FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Cricket Ground Aliases
Quiz about Cricket Ground Aliases

Cricket Ground Aliases Trivia Quiz


Hi! Many cricket grounds have nicknames. I will give you the name of the ground and you must guess what it is also known as. :-)

A multiple-choice quiz by 12791. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Cricket
  8. »
  9. Cricket Grounds

Author
12791
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
172,607
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
1818
- -
Question 1 of 10
1. This cricket ground is in Bristol, England. It is known as Royal and Sun Alliance County Ground. By which of these names can it otherwise be known as? Hint


Question 2 of 10
2. This ground is in Rawalpindi, Pakistan. It is known as Pindi Club Ground. By which of these names can it otherwise be known? Hint


Question 3 of 10
3. This ground is in Jalandhar, India. It is known as Gandhi Stadium. By which of these names can it otherwise be known? Hint


Question 4 of 10
4. This ground is in Port Elizabeth, South Africa. It is known as St. George's Park. By which of these names can it otherwise be known? Hint


Question 5 of 10
5. This ground is in Dhaka, Bangladesh. It is known as Bangabandhu National Stadium. By which of these names can it otherwise be known? Hint


Question 6 of 10
6. This ground is in Georgetown, Guyana, West Indies. It is known as Bourda. By which of these names can it otherwise be known? Hint


Question 7 of 10
7. This ground is in Kimberley, South Africa. It is known as De Beers Diamond Oval. By which of these names can it otherwise be known? Hint


Question 8 of 10
8. This ground is in Johannesburg, South Africa. It is known as The Wanderers Stadium. By which of these names can it otherwise be known? Hint


Question 9 of 10
9. This ground is in Christchurch, New Zealand. It is known as Jade Stadium. By which of these names can it otherwise be known? Hint


Question 10 of 10
10. This ground is in Bridgetown, Barbados, West Indies. It is known as Kensington Oval. By which of these names can it otherwise be known? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This cricket ground is in Bristol, England. It is known as Royal and Sun Alliance County Ground. By which of these names can it otherwise be known as?

Answer: Ashley Down Ground

Sachin Tendulkar made 140 runs against Kenya in the 1999 World Cup and Richard Hadlee took 5/25 against Sri Lanka in the 1983 World Cup at this ground.
2. This ground is in Rawalpindi, Pakistan. It is known as Pindi Club Ground. By which of these names can it otherwise be known?

Answer: Army Sports Ground

Bruce Taylor made 76 runs against Pakistan in a test match and Pervez Sajjad took 4/5 in that same match at this ground.
3. This ground is in Jalandhar, India. It is known as Gandhi Stadium. By which of these names can it otherwise be known?

Answer: B. S. Bedi Stadium

Anushman Gaekwad made 201 runs against Pakistan in a test match and Wasim Raja took 4/50 in that same match at this ground.
4. This ground is in Port Elizabeth, South Africa. It is known as St. George's Park. By which of these names can it otherwise be known?

Answer: Crusaders Ground

Herschelle Gibbs made 196 runs against India in a test match and George Lohmann took 8/7 in a test match against South Africa at this ground.
5. This ground is in Dhaka, Bangladesh. It is known as Bangabandhu National Stadium. By which of these names can it otherwise be known?

Answer: Dhaka Stadium

Ijaz Ahmed made 211 runs against Sri Lanka in a test match and Danish Kaneria took 7/77 in a test match against Bangladesh at this ground.
6. This ground is in Georgetown, Guyana, West Indies. It is known as Bourda. By which of these names can it otherwise be known?

Answer: Georgetown Cricket Club

Glenn Turner made 259 runs against West Indies in a test match and Ian Johnson took 7/44 against West Indies in a test match at this ground.
7. This ground is in Kimberley, South Africa. It is known as De Beers Diamond Oval. By which of these names can it otherwise be known?

Answer: Kimberley Country Club

Chris Gayle made 119 runs against Kenya in a one day match and Mark Ealham took 5/15 in a one day match against Zimbabwe at this ground.
8. This ground is in Johannesburg, South Africa. It is known as The Wanderers Stadium. By which of these names can it otherwise be known?

Answer: Kent Park

Gregory Blewett made 214 runs against South Africa in a test match and Hugh Tayfield took 9/113 against England in a test match at this ground.
9. This ground is in Christchurch, New Zealand. It is known as Jade Stadium. By which of these names can it otherwise be known?

Answer: Lancaster Park

Seymour Nurse made 258 runs against New Zealand in a test match and Philip Tufnell took 7/47 in a test match against New Zealand at this ground.
10. This ground is in Bridgetown, Barbados, West Indies. It is known as Kensington Oval. By which of these names can it otherwise be known?

Answer: Pickwick Cricket Club

Hanif Mohammad made 337 runs against West Indies in a test match and Lance Gibbs took 8/38 in a test match against India at this ground.
Source: Author 12791

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ozzz2002 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us