FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Those Zany 60s  70s Again
Quiz about Those Zany 60s  70s Again

Those Zany 60s & 70s Again Trivia Quiz


Finish the lyric to these oldies but goodies.

A multiple-choice quiz by blakey. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 1970s Music
  8. »
  9. 1970s Lyrics

Author
blakey
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
153,549
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
1953
Last 3 plays: BrianMad (6/10), toddruby96 (7/10), bernie73 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Who cares if I ever get lonesome, ... " ? Hint


Question 2 of 10
2. "It's me again, Margaret, Hello is this Margaret, I know it's you, are you ... " Hint


Question 3 of 10
3. "We thought it was kind of handy, Take a trip and ... " Hint


Question 4 of 10
4. "on a moped she named ... " Hint


Question 5 of 10
5. "That's when I fell for, leader of the ... " Hint


Question 6 of 10
6. "Came a roar and a thunder men had never heard
Like the scream and the sound ... "
Hint


Question 7 of 10
7. "Well, we shot the line, we went for broke
With a thousand screamin' trucks
And eleven long-haired friends of Jesus
In a ... "
Hint


Question 8 of 10
8. "Which is Arabic for, 'Stop, Clyde!' and Clyde'd say, (imitate camel
sound), which is camel for ... "

Hint


Question 9 of 10
9. "Who is that I see walking in these woods, Why it's ... " Hint


Question 10 of 10
10. "Lived a man called Dr. Mills South and his pretty wife Hannah
They raised up a son who could eat ... "
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 13 2024 : BrianMad: 6/10
Jun 08 2024 : toddruby96: 7/10
May 27 2024 : bernie73: 4/10
Apr 23 2024 : Guest 208: 3/10
Apr 17 2024 : Guest 70: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Who cares if I ever get lonesome, ... " ?

Answer: Cause I treasure my own company

Mac Davis big hit called "It's hard to be humble" about an egotistical man. "Some people say I'm egotistical, well I don't even know what that means, I guess it has something to do with the way I fill out my skintight bluejeans."
http://www.metrolyrics.com/lyrics/91891/Mac_Davis/It's_Hard_To_Be_Humble/
2. "It's me again, Margaret, Hello is this Margaret, I know it's you, are you ... "

Answer: naked

Ray Stevens, and "It's me again, Margaret", song about a guy harassing a woman over the phone. At the end he is finally arrested and is given the right to one more call. "'It's me again, Margaret...
(Evil laughter)
They got me, Margaret
You ain't going to miss me, Margaret, I know that
But I'll miss you
(More evil laughter)
And when I get out, Margaret
I'm going to come over there with an egg beater
And a live chicken, and some peach preserves!
We'll have a good old time, Margaret!"
http://www.cowboylyrics.com/forum/messages/771.htm
Which leads me to a question, if someone is arrested for making obscene phone calls, Does he have the right to one more?
3. "We thought it was kind of handy, Take a trip and ... "

Answer: never leave the farm

From Jim Stafford's "Wildwood Weed", about two brothers who stumble on a marijuana patch. They get nailed by local authorities.
"Then they dug and they burned,
And they burned and they dug,
And they killed all our cute little weeds.
Then they drove away,
We just smiled and waved ...
Sittin' there on that sack of seeds!"
http://www.lyricsxp.com/lyrics/w/wildwood_weed_jim_stafford.html
4. "on a moped she named ... "

Answer: Flame

From another Jim Stafford song, "Cowpatty". "Yippee ya aye! cowpatty, went into town to find the man who shot her daddy"
5. "That's when I fell for, leader of the ... "

Answer: Laundromat

"Laundromat". Remember the title of this quiz. "Leader of the Pack" was a serious song from 1964. In 1965 a group called The Detergents released "Leader of the Laundromat", a parody of the Shangra La's big hit. The Detergents consisted of Ron Dante of the Archies and members of the Cuff Links.
http://www.allbutforgottenoldies.net/detergents.html
6. "Came a roar and a thunder men had never heard Like the scream and the sound ... "

Answer: Of a big war bird

From "Snoopy vs The Red Baron" by the Royal Guardsmen. I tried to find the lyrics for "Snoopy for President" but had trouble finding it.
http://www.anylyrics.com/lyrics.php?Artist=Royal+Guardsmen&Album=Miscellaneous&Song=Snoopy+Vs+The+Red+Baron
7. "Well, we shot the line, we went for broke With a thousand screamin' trucks And eleven long-haired friends of Jesus In a ... "

Answer: chartreuse microbus

C.W. McCall's "Convoy", a song about truckers racing accross the United States while police and National Guardsmen try to stop them.
http://www.metrolyrics.com/lyrics/35988/C.W._McCall/Convoy/
8. "Which is Arabic for, 'Stop, Clyde!' and Clyde'd say, (imitate camel sound), which is camel for ... "

Answer: What the heck did he say anyway

From the song "Ahab the Arab" by Ray Stevens, again. A cute story of an Arab named Ahab who was seeing the Sultan's wife behind his back.
http://www.lyricsdepot.com/ray-stevens/ahab-the-arab.html
9. "Who is that I see walking in these woods, Why it's ... "

Answer: Little Red Riding Hood

"Little Red Riding Hood" By Sam the Sham and the Pharaohs.
10. "Lived a man called Dr. Mills South and his pretty wife Hannah They raised up a son who could eat ... "

Answer: his weight in groceries

Jerry Reed and his song "Amos Moses".
"He hunted alligator for a living
He'd just knock them in the head with a stump
The Louisiana law gonna get you Amos
It ain't legal hunting alligator down in the swamp boy"
http://www.metrolyrics.com/lyrics/25311/Jerry_Reed/Amos_Moses/
Source: Author blakey

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Dalgleish before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us