors Trivia

S Club Juniors Trivia Trivia Quiz


I love the band S Club Juniors so I'm making a quiz. Enjoy.

A multiple-choice quiz by bluesurfer. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. S Club

Author
bluesurfer
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
105,538
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
688
Last 3 plays: Guest 151 (10/10), Guest 37 (4/10), Guest 71 (3/10).
- -
Question 1 of 10
1. How many members are there in S Club Juniors? Hint


Question 2 of 10
2. Who sent in a video to the 'S Club Search' auditions because he/she couldn't make it? Hint


Question 3 of 10
3. In 'S Club Search', how many kids made it to the final? Hint


Question 4 of 10
4. Where was Daisy born? Hint


Question 5 of 10
5. Which two 'Juniors' joined the band a day after everyone else? Hint


Question 6 of 10
6. Name all of the S Club Juniors from oldest to youngest. Hint


Question 7 of 10
7. Which two 'Juniors' share the same birthday? Hint


Question 8 of 10
8. Which 'Junior' is an only child? Hint


Question 9 of 10
9. What was the date of the final 'S Club Search' audition? Hint


Question 10 of 10
10. What was the date when S Club Juniors were on television for the first time as a band? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 13 2024 : Guest 151: 10/10
Jun 03 2024 : Guest 37: 4/10
May 25 2024 : Guest 71: 3/10
May 18 2024 : Guest 90: 2/10
Apr 30 2024 : Guest 86: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many members are there in S Club Juniors?

Answer: 8

The band has eight members: Frankie, Calvin, Hannah, Daisy, Aaron, Jay, Rochelle, and Stacey.
2. Who sent in a video to the 'S Club Search' auditions because he/she couldn't make it?

Answer: Jay

Jay couldn't make the auditions because they were on his birthday weekend. His birthday is the 30th of October, 1989.
3. In 'S Club Search', how many kids made it to the final?

Answer: 40

Only 40 children (10,000 kids came!) made it to the final where S Club 7 would judge them. The finals were held in London on the 4th of November, 2001.
4. Where was Daisy born?

Answer: Barking

Daisy was born in Barking, Frankie was born in Havering, Calvin was born in Great Yarmouth, and Aaron was born in Truro.
5. Which two 'Juniors' joined the band a day after everyone else?

Answer: Hannah and Aaron

Hannah and Aaron were rejected in the final audition, but the judges changed their mind and Aaron and Hannah were put into the band.
6. Name all of the S Club Juniors from oldest to youngest.

Answer: Aaron, Frankie, Calvin, Stacey, Rochelle, Jay, Daisy, Hannah

Aaron was born on 19 December 1987, Frankie was born on 14 January 1989, Calvin was born on 24 January 1989, Stacey was born on 17 February 1989, Rochelle was born on 21 March 1989, Jay was born on 30 October 1989, Daisy was born on 30 November 1989, and Hannah was born on 30 November 1990.
7. Which two 'Juniors' share the same birthday?

Answer: Hannah and Daisy

Daisy and Hannah were both born on the 30th of November. Daisy was born in 1989 and Hannah was born in 1990, making them a year apart.
8. Which 'Junior' is an only child?

Answer: Jay

Jay is the only 'Junior' without any siblings. Aaron has 3, Frankie has 1, Calvin has 1, Stacey has 1, Rochelle has 3, Jay has none, Daisy has 2, and Hannah has 1.
9. What was the date of the final 'S Club Search' audition?

Answer: November 4th, 2001

The final 'S Club Search' Audition was held in London on the 4th of November, 2001.
10. What was the date when S Club Juniors were on television for the first time as a band?

Answer: November 16th, 2001

The band had their first television performance on CBBC, where they sang 'Have You Ever' with S Club 7.
Source: Author bluesurfer

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us