FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Rock Lyrics Of Today 2
Quiz about Rock Lyrics Of Today 2

Rock Lyrics Of Today #2 Trivia Quiz


The second installment of "Rock Lyrics Of Today"! These are newer rock songs, most found on my favorite radio station, 105.7 The X. Tell me who sings it. Also I actually like all of these songs, as on the other one, I DIDN'T!

A multiple-choice quiz by singnbabe. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Rock and Roll
  8. »
  9. Rock Lyrics

Author
singnbabe
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
86,334
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Tough
Avg Score
9 / 15
Plays
699
- -
Question 1 of 15
1. "I also never thought I'd say, tell all my friends I'm dead. I'm leaving you, this time it's for good. Tell all my friends that I'm dead. It won't be long before you forget my name." Hint


Question 2 of 15
2. "I wish I made cures for how people are." Hint


Question 3 of 15
3. "She woke in warning. She knew that her life had passed her by. She called out a warning. Don't ever let life pass you by." Hint


Question 4 of 15
4. "I was the one who was lifting you up, when you thought your life had had enough." Hint


Question 5 of 15
5. "No one can see anything on the other side of me. I walk, I crawl. Losing everything and waiting for a downfall." Hint


Question 6 of 15
6. "I do what I want cause I can if I don't, because I wanna." Hint


Question 7 of 15
7. "Boom, here comes the boom. Ready or not? Here comes the boys from the South. Boom, here comes the boom. Ready or not? How you like me now?" Hint


Question 8 of 15
8. "You love the things I say I'll do. The way I'll hurt myself again, just to get back at you." Hint


Question 9 of 15
9. "Come here, come here, come here. I'll take your photo for you. Come here, come here, come here. Drive you around the corner. Come here, come here, come here. You know you really ought to. Come here, come here, come here. Move out of California." Hint


Question 10 of 15
10. "Rock, it's what we're all about. It's what we live for. Come on and shout it out. Rock, it's what we're all about. It's what we live for. Come on and shout it out." Hint


Question 11 of 15
11. "Will you fall with me? Will you crawl to me? I'll never crawl to you. I've done it all for you." Hint


Question 12 of 15
12. "Standing in line to see the show tonight and there's a light on. Heavy glow. By the way I tried to say I'd be there." Hint


Question 13 of 15
13. "Every now and then I think about you. And it makes me, it breaks me. Out of me and into you. I'll make it. Take a look at what you do to my head. When you're leaving. I'm breathing out of me and into you. I feel sick. I feel sick." Hint


Question 14 of 15
14. "I was spinning free. Whoa. With a little sweet and simple numbing me." Hint


Question 15 of 15
15. "Hold me now. I'm six feet from the edge and I'm thinking. Maybe six feet ain't so far down." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I also never thought I'd say, tell all my friends I'm dead. I'm leaving you, this time it's for good. Tell all my friends that I'm dead. It won't be long before you forget my name."

Answer: New Found Glory

Song: "Forget My Name" CD: "Sticks And Stones"
"Forget My Name" is not yet a single off of "Sticks And Stones", but since I like that song I just wanted to put it on here. NFG's first single from "Sticks And Stones" is "My Friend's Over You".
2. "I wish I made cures for how people are."

Answer: Box Car Racer

Song: "I Feel So" CD: "Box Car Racer"
Tom Delonge and Travis Barker from Blink 182 made up 2/4 of Box Car Racer. "I Feel So" is Box Car Racer's first single and is found on their debut self titled album.
3. "She woke in warning. She knew that her life had passed her by. She called out a warning. Don't ever let life pass you by."

Answer: Incubus

Song: "Warning" CD: "Morning View"
Incubus's third single off of "Morning View" is "Warning".
4. "I was the one who was lifting you up, when you thought your life had had enough."

Answer: Hoobastank

Song: "Running Away" CD: "Hoobastank"
"Running Away" is Hoobastank's second single off of their debut self-titled album.
5. "No one can see anything on the other side of me. I walk, I crawl. Losing everything and waiting for a downfall."

Answer: TRUSTcompany

Song: "Downfall" CD: "The Lonely Position Of Neutral"
TRUSTcompany's first single is called "Downfall" and it can be found on their debut CD, "The Lonely Position Of Neutral". The video for "Downfall" is cool. I like how the guy is walking down the street and everything he passes gets blown around. It's very wierd, and I like it.
6. "I do what I want cause I can if I don't, because I wanna."

Answer: The Hives

Song: "Hate To Say I Told You So" CD: "Veni Vidi Vicious"
The Hives are from Sweden. Their second single from "Veni Vidi Vicious" is "Hate To Say I Told You So". My absolute favorite part is the bass solo. That is awesome!
7. "Boom, here comes the boom. Ready or not? Here comes the boys from the South. Boom, here comes the boom. Ready or not? How you like me now?"

Answer: P.O.D.

Song: "Boom" CD: "Satellite"
I think the "Boom" thing is stupid. I mean "Boom here comes the boom"? What? I like the beat and the part where it goes, "Is that all you got? I'll take your best shot." "Boom" is P.O.D.'s thrid single for "Satellite", which came out on September 11. Weird, you know "Boom"?
8. "You love the things I say I'll do. The way I'll hurt myself again, just to get back at you."

Answer: Linkin Park

Song: "Points Of Authority" CD: "Reanimation"
I was uh, refering to the "reanimated" version of "Points Of Authority". I love that video! It's really cool! "Points Of Authority" is also on "Hybrid Theory".
9. "Come here, come here, come here. I'll take your photo for you. Come here, come here, come here. Drive you around the corner. Come here, come here, come here. You know you really ought to. Come here, come here, come here. Move out of California."

Answer: The Vines

Song: "Get Free" CD: "Highly Involved"
The lead singer dude is really funny in the video for "Get Free"! He was like all wiggly! I laugh out loud at that video. I like the song though. It's kind of catchy.
10. "Rock, it's what we're all about. It's what we live for. Come on and shout it out. Rock, it's what we're all about. It's what we live for. Come on and shout it out."

Answer: Sum 41

Song: "What We're All About" CD: "Spider-Man" Soundtrack
I just had to put a Sum 41 song in here! I love them, well, not them, I don't know them, but I love their music! Ahhh! I'm obsessed, I know! "What We're All About" used to be just a piece of a song (We all remember the intro on the "Fat Lip" video!) and they made it a whole song for "Spider-Man".
11. "Will you fall with me? Will you crawl to me? I'll never crawl to you. I've done it all for you."

Answer: Default

Song: "Deny" CD: "The Fallout"
I love this song! I love just how it sounds. The video with the whole boxing thing is cool. The only part that is completely insipid is the thing where the girl gets hit, so the band is hit too! The lead singer guy looks so stupid and you can tell how fake it is! LOL!
12. "Standing in line to see the show tonight and there's a light on. Heavy glow. By the way I tried to say I'd be there."

Answer: Red Hot Chili Peppers

Song: "By The Way" CD: "By The Way"
Cool song. Love the video. Uh, what else is there to say about the Red Hot Chili Peppers?
13. "Every now and then I think about you. And it makes me, it breaks me. Out of me and into you. I'll make it. Take a look at what you do to my head. When you're leaving. I'm breathing out of me and into you. I feel sick. I feel sick."

Answer: Audiovent

Song: "The Energy" CD: "Dirty Sexy Knights In Paris"
Another song I love! I love the instrumental break! It's awesome! "Dirty Sexy Knights In Paris" is Audiovent's debut CD.
14. "I was spinning free. Whoa. With a little sweet and simple numbing me."

Answer: Jimmy Eat World

Song: "Sweetness" CD: "Jimmy Eat World"
Jimmy Eat World is so catchy. I love it. "Sweetness" is much much better than "The Middle", in my opinion. It has a much better sound.
15. "Hold me now. I'm six feet from the edge and I'm thinking. Maybe six feet ain't so far down."

Answer: Creed

Song: "One Last Breath" CD: "Weathered"
My dad likes Creed more than I do. I put this on here for him. LOL. You're welcome daddy! Video's cool though. The guitarist is really talented!
Source: Author singnbabe

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ltc717 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us