FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Good Charlotte Lyrics
Quiz about Good Charlotte Lyrics

Good Charlotte Lyrics Trivia Quiz


Finish the lyrics to the songs in Good Charlotte's self-titled first CD.

A multiple-choice quiz by gc_riot. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Good Charlotte

Author
gc_riot
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
103,974
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
10929
- -
Question 1 of 15
1. "And the rich kids had convertibles and we had to ride the bus ____."
Hint


Question 2 of 15
2. "We'll be self-made _________." Hint


Question 3 of 15
3. "Spend your lazy, endless crazy, ___________." Hint


Question 4 of 15
4. "You don't like the way I walk or the way I talk or the way ___________." Hint


Question 5 of 15
5. "Tell me this ______ won't get me anywhere." Hint


Question 6 of 15
6. "A fourth and fifth and sixth but _________________." Hint


Question 7 of 15
7. "Summer air reminds me of __________________." Hint


Question 8 of 15
8. "Pay for my tattoos or buy me ____________." Hint


Question 9 of 15
9. "So I'm feeling like I'm not fitting in, I know that I'm not fitting in with you and your ___________." Hint


Question 10 of 15
10. "Some people laugh, they do it just ___________" Hint


Question 11 of 15
11. "She walks down to the store at eight, __________ walks with her and he thinks she's great." Hint


Question 12 of 15
12. "Down in the streets outside of __________________." Hint


Question 13 of 15
13. "So many things I'll never learn. You can't cross _______ that you've burned"
Hint


Question 14 of 15
14. "I'm lost in the ________, I think you've lost yourself too." Hint


Question 15 of 15
15. "The only thing I ever had was ____, it's true" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 22 2024 : Guest 69: 2/15
May 17 2024 : Guest 49: 11/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "And the rich kids had convertibles and we had to ride the bus ____."

Answer: 55

From the first song on the self-titled Good Charlotte CD, "Little Things".
2. "We'll be self-made _________."

Answer: millionaires

From "Waldorf Worldwide". Benji, Joel, and Paul are actually from Waldof, but Billy is from Naptown.
3. "Spend your lazy, endless crazy, ___________."

Answer: days inside my head

From the song "Motivation Proclamation".
4. "You don't like the way I walk or the way I talk or the way ___________."

Answer: I swing my hands

From the song "East Coast Anthem". One of my favorites, even though I live in Arizona!
5. "Tell me this ______ won't get me anywhere."

Answer: guitar

From the song "Festival Song". I especially love that line, even though Joel sings it and he doesn't even play the guitar in the band!
6. "A fourth and fifth and sixth but _________________."

Answer: that was yesterday

From the song "Complicated". That song is about Benji and Joel's father.
7. "Summer air reminds me of __________________."

Answer: all the feelings of your love

This song is number 7, "Seasons".
8. "Pay for my tattoos or buy me ____________."

Answer: diamond rings

From "I Don't Wanna Stop".
9. "So I'm feeling like I'm not fitting in, I know that I'm not fitting in with you and your ___________."

Answer: stuck-up friends

This line is from "I Heard You", one of my favorite songs on this CD!
10. "Some people laugh, they do it just ___________"

Answer: to spite me

From the song "The Click". Another one of my favorites; GC is showing people that you can be yourself and you shouldn't care if people laugh at you.
11. "She walks down to the store at eight, __________ walks with her and he thinks she's great."

Answer: the devil

This line is from "Walk By". Yet another one of my favorite GC songs. :) This version of the song is from the second release of the CD. The original CD release says: "She walks down to the store today, the devil walks with her and he thinks she's great." So, for everyone who thinks the lyric is misquoted, I am quoting the second CD release.
12. "Down in the streets outside of __________________."

Answer: Washington D.C.

In the song "Let Me Go". I especially love the guitar part Benji plays right after they say "Washington D.C."!
13. "So many things I'll never learn. You can't cross _______ that you've burned"

Answer: bridges

One of the best lines in the song "Screamer".
14. "I'm lost in the ________, I think you've lost yourself too."

Answer: see-thru

From the last song, "Change".
15. "The only thing I ever had was ____, it's true"

Answer: you

From the secret song "Thank you Mom". Benji and Joel are thanking their mom for always being there for them. (How sweet!) ^_^
Source: Author gc_riot

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us