FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about FA Cup Final Scorers
Quiz about FA Cup Final Scorers

FA Cup Final Scorers Trivia Quiz


1976-2000: For each question work out who was the only player from the four options to score in that particular final. Replays are not included. Good luck.

A multiple-choice quiz by Ridgeback. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK
  8. »
  9. FA Cup

Author
Ridgeback
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
20,734
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
17 / 25
Plays
3622
Awards
Top 20% Quiz
- -
Question 1 of 25
1. 1976 Southampton 1 Manchester United 0 Hint


Question 2 of 25
2. 1977 Manchester United 2 Liverpool 1 Hint


Question 3 of 25
3. 1978 Ipswich Town 1 Arsenal 0 Hint


Question 4 of 25
4. 1979 Arsenal 3 Manchester United 2 Hint


Question 5 of 25
5. 1980 West Ham United 1 Arsenal 0 Hint


Question 6 of 25
6. 1981 Tottenham Hotspur 1 Manchester City 1 Hint


Question 7 of 25
7. 1982 Tottenham Hotspur 1 Queens Park Rangers 1 Hint


Question 8 of 25
8. 1983 Manchester United 2 Brighton and Hove Albion 2 Hint


Question 9 of 25
9. 1984 Everton 2 Watford 0 Hint


Question 10 of 25
10. 1985 Manchester United 1 Everton 0 Hint


Question 11 of 25
11. 1986 Liverpool 3 Everton 1 Hint


Question 12 of 25
12. 1987 Coventry City 3 Tottenham Hotspur 2 Hint


Question 13 of 25
13. 1988 Wimbledon 1 Liverpool 0 Hint


Question 14 of 25
14. 1989 Liverpool 3 Everton 2 Hint


Question 15 of 25
15. 1990 Manchester United 3 Crystal Palace 3 Hint


Question 16 of 25
16. 1991 Tottenham Hotspur 2 Nottingham Forest 1 Hint


Question 17 of 25
17. 1992 Liverpool 2 Sunderland 0 Hint


Question 18 of 25
18. 1993 Arsenal 1 Sheffield Wednesday 1 Hint


Question 19 of 25
19. 1994 Manchester United 4 Chelsea 0 Hint


Question 20 of 25
20. 1995 Everton 1 Manchester United 0 Hint


Question 21 of 25
21. 1996 Manchester United 1 Liverpool 0 Hint


Question 22 of 25
22. 1997 Chelsea 2 Middlesbrough 0 Hint


Question 23 of 25
23. 1998 Arsenal 2 Newcastle United 0 Hint


Question 24 of 25
24. 1999 Manchester United 2 Newcastle United 0 Hint


Question 25 of 25
25. 2000 Chelsea 1 Aston Villa 0 Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 28 2024 : Glenda13: 20/25
May 14 2024 : Guest 86: 25/25

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 1976 Southampton 1 Manchester United 0

Answer: Bobby Stokes

2. 1977 Manchester United 2 Liverpool 1

Answer: Jimmy Case

Jimmy Greenhoff, Stuart Pearson (Man Utd), Jimmy Case (Liverpool)
3. 1978 Ipswich Town 1 Arsenal 0

Answer: Roger Osborne

4. 1979 Arsenal 3 Manchester United 2

Answer: Alan Sunderland

Alan Sunderland, Brian Talbot, Frank Stapleton (Arsenal), Sammy Mcllroy, Gordon McQueen (Man Utd)
5. 1980 West Ham United 1 Arsenal 0

Answer: Trevor Brooking

6. 1981 Tottenham Hotspur 1 Manchester City 1

Answer: Tommy Hutchison

Tommy Hutchison scored for both sides!
7. 1982 Tottenham Hotspur 1 Queens Park Rangers 1

Answer: Glenn Hoddle

Glenn Hoddle (Tottenham), Terry Fenwick (QPR)
8. 1983 Manchester United 2 Brighton and Hove Albion 2

Answer: Gordon Smith

Gordon Smith, Gary Stevens (Brighton), Ray Wilkins, Frank Stapleton (Man Utd)
9. 1984 Everton 2 Watford 0

Answer: Andy Gray

Andy Gray, Graeme Sharp
10. 1985 Manchester United 1 Everton 0

Answer: Norman Whiteside

11. 1986 Liverpool 3 Everton 1

Answer: Ian Rush

Ian Rush 2, Craig Johnston (Liverpool), Gary Lineker (Everton)
12. 1987 Coventry City 3 Tottenham Hotspur 2

Answer: Gary Mabbutt

Dave Bennett, Keith Houchen (Coventry), Clive Allen (Tottenham). Gary Mabbutt of Tottenham scored for both sides.
13. 1988 Wimbledon 1 Liverpool 0

Answer: Lawrie Sanchez

14. 1989 Liverpool 3 Everton 2

Answer: Stuart McCall

Ian Rush 2, John Aldridge (Liverpool), Stuart McCall 2 (Everton)
15. 1990 Manchester United 3 Crystal Palace 3

Answer: Ian Wright

Bryan Robson, Mark Hughes 2 (Man Utd), Gary O'Reilly, Ian Wright 2 (Crystal Palace)
16. 1991 Tottenham Hotspur 2 Nottingham Forest 1

Answer: Des Walker

Des Walker, Stuart Pearce (Notts Forest), Paul Stewart (Tottenham)
17. 1992 Liverpool 2 Sunderland 0

Answer: Michael Thomas

Michael Thomas, Ian Rush
18. 1993 Arsenal 1 Sheffield Wednesday 1

Answer: Ian Wright

Ian Wright (Arsenal), David Hirst (Sheff. Wed.)
19. 1994 Manchester United 4 Chelsea 0

Answer: Mark Hughes

Eric Cantona 2, Mark Hughes, Brian McClair
20. 1995 Everton 1 Manchester United 0

Answer: Paul Rideout

21. 1996 Manchester United 1 Liverpool 0

Answer: Eric Cantona

22. 1997 Chelsea 2 Middlesbrough 0

Answer: Robert Di Matteo

Roberto Di Matteo, Eddie Newton
23. 1998 Arsenal 2 Newcastle United 0

Answer: Nicholas Anelka

Nicholas Anelka, Marc Overmars
24. 1999 Manchester United 2 Newcastle United 0

Answer: Paul Scholes

Paul Scholes, Teddy Sheringham
25. 2000 Chelsea 1 Aston Villa 0

Answer: Robert Di Matteo

Source: Author Ridgeback

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us