FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Anthem  The video
Quiz about The Anthem  The video

"The Anthem" - The video Trivia Quiz


This quiz is all about my new favorite video.

A multiple-choice quiz by Benji_lover. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Good Charlotte

Author
Benji_lover
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
110,650
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
8630
- -
Question 1 of 10
1. What color is Benji's hair in the video? Hint


Question 2 of 10
2. Where did they shoot the video? Hint


Question 3 of 10
3. How many colors is Paul's hair? Hint


Question 4 of 10
4. What is happening in the background when Joel is sitting on a pile of bricks in a garage? Hint


Question 5 of 10
5. When the video starts, what type of bikes are they riding? Hint


Question 6 of 10
6. What type of shirt is the drummer wearing? Hint


Question 7 of 10
7. How many times does Joel do his weird funny dance? Hint


Question 8 of 10
8. When they are rockin' out, what is on the back of Benji's shirt? Hint


Question 9 of 10
9. Finish the lyric to "The Anthem": "Go to College, a University, get a real job..." Hint


Question 10 of 10
10. The song "The Anthem" is on the cd "The Young and The Hopeless."



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What color is Benji's hair in the video?

Answer: Green and Black

Yup, his hair is all green with black dollar signs.
2. Where did they shoot the video?

Answer: Huntington Beach, CA

They shot it in Huntington Beach because Joel said it was too cold on the East Coast.
3. How many colors is Paul's hair?

Answer: 2

Paul's hair is half black and half Yellow/white.
4. What is happening in the background when Joel is sitting on a pile of bricks in a garage?

Answer: A guy is getting tattooed

The guy is Tony from Mest and he is getting his right arm tattooed.
5. When the video starts, what type of bikes are they riding?

Answer: Low-riders

They always ride these type of bikes, and Benji says he owns at least three of them!
6. What type of shirt is the drummer wearing?

Answer: The Used

The Used is one of many spankin' new bands. (They sing "The Taste of Ink".)
7. How many times does Joel do his weird funny dance?

Answer: 2

His weird funny dance is when moves his head back & forth, his hands and his shoulders.
8. When they are rockin' out, what is on the back of Benji's shirt?

Answer: Men

The two men are boxing on the back of his shirt.
9. Finish the lyric to "The Anthem": "Go to College, a University, get a real job..."

Answer: That's what they said to me

".......That's what they said to me but I could never live the way they want, I'm gonna get by and just do my time out of step while they all get in line, I'm just a minor threat so pay no mind."
10. The song "The Anthem" is on the cd "The Young and The Hopeless."

Answer: True

Good Charlotte are performed "The Anthem" on "TRL" Friday, January 17, 2003, and they debuted at number 10 on Thursday.
Source: Author Benji_lover

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us