FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Indianapolis Colts 2006
Quiz about Indianapolis Colts 2006

Indianapolis Colts 2006 Trivia Quiz


Think you know what the Super Bowl Champions, the Indianapolis Colts' stats were in 2006? Take this quiz to find out!

A multiple-choice quiz by nick60. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Teams
  8. »
  9. Indianapolis Colts

Author
nick60
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
270,859
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
989
- -
Question 1 of 10
1. Did anyone except Peyton Manning on the Colts complete a pass in 2006?


Question 2 of 10
2. Which of these combinations of receivers had the most touchdowns? Hint


Question 3 of 10
3. How many receiving yards did Marvin Harrison and Reggie Wayne have if combined? Hint


Question 4 of 10
4. How many passes did the Colts intercept in the season? Hint


Question 5 of 10
5. Did the Colts pass the 1,000 tackle mark?


Question 6 of 10
6. Who got the Colts' only safety in the season? Hint


Question 7 of 10
7. How many rushing yards did Joesph Addai and Dominic Rhodes have combined? Hint


Question 8 of 10
8. How many defensive touchdowns did the Colts score in the season? Hint


Question 9 of 10
9. How many touchdowns did the Colts score? Hint


Question 10 of 10
10. How many field goals did Adam Vinatieri miss in the season? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 24 2024 : Guest 108: 4/10
Feb 14 2024 : Guest 147: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Did anyone except Peyton Manning on the Colts complete a pass in 2006?

Answer: No

He completed 65 percent of his passes for 4397 yards and 31 touchdowns. He led the league in passing touchdowns, and was second behind Drew Brees of New Orleans in passing yards.
2. Which of these combinations of receivers had the most touchdowns?

Answer: Marvin Harrison and Bryan Fletcher

Marvin and Bryan had 14 touchdowns. Reggie and Dallas had 13. Ben and Marvin had 12. Dallas and Ben had 4.
3. How many receiving yards did Marvin Harrison and Reggie Wayne have if combined?

Answer: 2676

Marvin had 1,366 while Reggie had 1,310 which combines for 2,676 of Peyton Manning's 4,397 passing yards.
4. How many passes did the Colts intercept in the season?

Answer: 15

Nick Harper and Cato June had 3 interceptions each. Jason David and Mike Doss had 2 interceptions each.
5. Did the Colts pass the 1,000 tackle mark?

Answer: Yes

They had 1010 tackles and 751 solo tackles. Cato June had 142 and Gary Brackett had 122 tackles.
6. Who got the Colts' only safety in the season?

Answer: No one had a safety

The Colts never had a safety during the season. Only 10 teams had 1 or more safeties but, the Colts were not a part of those 10.
7. How many rushing yards did Joesph Addai and Dominic Rhodes have combined?

Answer: 1722

Peyton Manning had 36 and Ran Carthon had 4. The Colts were only ranked 18th in the NFL for rushing yards. They averaged 110 yards per game.
8. How many defensive touchdowns did the Colts score in the season?

Answer: 1

Kelvin Hayden was the lone scorer on defense for the Colts.
9. How many touchdowns did the Colts score?

Answer: 50

17 rushing touchdowns, 31 passing TDs, 1 return TD, and 1 defensive TD.
10. How many field goals did Adam Vinatieri miss in the season?

Answer: 3

He was 0/1 from beyond 50, 9/10 from 40-49, and 12/13 from 30/39.
Source: Author nick60

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us