Quiz about Red Hot Chili Peppers 1
Quiz about Red Hot Chili Peppers 1

Red Hot Chili Peppers #1 Trivia Quiz


This is the first quiz specifically about the Red Hot Chili Peppers.To play, select the album title the song belongs to. Good Luck!

A multiple-choice quiz by tricksiegirl. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Red Hot Chili Peppers

Author
tricksiegirl
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
17,671
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4546
Last 3 plays: Guest 1 (10/10), lolleyjay (10/10), Guest 78 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'Give It Away' Hint

'Blood Sugar Sex Magik'
'Californication'
'Mother's Milk'
'One Hot Minute'

2. 'Knock Me Down' Hint

'Blood Sugar Sex Magik'
'One Hot Minute'
'Californication'
'Mother's Milk'

3. 'Otherside' Hint

'Mother's Milk'
'Blood Sugar Sex Magik'
'One Hot Minute'
'Californication'

4. 'Warped' Hint

'Mother's Milk'
'One Hot Minute'
'Californication'
'Blood Sugar Sex Magik'

5. 'Punk Rock Classic' Hint

'Blood Sugar Sex Magik'
'One Hot Minute'
'Californication'
'Mother's Milk'

6. 'Around The World' Hint

'Mother's Milk'
'Blood Sugar Sex Magik'
'One Hot Minute'
'Californication'

7. 'Parallel Universe' Hint

'Mother's Milk'
'Blood Sugar Sex Magik'
'One Hot Minute'
'Californication'

8. 'Breaking The Girl' Hint

'Mother's Milk'
'One Hot Minute'
'Californication'
'Blood Sugar Sex Magik'

9. 'One Big Mob' Hint

'Blood Sugar Sex Magik'
'Mother's Milk'
'One Hot Minute'
'Californication'

10. 'Road Trippin' ' Hint

'Mother's Milk'
'Californication'
'One Hot Minute'
'Blood Sugar Sex Magik'


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Give It Away'

Answer: 'Blood Sugar Sex Magik'

'Blood Sugar Sex Magik', released in 1991.
2. 'Knock Me Down'

Answer: 'Mother's Milk'

Mother's Milk',released in 1989, shortly after guitarist Hillel Slovak's death.
3. 'Otherside'

Answer: 'Californication'

'Californication' signified the return of guitarist John Frusciante.
4. 'Warped'

Answer: 'One Hot Minute'

'One Hot Minute', released in 1995 with guitarist Dave Navarro.
5. 'Punk Rock Classic'

Answer: 'Mother's Milk'

Put Us On MTV!....
6. 'Around The World'

Answer: 'Californication'

All Around The World!....
7. 'Parallel Universe'

Answer: 'Californication'

'Parallel Universe' is the second track from the album 'Californication'
8. 'Breaking The Girl'

Answer: 'Blood Sugar Sex Magik'

'Breaking The Girl', a ballad from 'Blood Sugar Sex Magik'
9. 'One Big Mob'

Answer: 'One Hot Minute'

'One Big Mob', seventh track from 'One Hot Minute'
10. 'Road Trippin' '

Answer: 'Californication'

'Road Trippin' ', last track from 'Californication'
Source: Author tricksiegirl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 23 2023 : Guest 1: 10/10
Jan 22 2023 : lolleyjay: 10/10
Jan 22 2023 : Guest 78: 10/10
Jan 19 2023 : Guest 99: 2/10
Jan 14 2023 : Guest 98: 8/10
Jan 10 2023 : Guest 193: 8/10
Jan 09 2023 : Guest 49: 9/10
Jan 08 2023 : Guest 107: 10/10
Jan 05 2023 : Guest 104: 8/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us