FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Chronicles of Life and Death
Quiz about The Chronicles of Life and Death

The Chronicles of Life and Death Quiz


I just got this CD the other day and I love it! Only people who love it as much as I do should be taking this quiz. This quiz covers tracks 1-12.

A multiple-choice quiz by videogamefreak. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Good Charlotte

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
193,886
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
3804
- -
Question 1 of 15
1. Finsh this line: "These are the chronicles of life and death and everything _________."

Answer: (One Word)
Question 2 of 15
2. Finish this line: "And money talks in this world that's what _________ will say." Hint


Question 3 of 15
3. Finish this line: "These are the stories of our lives as ___________ as they may seem." Hint


Question 4 of 15
4. Finish this line: "Separate my _______ with all the things we shared." Hint


Question 5 of 15
5. Finish this line: "Making signals hoping they will save me I ______ myself inside these walls." Hint


Question 6 of 15
6. Finish this line: "I rock a law suit when I'm going to court a white suit when I'm getting divorced a black suit at the funeral home and my ________ suit when I'm home alone." Hint


Question 7 of 15
7. Finish this line: "I need an _______ system in my house so I know when people are creepin' about."

Answer: (One Word)
Question 8 of 15
8. Finish this line: "And I'm not asking for ________." Hint


Question 9 of 15
9. Finish this line: "Sad excuses and false ______ high." Hint


Question 10 of 15
10. Finish this line: "I'm making a change I'm living the _______." Hint


Question 11 of 15
11. Finish this line: "Wake up and ________ again." Hint


Question 12 of 15
12. Finish this line: "There's ______ on your mind." Hint


Question 13 of 15
13. Finish this line: "Turn on channel _____ at quarter to eight."

Answer: (One Word)
Question 14 of 15
14. Finish this line: "But I can only pray that God is __________." Hint


Question 15 of 15
15. Finish this line: "Downtown another day for all the suits and ______." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Finsh this line: "These are the chronicles of life and death and everything _________."

Answer: between

This is from the chorus of the song "The Chronicles of Life and Death."
2. Finish this line: "And money talks in this world that's what _________ will say."

Answer: idiots

This line is from the second verse of "The Chronicles of Life and Death." The next line is "But you'll find out that this world is just an idiot's parade."
3. Finish this line: "These are the stories of our lives as ___________ as they may seem."

Answer: fictional

This is also from "The Chronicles of Life and Death." It is the second part of the chorus.
4. Finish this line: "Separate my _______ with all the things we shared."

Answer: soul

This line is form the second verse of "Walk Away (Maybe)."
5. Finish this line: "Making signals hoping they will save me I ______ myself inside these walls."

Answer: lock

This is from the first verse of "S.O.S."
6. Finish this line: "I rock a law suit when I'm going to court a white suit when I'm getting divorced a black suit at the funeral home and my ________ suit when I'm home alone."

Answer: birthday

This is from the second verse of "I Just Wanna Live."
7. Finish this line: "I need an _______ system in my house so I know when people are creepin' about."

Answer: alarm

This is the very first line of "I Just Wanna Live."
8. Finish this line: "And I'm not asking for ________."

Answer: painted memories

This is the first to last line of "Ghost of You."
9. Finish this line: "Sad excuses and false ______ high."

Answer: hopes

This line is from the first verse of "Predictable."
10. Finish this line: "I'm making a change I'm living the _______."

Answer: day

This is from the second verse of "Predictable."
11. Finish this line: "Wake up and ________ again."

Answer: fight

The first verse of "Secrets" is where this one is from.
12. Finish this line: "There's ______ on your mind."

Answer: weight

This is the third line of "The Truth."
13. Finish this line: "Turn on channel _____ at quarter to eight."

Answer: seven

This is the first and first to last line of my favorite song, "The World Is Black."
14. Finish this line: "But I can only pray that God is __________."

Answer: listening

Another line from "The World Is Black."
15. Finish this line: "Downtown another day for all the suits and ______."

Answer: ties

This is from the first verse of the song "We Believe." This song was made to commemorate the soldiers in Iraq and the war going on.
Source: Author videogamefreak

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us