Quiz about Red Hot Chili Peppers 2
Quiz about Red Hot Chili Peppers 2

Red Hot Chili Peppers #2 Trivia Quiz


This is the second quiz I made on the Red Hot Chili Peppers. This quiz will test you on your knowledge of the guys and their music. Feel free to send me a note if you like the quiz. Check out my other quiz on them: RHCP Song And Album Quiz. Have Fun!

A multiple-choice quiz by tricksiegirl. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Red Hot Chili Peppers

Author
tricksiegirl
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
39,567
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2763
Last 3 plays: Guest 1 (9/10), Guest 99 (5/10), Guest 98 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which person has not been in the Red Hot Chili Peppers? Hint

Jack Irons
Dave Navarro
Dave Grohl
Arik Marshall

2. Which two members are from the original band? Hint

Dave Navarro and Arik Marshall
Anthony Kiedis and Flea
John Frusciante and Jesse Tobias
Chad Smith and Jack Irons

3. What is Flea's real name?

Answer: (Three Words (first, middle, last))
4. Where was John born? Hint

Queens, New York
Staten Island, New York
Albany, New York
Long Island, New York

5. What was the Red Hot Chili Peppers first album titled? Hint

The Red Hot Chili Peppers
Freaky Styley
Out In L.A.
Uplift Mofo Party Plan

6. Who produced 'Mother's Milk'?

Answer: (Two Words)
7. What was the ninth track on 'Blood Sugar Sex Magik'? Hint

Give It Away
Power Of Equality
Under the Bridge
Breaking the Girl

8. Who was the guitarist for 'One Hot Minute'? Hint

Jesse Tobias
Arik Marshall
John Frusciante
Dave Navarro

9. Which of these songs has been released as a single? Hint

One Big Mob
Taste The Pain
Purple Stain
Deep Kick

10. Fill In The Blank: 'Road Trippin with my two favorite __________'.

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which person has not been in the Red Hot Chili Peppers?

Answer: Dave Grohl

Dave Grohl has been the drummer for Nirvana. He also has done vocals, and played guitar and drums for the Foo Fighters.
2. Which two members are from the original band?

Answer: Anthony Kiedis and Flea

Anthony is the lead singer. Flea plays bass.
3. What is Flea's real name?

Answer: Michael Peter Balzary

Flea was born on October 16, 1962, in Melbourne, Australia.
4. Where was John born?

Answer: Queens, New York

John was born on March 5, 1970.
5. What was the Red Hot Chili Peppers first album titled?

Answer: The Red Hot Chili Peppers

This album was released in 1984.
6. Who produced 'Mother's Milk'?

Answer: Michael Beinhorn

Michael Beinhorn produced the Red Hot Chili Peppers' fourth album, released in 1989.
7. What was the ninth track on 'Blood Sugar Sex Magik'?

Answer: Give It Away

'Blood Sugar Sex Magik' was a very successful album for the Red Hot Chili Peppers.
8. Who was the guitarist for 'One Hot Minute'?

Answer: Dave Navarro

Dave Navarro was also the guitarist for Jane's Addiction.
9. Which of these songs has been released as a single?

Answer: Taste The Pain

'Taste The Pain' was a single from 'Mother's Milk'.
10. Fill In The Blank: 'Road Trippin with my two favorite __________'.

Answer: allies

'Road Trippin' is the fifteenth track on 'Californication'.
Source: Author tricksiegirl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 23 2023 : Guest 1: 9/10
Jan 19 2023 : Guest 99: 5/10
Jan 14 2023 : Guest 98: 9/10
Jan 05 2023 : Guest 104: 3/10
Dec 29 2022 : Guest 51: 6/10
Dec 23 2022 : Guest 108: 4/10
Dec 15 2022 : Guest 180: 7/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us