Quiz about Relient Ks Two Lefts
Quiz about Relient Ks Two Lefts

Relient K's "Two Lefts..." Trivia Quiz


Let's see if you can finish these lyrics.

A multiple-choice quiz by SixersBBallKEK. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Relient K

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
212,728
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
546
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. In the song, "Mood Rings", what is the 'hidden line' at the end? Hint

"Wow, that was awful".
"Huh, that was terrible".
"Wow, that was terrible".
"Huh, that was awful".

2. In the song "Chapstick, Chapped Lips, and Things like Chemistry", when are theme parks more fun? Hint

When the sun's outside.
When the stars are outside.
If you don't lose your phone to the lake .
When you go for a run.

3. What colors are mentioned in the song "Mood Rings"? [in order] Hint

Black, Blue, Green, Clear.
Clear, Green, Blue, Black.
Blue, Green, Black, Clear.
Green, Black, Clear, Blue.

4. In the song, "In Love with the 80's [Pink Tux to the Prom]", what will his favorite band always be? Hint

Tears of Fears
Blondie
Tears for Fears
Jackson 5

5. In "College Kids", what should he sell all his books for? Hint

Front row tickets to Dave Matthews Band.
Front row tickets to Ben Folds Five.
Front row center tickets to Dave Matthews Band.
Front row center tickets to Ben Folds Five.

6. In "Foward Motion", what will he taste before brushing his teeth? Hint

Some meat.
Her Feet.
Defeat.
A leech.

7. In "Mood Rings", why will these girls blow up? Hint

They can't seem to control their emotions.
Their emotions can never co-operate with them
They make their emotions get the best of them.
They let their emotions get the best of them.

8. Why should emotional girls all wear mood rings? Hint

So you don't get ripped off, when they're ticked off.
To find out when they get mad.
To get a tip off, to when they're ticked off.
To realize that they're upset.

9. In "In Love with the 80's", why does he look up to his big bro? Hint

In the 80's everyone grabbed his hand and couldn't let go.
In the 80's everyone loved him and couldn't let go.
In the 80's all the ladies grabbed his hand and couldn't let go.
In the 80's all the ladies loved him and couldn't let go.

10. What is his trademark move? Hint

"To turn my back on her"
"To turn my back on you"
"To turn my back on him"
"To turn my back on all"


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the song, "Mood Rings", what is the 'hidden line' at the end?

Answer: "Huh, that was terrible".

If you turn your volume up loud enough, you will hear Matt T. say "Huh, that was terrible".
2. In the song "Chapstick, Chapped Lips, and Things like Chemistry", when are theme parks more fun?

Answer: When the sun's outside.

"cause theme parks are so much more fun when the sun's outside,
and I lost my phone to the lake beneath the Batman ride."
3. What colors are mentioned in the song "Mood Rings"? [in order]

Answer: Black, Blue, Green, Clear.

After each color, it is said what they stand for.
4. In the song, "In Love with the 80's [Pink Tux to the Prom]", what will his favorite band always be?

Answer: Tears for Fears

"and my favorite band will always be Tears for Fears,
and I'm gonna wear a pink tux to the prom."
5. In "College Kids", what should he sell all his books for?

Answer: Front row tickets to Dave Matthews Band.

"I'm poor, I'm starving, I'm flat broke, I've got no cash to spend,
sell all my books for front row tickets to Dave Matthews band."
6. In "Foward Motion", what will he taste before brushing his teeth?

Answer: Defeat.

"to experience the bittersweet, to taste defeat, then brush my teeth."
7. In "Mood Rings", why will these girls blow up?

Answer: They let their emotions get the best of them.

"cause they're those girls, yeah you know those girls that let their emotions get the best of them."
8. Why should emotional girls all wear mood rings?

Answer: To get a tip off, to when they're ticked off.

"let's get emotional girls to all wear mood rings,
so we'll be tipped off to when they're ticked off."
9. In "In Love with the 80's", why does he look up to his big bro?

Answer: In the 80's all the ladies grabbed his hand and couldn't let go.

"and I look up to my big bro,
cause in the 80's all the ladies grabbed his hand and couldn't let go."
10. What is his trademark move?

Answer: "To turn my back on you"

"it's my, my trademark move,
to turn my back on you."
Source: Author SixersBBallKEK

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us