FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Good Charlotte  The Greatest Band on Earth
Quiz about Good Charlotte  The Greatest Band on Earth

Good Charlotte - The Greatest Band on Earth! Quiz


A quiz on all the Good Charlotte CDs, how well do you know their music?

A multiple-choice quiz by mangofox712. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Good Charlotte

Author
mangofox712
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
182,562
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
3237
- -
Question 1 of 15
1. Which word completes the following lyric: "She'll get what she wants if shes willing to ________"? Hint


Question 2 of 15
2. How does this lyric end: "Let me lift you up and show you this world over ______"? Hint


Question 3 of 15
3. How does this lyric end: "I need an alarm system in my house so I know when people are __________________"? Hint


Question 4 of 15
4. How does this lyric end: "Beneath the pressure of the seconds when your life became a ________"? Hint


Question 5 of 15
5. What song is this lyric from: "Your mothers gone and your father hits you"? Hint


Question 6 of 15
6. How does this lyric end: "I will wait until the end when the pendulum, does swing back to the ___________"? Hint


Question 7 of 15
7. What song is this lyric from: "Spend your lazy, endless crazy days inside my head, you're so selfish, you're not the only one who thinks hes dead"? Hint


Question 8 of 15
8. What song is this lyric from: "Like the time we made the baseball team, but they still laughed at us"? Hint


Question 9 of 15
9. How does this lyric end: "The headlines read 'A Lover Died' no tell-tale heart was left to________"? Hint


Question 10 of 15
10. How does this lyric end: "You left us one little room with a black and white TV, one eviction notice and a bill for__________"? Hint


Question 11 of 15
11. What song is this lyric from: "There's a woman crying out tonight her world has changed she asked God why"? Hint


Question 12 of 15
12. What song is this lyric from: "Sad excuses and false hopes high I saw this coming still I don't know why I let you in"? Hint


Question 13 of 15
13. How does this lyric end: "She hates you _________ so you better run for cover"? Hint


Question 14 of 15
14. What song is this lyric from: "I take what I want take what I need they say it's wrong but it's right for me"? Hint


Question 15 of 15
15. What song is this lyric from: "Walking all along the beach you were never far from reach"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which word completes the following lyric: "She'll get what she wants if shes willing to ________"?

Answer: please

This song is called "Girls and Boys" from their second album.
2. How does this lyric end: "Let me lift you up and show you this world over ______"?

Answer: me

From the song "Mountain" on their new CD "Chronicles of Life And Death".
3. How does this lyric end: "I need an alarm system in my house so I know when people are __________________"?

Answer: creepin' about

From the song "I Just Wanna Live" from the "Chronicles of Life and Death" album.
4. How does this lyric end: "Beneath the pressure of the seconds when your life became a ________"?

Answer: screamer

From the song "Screamer" which is on the album "Good Charlotte".
5. What song is this lyric from: "Your mothers gone and your father hits you"?

Answer: Hold On

Benji and Joel Madden wrote every song on the "The Young & The Hopeless" album.
6. How does this lyric end: "I will wait until the end when the pendulum, does swing back to the ___________"?

Answer: darker side

From the song "Ghost Of You" from their CD "Chronicles of life and Death".
7. What song is this lyric from: "Spend your lazy, endless crazy days inside my head, you're so selfish, you're not the only one who thinks hes dead"?

Answer: The Motivation Proclamation

On their debut album, the drummer was a guy named Aaron who dropped out of the band to join his brother's band, which is known as Wakefield.
8. What song is this lyric from: "Like the time we made the baseball team, but they still laughed at us"?

Answer: Little Things

Benji and Joel's original last name is Combs not Madden.
9. How does this lyric end: "The headlines read 'A Lover Died' no tell-tale heart was left to________"?

Answer: find

This lyric is from the song "Bloody Valentine" on the album "Young and the Hopeless".
10. How does this lyric end: "You left us one little room with a black and white TV, one eviction notice and a bill for__________"?

Answer: therapy

From the song "Complicated" on their debut album.
11. What song is this lyric from: "There's a woman crying out tonight her world has changed she asked God why"?

Answer: We Believe

Benji and Joel are identical twins.
12. What song is this lyric from: "Sad excuses and false hopes high I saw this coming still I don't know why I let you in"?

Answer: Predictable

On their album "Chronicles of Life and Death" Billy Martin was the person who did all of the illustrations.
13. How does this lyric end: "She hates you _________ so you better run for cover"?

Answer: Britney

In this song it mentions the bands Minor Threat and Social Distortion.
14. What song is this lyric from: "I take what I want take what I need they say it's wrong but it's right for me"?

Answer: Young and the Hopeless

"Boulevard of Broken Dreams" is a song by Green Day, and "Welcome to my Life" is a song by Simple Plan.
15. What song is this lyric from: "Walking all along the beach you were never far from reach"?

Answer: Seasons

"All Down Hill From Here" is a New Found Glory song and "1985" is a Bowling For Soup song.
Source: Author mangofox712

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us