FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Jump5 Rocks
Quiz about Jump5 Rocks

Jump5 Rocks Trivia Quiz


I am writing this quiz from the US. I love Jump5 and I hope you will love my quiz!

A multiple-choice quiz by ou7782. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. J

Author
ou7782
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
195,418
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
213
- -
Question 1 of 10
1. Which was Jump5's first hit? Hint


Question 2 of 10
2. Which song is this line from: "To be free come with me"? Hint


Question 3 of 10
3. What CD of Jump5's was released in 2003? Hint


Question 4 of 10
4. Jump5 does not have a Christmas album.


Question 5 of 10
5. Which song is this line from: "You pick up my dreams"? Hint


Question 6 of 10
6. Jump5 has four people.


Question 7 of 10
7. Which song is this line from: "I close my eyes"? Hint


Question 8 of 10
8. The line "We're gonna bring the house down" is in the song "I've Got the Music In Me".


Question 9 of 10
9. Where is Jump5 from? Hint


Question 10 of 10
10. What song is the line "Sunshine beating down on my life" from? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which was Jump5's first hit?

Answer: Spinnin' Around

It was released on their debut album "Jump 5" in 2001.
2. Which song is this line from: "To be free come with me"?

Answer: Joyride

"Joyride" was on their second CD "All the Time in the World" which was released in 2002. This song is also on their CD "Mix It Up"
3. What CD of Jump5's was released in 2003?

Answer: Accelerate

"Dreaming In Color" was released in '04.
4. Jump5 does not have a Christmas album.

Answer: False

The Christmas album was titled "All the Joy in the World" and was released in October of 2002.
5. Which song is this line from: "You pick up my dreams"?

Answer: In my Heart

It is the first song on their CD "Dreaming In Color".
6. Jump5 has four people.

Answer: True

Libby left the group in 2003.
7. Which song is this line from: "I close my eyes"?

Answer: Dreaming in Color

On the song "Dreaming in Color", Brittaney is the lead singer.
8. The line "We're gonna bring the house down" is in the song "I've Got the Music In Me".

Answer: False

It is not in this song, but it is in the song "Dance With Me" which is on the same CD, "Dreaming In Color"
9. Where is Jump5 from?

Answer: Tennessee

They all grew up together.
10. What song is the line "Sunshine beating down on my life" from?

Answer: It's a Beautiful World

It is on the album "Dreaming In Color".
Source: Author ou7782

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us