Quiz about The Rolling Stones Lyrics 19641970
Quiz about The Rolling Stones Lyrics 19641970

The Rolling Stones. Lyrics (1964-1970). Quiz


Some of the Stones best Lyrics. Have fun!

A multiple-choice quiz by la_5ta_stone. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Rolling Stones

Author
la_5ta_stone
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
144,606
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1624
Last 3 plays: Guest 107 (5/10), Guest 12 (9/10), Stonesman (2/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'you could stand on your head, or maybe sing in your bed, if I said it was the thing to do...' Hint

Who's Been Sleeping Here
The Lantern
The Singer, Not The Song
Who's Driving Your Plane

2. 'I missed the point of you doing it Your mind has just jumped the track'. Hint

Downtown Suzie
Don'cha Bother Me
Dear Doctor
All Sold Out

3. 'Well I'm sitting here thinking just how sharp I am, I'm a necessary talent behind ev'ry rock n' roll band...' Hint

Surprise Surprise
The Under Assistant West Coast Promotion Man
Soul Survior
Get Out Off Of My Cloud

4. 'She told me later, She's a machine operator, She said she liked the way I held the microphone...' Hint

Carol
She Said Yeah
The Spider And The Fly
All About You

5. 'Bill flight fourteen you now can land, see you on Alder Boran, safe on the green desert sand...' Hint

Flight 505
2000 Man
2000 Lights Year From Home
2120 South Michigan Avenue

6. 'In public the strain's hard to bear, but she exudes such a confident air...' Hint

Congratulations
Complicated
Connection
Cool, Calm And Collected

7. 'You say you got a friend, she's wilder than you, well, why don't you bring her upstairs, if she's so wild, well she can join in too...' Hint

Bitch
Backstreet Girl
Stray Cat Blues
Down Home Girl

8. 'If I look hard enough into the setting sun, my love will laugh with me before the morning comes...' Hint

Love in Vain
Parachute Woman
Paint It Black
No Expectations

9. 'Conning people for a small dime, here's another piece of my mind...' Hint

Look What You've Done
Empty Heart
Think
Confessin' The Blues

10. 'The lady she all dressed me up in roses, she blew my nose and then she blew my mind...' Hint

Honky Tonk Women
Country Honk
Oh, Baby (We Got A Good Thing Goin')
Cherry Oh Baby


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'you could stand on your head, or maybe sing in your bed, if I said it was the thing to do...'

Answer: Who's Driving Your Plane

This song is the B side of the single 'Have You Seen Your Mother, Baby, Standing In The Shadow?', and it was released in 1966.
2. 'I missed the point of you doing it Your mind has just jumped the track'.

Answer: All Sold Out

You can find this song in 1967 album 'Between The Buttons'.
3. 'Well I'm sitting here thinking just how sharp I am, I'm a necessary talent behind ev'ry rock n' roll band...'

Answer: The Under Assistant West Coast Promotion Man

This song written by Nanker/Phelge, belongs to the English version of 'Out Of Our Heads'.
4. 'She told me later, She's a machine operator, She said she liked the way I held the microphone...'

Answer: The Spider And The Fly

'The Spider And The Fly' is The B side of the single '(I Can't Get No) Satisfaction', and it was released in 1965. This song was written by Nanker/Phelge too.
5. 'Bill flight fourteen you now can land, see you on Alder Boran, safe on the green desert sand...'

Answer: 2000 Lights Year From Home

This song belongs to the 1967 album 'Their Satanic Majesties Request', and it was written by Jagger/Richards.
6. 'In public the strain's hard to bear, but she exudes such a confident air...'

Answer: Cool, Calm And Collected

This song also belongs to 'Between The Buttons', this album was released in 1967.
7. 'You say you got a friend, she's wilder than you, well, why don't you bring her upstairs, if she's so wild, well she can join in too...'

Answer: Stray Cat Blues

This song belongs to the 'Beggars Banquet' album released in 1968, this album also includes hits like 'Sympathy For The Devil', 'Street Fighting Men' and 'Parachute Woman'.
8. 'If I look hard enough into the setting sun, my love will laugh with me before the morning comes...'

Answer: Paint It Black

The single 'Paint It Black' released in 1966 includes as B side the song 'Long Long While'.
9. 'Conning people for a small dime, here's another piece of my mind...'

Answer: Think

This song is included in the Stones album 'Aftermath', released in 1966, and it was written by Jagger/Richards.
10. 'The lady she all dressed me up in roses, she blew my nose and then she blew my mind...'

Answer: Country Honk

The lyrics of Honky Tonk Women say: 'The lady then she covered me with roses...', there is the difference. 'Country Honk' is included in the album 'Let It Bleed', released in 1969.
Source: Author la_5ta_stone

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Dalgleish before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 22 2023 : Guest 107: 5/10
Jan 17 2023 : Guest 12: 9/10
Jan 09 2023 : Stonesman: 2/10
Dec 30 2022 : Guest 165: 10/10

Score Distribution

quiz
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us