FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about For Man Utd Fans
Quiz about For Man Utd Fans

For Man Utd Fans Trivia Quiz


So you think you're a ManU fan? Use this quiz not only as a guide to your sporting trivia but as a measurement of your support of the club. (Or something like that)

A multiple-choice quiz by Fade_to_Black. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK Football Teams
  8. »
  9. Manchester United

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
18,501
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1665
- -
Question 1 of 10
1. When did Manchester United first win the F.A. Cup? Hint


Question 2 of 10
2. What year did Alex Ferguson take over as Manager? Hint


Question 3 of 10
3. Who signed Bryan Robson? Hint


Question 4 of 10
4. Which team did Brian McClair join from? Hint


Question 5 of 10
5. In what year was the Munich air crash? Hint


Question 6 of 10
6. Who scored the winning goal in the 1990 F.A. Cup final? Hint


Question 7 of 10
7. Vodaphone were Manchester United's ______ sponsors? Hint


Question 8 of 10
8. Who were their closest rivals in the race for the 1992-1993 championship? Hint


Question 9 of 10
9. What was Ryan Giggs's name when he was born? Hint


Question 10 of 10
10. Where did Man Utd sign Dennis Irwin from? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 01 2024 : Guest 82: 0/10
May 29 2024 : Guest 104: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When did Manchester United first win the F.A. Cup?

Answer: 1909

2. What year did Alex Ferguson take over as Manager?

Answer: 1986

Just after he managed Scotland in the World Cup.
3. Who signed Bryan Robson?

Answer: Ron Atkinson

He signed the contract on the hallowed turf of Old Trafford.
4. Which team did Brian McClair join from?

Answer: Celtic

One of United's best players!
5. In what year was the Munich air crash?

Answer: 1958

6th February 1958.
6. Who scored the winning goal in the 1990 F.A. Cup final?

Answer: Lee Martin

He did little else for Utd. (due to injury)
7. Vodaphone were Manchester United's ______ sponsors?

Answer: 2nd

Sharp and then came Vodaphone.
8. Who were their closest rivals in the race for the 1992-1993 championship?

Answer: Aston Villa

9. What was Ryan Giggs's name when he was born?

Answer: Ryan Wilson

He took his mother's maiden name of Giggs after his parents divorced.
10. Where did Man Utd sign Dennis Irwin from?

Answer: Oldham Athletic

Source: Author Fade_to_Black

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us