FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Chronicles of Life and Death Lryics
Quiz about The Chronicles of Life and Death Lryics

The Chronicles of Life and Death Lryics Quiz


Hey guys this quiz is for GC members! How well do you know Good Charlotte's lyrics to their album "The Chronicles of Life and Death"! Put your knowledge to the test!

A multiple-choice quiz by Benjizlildevil. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Good Charlotte

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
204,608
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1942
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of this song: "So this is it This is my life This is my time It's ending tonight"?
Hint


Question 2 of 10
2. What song is this: "So please come back to me..."?
Hint


Question 3 of 10
3. Good Charlotte's bounus song on "The Chronicles of Life and Death" is called "Thank You Mom".


Question 4 of 10
4. What song is this: "These people are freaking me out (these days)"?
Hint


Question 5 of 10
5. What song is this: "No mercy, for beautiful money for blood. It's murder."? Hint


Question 6 of 10
6. Fill in the blank: "I knew it all along, you're so _____". Hint


Question 7 of 10
7. What song is this: "....is all that I have left of you to hold"?
Hint


Question 8 of 10
8. What song is this: "Carry me out to sea, I will be Fall beneath the crashing waves into my grave I will sleep"?
Hint


Question 9 of 10
9. What song is this: "If we could just reset and live in happiness"? Hint


Question 10 of 10
10. What song is this: "I only wanted the life I'd read about and dreamed..."?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of this song: "So this is it This is my life This is my time It's ending tonight"?

Answer: Meet My Maker

The song "Meet My Maker" is only on the "Death" version. "Falling Away" is only on the "Life" version.
2. What song is this: "So please come back to me..."?

Answer: Mountain

"Mountain" is written by Benji & Joel Madden and also by Billy Martin (Good Charlotte's Guitarist/Pianoist/and keyboardist).
3. Good Charlotte's bounus song on "The Chronicles of Life and Death" is called "Thank You Mom".

Answer: False

The bounus song on "The Chronicles of Life and Death" is called "Wounded".
4. What song is this: "These people are freaking me out (these days)"?

Answer: I Just Wanna Live

Good Charlotte wrote "I Just Wanna Live" about making fun of the rich and famous life. You could always say this song is part two of "Lifestyles of the Rich and Famous".
5. What song is this: "No mercy, for beautiful money for blood. It's murder."?

Answer: In This World (Murder)

"In This World (Murder)" is the 14th song on "The Chronicle of Life & Death" I think its a great song and it has a lot of truth to it.
6. Fill in the blank: "I knew it all along, you're so _____".

Answer: predictable

"Predictable" is the first song & video off their album "The Chronicles of Life and Death". The song is about Benji and Joel's daddy.
7. What song is this: "....is all that I have left of you to hold"?

Answer: Ghost Of You

"Ghost of You" is number six on their album "The Chronicles of Life and Death". This song is about Joel's ex-girlfriend. Most of the songs on the album are from his breakup with his ex-girlfriend.
8. What song is this: "Carry me out to sea, I will be Fall beneath the crashing waves into my grave I will sleep"?

Answer: Falling Away

"Falling Away" is the bonus song on the "Life" version. It's only on that version.
9. What song is this: "If we could just reset and live in happiness"?

Answer: Walk Away (Maybe)

"Walk Away (Maybe)" is number three on the album. This is the song they sang at the Video Music Awards in Japan.
10. What song is this: "I only wanted the life I'd read about and dreamed..."?

Answer: Wounded

"Wounded" is the hidden track on the album. This song came from deep inside Benji & Joel's heart. Benji sings this song.
Source: Author Benjizlildevil

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us