FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Author Anagrams
Quiz about Author Anagrams

Author Anagrams Trivia Quiz


All of these anagrams are the names of authors. All are two words - first and last names (except for the last one).

A multiple-choice quiz by robert362. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. People Trivia
  6. »
  7. Writers & Authors
  8. »
  9. Names and Pseudonyms

Author
robert362
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
22,692
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
768
- -
Question 1 of 10
1. THE WEARY MEN SING

Answer: (American novelist)
Question 2 of 10
2. BRUTAL MACES

Answer: (Best known for one famous novel)
Question 3 of 10
3. CALMER SPROUT

Answer: (French Author)
Question 4 of 10
4. VIGOR TOUCH

Answer: (Legendary novelist)
Question 5 of 10
5. MY NOBLE RITE

Answer: (English author, female)
Question 6 of 10
6. LOWER ACIDS

Answer: (Poet, Playwright, novelist, wit)
Question 7 of 10
7. HER SLICK DANCES

Answer: (Prolific English novelist)
Question 8 of 10
8. DO HASTY HARM

Answer: (English novelist, poet)
Question 9 of 10
9. W FLOATS HOME

Answer: (American Novelist)
Question 10 of 10
10. GALLEON PARADE

Answer: (Three Words, American poet, short story writer)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 12 2024 : rivenproctor: 9/10
May 26 2024 : Guest 50: 8/10

Score Distribution

quiz
6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us