FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Chicago Cubs Managers
Quiz about Chicago Cubs Managers

Chicago Cubs Managers Trivia Quiz


I know there are many Cub Fans out there. Let's see how much you know about the Cubs' managers.

A multiple-choice quiz by gerryd. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. MLB Teams
  8. »
  9. Chicago Cubs

Author
gerryd
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
154,773
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
530
- -
Question 1 of 10
1. Who was the manager of the Cubs in 1945? Hint


Question 2 of 10
2. Who was the manager of the Cubs in 1984? Hint


Question 3 of 10
3. Who was the Cubs manager in 1989? Hint


Question 4 of 10
4. Who managed the Cubs in 1969? Hint


Question 5 of 10
5. Who managed the Cubs in 1908? Hint


Question 6 of 10
6. Which one of these Cubs manager did not manage the Cubs to a World Series appearance? Hint


Question 7 of 10
7. Jim Riggleman managed the Cubs to a postseason appearance?


Question 8 of 10
8. From the famous double play combination of Tinker to Evers to Chance, which one never managed the Cubs? Hint


Question 9 of 10
9. Frank Chance managed the Cubs in 1906. They set a record for most wins that year. How many games did the Cubs win? Hint


Question 10 of 10
10. Who managed the Cubs in the 2003 season? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was the manager of the Cubs in 1945?

Answer: Charlie Grimm

The Cubs were in the World Series in 1945. They lost to the Detriot Tigers. Charlie Grimm was their manager. Charlie Grimm managed the Cubs from 1932-1938, 1944-1949, and 1960.
2. Who was the manager of the Cubs in 1984?

Answer: Jim Frey

Jim Frey managed the Cubs to their first postseason apperarance since 1945. The Cubs lost in the NLCS 3 games to 2. They were beaten by the San Diego Padres.
3. Who was the Cubs manager in 1989?

Answer: Don Zimmer

Don Zimmer lead his "Boys of Zimmer", the Cubs nickname for 1989, to the NL Championship Series. They lost to the San Francisco Giants.
4. Who managed the Cubs in 1969?

Answer: Leo Durocher

This is the year the Cubs lost the League lead to the New York Mets. The Cubs finished the season 92-70, 8 games behind the Mets.
5. Who managed the Cubs in 1908?

Answer: Frank Chance

Frank Chance managed the Cubs in 1908. The Cubs won the World Series. The Cubs made it to the World Series in 1945. They came within 5 outs of making it to the World Series in 2003. The Florida Marlins rallied to win game 6 and game 7 of the NLCS.
6. Which one of these Cubs manager did not manage the Cubs to a World Series appearance?

Answer: Joe Tinker

Joe Tinker managed the Cubs in 1916 and did not make a World Series appearance. Rogers Hornsby managed the Cubs to the 1932 World Series. Frank Chance managed the Cubs to 4 World Series (1906,1907,1908 and 1910). Fred Mitchell managed the Cubs to the World Series in 1918.
7. Jim Riggleman managed the Cubs to a postseason appearance?

Answer: True

Jim Riggleman managed the Cubs in 1998. The Cubs won a playoff game against the Giants to win the N.L. Wild Card. The Cubs faced the Atlanta Braves in the NLDS. The Braves swept the Cubs 3 games to 0.
8. From the famous double play combination of Tinker to Evers to Chance, which one never managed the Cubs?

Answer: They all did

All three managed the Cubs. Frank Chance form 1905-1912. His best finish was a World Series championship. Joe Tinker managed the Cubs in 1916 and finished in 5th place. Johnny Evers managed in 1913 and finished in 3rd place.
9. Frank Chance managed the Cubs in 1906. They set a record for most wins that year. How many games did the Cubs win?

Answer: 116

The 1906 Cubs set the record for most wins in a season. However, the Cubs were not able to win the World Series that year. They lost to the Chicago White Sox.
10. Who managed the Cubs in the 2003 season?

Answer: Dusty Baker

Dusty Baker managed the Cubs in 2003. The Cubs finished with a record of 88-74, winning the Central Division championship. This was Dusty's first season as Cubs manager. The Cubs eventually lost in the NLCS to the World Champion Florida Marlins, who were managed by Jack McKeon.
Source: Author gerryd

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Cubs Mania Easier
2. The 1989 Chicago Cubs Easier
3. Chicago Cubs Trades Easier
4. The Chicago Cubs! Average
5. A Few Little Cubs Average
6. Cubs in The World Series Average
7. 1998 Chicago Cubs Average
8. The Chicago Cubs Average
9. Chicago Cubs in 1984 Average
10. Chicago Cubs Trades Average
11. I Didn't Mean To Do It! Average
12. The 2003 Chicago Cubs Average

7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us