FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Young and the Hopeless lyrics
Quiz about The Young and the Hopeless lyrics

"The Young and the Hopeless" lyrics Quiz


Hey, I really love this CD, so let's see if you know as much of the lyrics as I do! I will tell you the lyrics and you tell me the song.

A multiple-choice quiz by tumblre. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G
  8. »
  9. Good Charlotte

Author
tumblre
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
111,453
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
11637
- -
Question 1 of 10
1. Which song on the cd has no voices or lyrics in it? Hint


Question 2 of 10
2. "...Inside the Rolling Stone..." Hint


Question 3 of 10
3. "Educated...With Money...." Hint


Question 4 of 10
4. "Cashdogg was barkin'...." Hint


Question 5 of 10
5. "These critics and these trust fund kids try to tell me what punk is...." Hint


Question 6 of 10
6. "I remember baseball games and working on the car" Hint


Question 7 of 10
7. "Not to tell you that I still hate you...." What song is this from?

Answer: (One Word)
Question 8 of 10
8. "...this pain you cannot bear." Hint


Question 9 of 10
9. "...People 'round me always cryin', in this place that I like to call my home..." Hint


Question 10 of 10
10. "He dropped you off, I followed him home..." What song is this from?

Answer: (morbid, if you think about it- two or three words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which song on the cd has no voices or lyrics in it?

Answer: A New Beginning

2. "...Inside the Rolling Stone..."

Answer: Lifestyles of the Rich and the Famous

In many places, this song was the first radio hit off of this CD.
3. "Educated...With Money...."

Answer: Girls & Boys

"....He's well dressed, not funny. And not much to say in most conversations, but he'll put the bill in all situations, 'cause he pays for everything."
4. "Cashdogg was barkin'...."

Answer: Day That I Die

"...Went to the park and, enjoyed it one last time. I called my mother, told her I loved her and I begged her not to cry."
5. "These critics and these trust fund kids try to tell me what punk is...."

Answer: The Young and the Hopeless

This song, as well as many other Good Charlotte songs, is based on things the band has experienced in real life.
6. "I remember baseball games and working on the car"

Answer: The Story of My Old Man

"....he told me that he loved me and that I would go far. Showed me how to work hard and stick up for myself...."
7. "Not to tell you that I still hate you...." What song is this from?

Answer: Emotionless

This song is written like a letter to Benji and Joel's dad, who left their family when they were young.
8. "...this pain you cannot bear."

Answer: Hold On

This is a song of encouragement to people with dysfunctional families, telling them not to give up on life.
9. "...People 'round me always cryin', in this place that I like to call my home..."

Answer: Movin' On

"...Well not everybody knows that everybody goes to a better place...."
10. "He dropped you off, I followed him home..." What song is this from?

Answer: Bloody Valentine

"...then I, I stood outside his bedroom window. Standing over him, he begged me not to do, what I knew, I had to do, because I'm so in love with you."
Source: Author tumblre

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us