FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Some Classic Rock
Quiz about Some Classic Rock

10 Average Questions about Some Classic Rock


See if you remember these lyrics from classic rock songs.

A multiple-choice quiz by casper423. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Classic Rock
  8. »
  9. Classic Rock Lyrics

Author
casper423
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
35,048
Updated
Apr 01 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
6826
Last 3 plays: granpa46 (9/10), Guest 24 (8/10), nicksred (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who sang 'Old man, take a look at my life, I'm a lot like you'? Hint


Question 2 of 10
2. What Led Zeppelin song had these lyrics; 'I don't know but I've been told big-legged woman ain't go no soul'? Hint


Question 3 of 10
3. Finish the Beatles lyric; '________________ my way, do I have to keep on talking till I can't go on'

Answer: (4 Words)
Question 4 of 10
4. Who sang this lyric; 'And if you don't love me now, you will never love me again, I can still hear you saying you would never break the chain.'? Hint


Question 5 of 10
5. Finish the lyric by Elton John; 'It's like trying to find gold in a silver mine, it's like trying to drink whiskey from a - - -'.

Answer: (Three Words)
Question 6 of 10
6. Who sang these lyrics, 'How sweet it is to be loved by you'? Hint


Question 7 of 10
7. Finish this Bruce Springsteen lyric; 'We gotta get out while we're young, cuz tramps like us, baby we were - - -'.

Answer: (Three Words)
Question 8 of 10
8. Who sang this; 'Crazy laughter in another room, and she drove herself to madness with a silver spoon'? Hint


Question 9 of 10
9. Who originally sang 'Hold me now, it's hard for me to say I'm sorry, I could never let you go'? Hint


Question 10 of 10
10. Finish this lyric by Pink Floyd, 'We're just two lost souls living in a fish bowl, year after year, running over the same old ground, what have we found, the same old fears, - - - -'

Answer: (Four Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 21 2024 : granpa46: 9/10
Jun 19 2024 : Guest 24: 8/10
Jun 15 2024 : nicksred: 8/10
Jun 14 2024 : pthomson: 6/10
Jun 14 2024 : cyndi50: 8/10
Jun 12 2024 : Guest 136: 6/10
Jun 07 2024 : Guest 50: 9/10
May 24 2024 : windee: 9/10
May 13 2024 : Guest 104: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who sang 'Old man, take a look at my life, I'm a lot like you'?

Answer: Neil Young

'Old Man' from the album 'Harvest'.
2. What Led Zeppelin song had these lyrics; 'I don't know but I've been told big-legged woman ain't go no soul'?

Answer: 'Black Dog'

I believe it was on their fourth album, although 'Stairway to Heaven' got all the attention.
3. Finish the Beatles lyric; '________________ my way, do I have to keep on talking till I can't go on'

Answer: Try to see it

From 'We Can Work it Out.'
4. Who sang this lyric; 'And if you don't love me now, you will never love me again, I can still hear you saying you would never break the chain.'?

Answer: Fleetwood Mac

From 'The Chain'.
5. Finish the lyric by Elton John; 'It's like trying to find gold in a silver mine, it's like trying to drink whiskey from a - - -'.

Answer: bottle of wine

'Get Back Honky Cat, you better get back to woods....'
6. Who sang these lyrics, 'How sweet it is to be loved by you'?

Answer: James Taylor

'It's like honey to the bee, baby...'
7. Finish this Bruce Springsteen lyric; 'We gotta get out while we're young, cuz tramps like us, baby we were - - -'.

Answer: born to run

The boss rocks!
8. Who sang this; 'Crazy laughter in another room, and she drove herself to madness with a silver spoon'?

Answer: Eagles

The Eagles' 'Witchy Woman'.
9. Who originally sang 'Hold me now, it's hard for me to say I'm sorry, I could never let you go'?

Answer: Chicago

It has been recently redone, although I like the original best.
10. Finish this lyric by Pink Floyd, 'We're just two lost souls living in a fish bowl, year after year, running over the same old ground, what have we found, the same old fears, - - - -'

Answer: wish you were here

From the album of the same name.
Source: Author casper423

This quiz was reviewed by FunTrivia editor CellarDoor before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us