Quiz about Relient K  Bonus Tracks
Quiz about Relient K  Bonus Tracks

Relient K - Bonus Tracks Trivia Quiz


This is a quiz on the songs that are at the end of a few Relient K's albums (bonus tracks). And there are a few questions on "The Pirates Who Don't Do Anything" as well.

A multiple-choice quiz by moog36. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Relient K

Author
moog36
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
225,813
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
302
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is the last word in the bonus track entitled "Silly Shoes"? Hint

Pepperoni
Snakes
Forever
Shoes

2. Which of these is NOT a city mentioned in "The Pirates Who Don't Do Anything"? Hint

Houston
Tampa
Denver
Boston

3. In "Silly Shoes," this is said before the fruit verse (the apples and carrots verse): "Ladies and gentlemen, the worst freestyle _______ ever!"

Answer: (One Word, 6 letters)
4. The other bonus track is called "Skittles and Combos." What is the name of the CD that this is found on? Hint

Two Lefts Don't Make a Right...But Three Do
The Anatomy of the Tongue in Cheek
Relient K
Mmhmm

5. What will the "Pirates Who Don't Do Anything" say to you if you ask them to do something? Hint

"Go do it yourself."
Nothing. They'll laugh and "bounce" away.
"Who makes you the boss?"
"We don't do anything."

6. Which captain is not mentioned in "The Pirates Who Don't Do Anything"? Hint

Captain Cory
Captain Crunch
Captain Kangaroo
Captain Kidd

7. What does Relient K tell people to bring to their next show? Hint

Skittles and combos
A pirate plush toy
Silly shoes
A VeggieTale plush toy

8. In "Silly Shoes," what kind of food is mispronounced? Hint

Broccoli
Cauliflower
Mozzarella (sticks)
Spaghetti

9. What words hurt a little? Fill in the blank: "Deny us _______, refuse us skittles..."

Answer: (One Word, 6 letters)
10. In "The Pirates Who Don't Do Anything," what is he "not too good at"? Hint

Ping pong
Tennis
Kickball
Baseball


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the last word in the bonus track entitled "Silly Shoes"?

Answer: Snakes

"Silly Shoes" comes at the end of "Jefferson Aero Plane," on the album entitled "Two Lefts Don't Make a Right...But Three Do."
2. Which of these is NOT a city mentioned in "The Pirates Who Don't Do Anything"?

Answer: Houston

"Well, I've never been to Greenland,
And I've never been to Denver,
And I've never buried treasure in St. Louie or St. Paul,
And I've never been to Moscow,
And I've never been to Tampa,
And I've never been to Boston in the fall!"
**Those are all of the cities listed in the song.
3. In "Silly Shoes," this is said before the fruit verse (the apples and carrots verse): "Ladies and gentlemen, the worst freestyle _______ ever!"

Answer: Rapper

This line is said, and then it goes into the verse which says, "If apples are green and carrots are orange..."
4. The other bonus track is called "Skittles and Combos." What is the name of the CD that this is found on?

Answer: The Anatomy of the Tongue in Cheek

"Skittles and Combos" is a song on "The Anatomy of the Tongue in Cheek." "Silly Shoes" is a song on "Two Lefts Don't Make a Right...But Three Do."
5. What will the "Pirates Who Don't Do Anything" say to you if you ask them to do something?

Answer: "We don't do anything."

"We are the pirates who don't do anything.
We just stay home and lie around.
If you ask us to do anything,
We'll just tell you,
'We don't do anything.'"
6. Which captain is not mentioned in "The Pirates Who Don't Do Anything"?

Answer: Captain Cory

"We don't know, what he did,
but we're down with Captain Kidd,
We don't wake up late for lunch,
But we all eat Captain Crunch,
We don't smoke,
We don't chew,
We watch Captain Kangaroo!"
7. What does Relient K tell people to bring to their next show?

Answer: Skittles and combos

"So this is how the story goes
Want everybody to know
Love skittles and combos
So bring some to our next show."
8. In "Silly Shoes," what kind of food is mispronounced?

Answer: Spaghetti

"Eatin' twenty pounds of 'pasghetti' for breakfast."
9. What words hurt a little? Fill in the blank: "Deny us _______, refuse us skittles..."

Answer: Combos

"Deny us combos
Refuse us skittles
I admit those words hurt a little
But we know it'll be ok
If you just send some our way."
10. In "The Pirates Who Don't Do Anything," what is he "not too good at"?

Answer: Ping pong

"Well, I've never plucked a rooster,
And I'm not too good at ping pong,
And I've never thrown my mashed potaters,
Up against the wall.
And I've never kissed a chipmunk,
And I've never gotten head lice,
And I've never been to Boston in the Fall!"
Source: Author moog36

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 14 2023 : Guest 98: 10/10
Dec 17 2022 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
2/6/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us