FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Bowling Scores
Quiz about Bowling Scores

Bowling Scores Trivia Quiz


I am a bowling freak, so naturally I'd want to make a quiz on it. All you have to do is tell me the bowling score of a certain game that I give you. Pretty simple! Spares will be represented by a "sp", and strikes with a "X".

A multiple-choice quiz by Jenghun. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Sports Other
  8. »
  9. Bowling

Author
Jenghun
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
2,723
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2713
Last 3 plays: Guest 50 (8/10), Guest 76 (4/10), Guest 202 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. 10 01 10 01 10 01 10 01 10 010 Hint


Question 2 of 10
2. 90 42 18 72 08 44 26 71 54 90 Hint


Question 3 of 10
3. X X X X X X X X X XXX Hint


Question 4 of 10
4. 9sp X 7sp 90 9sp X X 9sp 8sp XX9 Hint


Question 5 of 10
5. X 9sp X 8sp X 7sp X 6sp X 5spX Hint


Question 6 of 10
6. 0sp 0sp 0sp 0sp 0sp 0sp 0sp 0sp 0sp 0sp0 Hint


Question 7 of 10
7. X X X X X X X X X XX9 Hint


Question 8 of 10
8. X X X X X 83 X X X XXX Hint


Question 9 of 10
9. X 9sp 9sp X X X 8sp 7sp X X8sp Hint


Question 10 of 10
10. X X X 9sp X X X X X XXX Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 15 2024 : Guest 50: 8/10
Jan 30 2024 : Guest 76: 4/10
Jan 24 2024 : Guest 202: 8/10
Jan 23 2024 : Guest 104: 9/10
Jan 23 2024 : Guest 129: 9/10
Jan 07 2024 : Guest 24: 10/10
Jan 06 2024 : Guest 173: 1/10
Jan 04 2024 : Guest 99: 0/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 10 01 10 01 10 01 10 01 10 010

Answer: 10

2. 90 42 18 72 08 44 26 71 54 90

Answer: 83

90 42 18 72 08 44 26 71 54 90 =
9 +6 + 9 +9 +8 +8 +8 +8 +9 +9 = 83.
3. X X X X X X X X X XXX

Answer: 300

4. 9sp X 7sp 90 9sp X X 9sp 8sp XX9

Answer: 204

5. X 9sp X 8sp X 7sp X 6sp X 5spX

Answer: 200

6. 0sp 0sp 0sp 0sp 0sp 0sp 0sp 0sp 0sp 0sp0

Answer: 100

The worst possible closed game you can have. Ouch!
7. X X X X X X X X X XX9

Answer: 299

Oh, so close!
8. X X X X X 83 X X X XXX

Answer: Not Possible

8+3=11 but there are only ten pins.
9. X 9sp 9sp X X X 8sp 7sp X X8sp

Answer: 222

10. X X X 9sp X X X X X XXX

Answer: 279

Source: Author Jenghun

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Quick 'n Easy Bowling Easier
2. Let's Bowl! Easier
3. Obscure Bowling Facts Average
4. Motel 6 Roll to Riches Tough
5. Tough Bowling Difficult
6. Bowling 101 Average
7. Bowlers and Bowling Ball History Tough
8. Candlepin Bowling Average
9. Bowling Average
10. General Bowling Average
11. General Bowling Knowledge or Conundrums Tough
12. Five-Pin Bowling Average

3/3/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us