FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Indianapolis Colts 2008
Quiz about Indianapolis Colts 2008

Indianapolis Colts 2008 Trivia Quiz


A quiz based on the statistics of the 2008 Colts' season. Hope you enjoy it. Thanks for playing!

A multiple-choice quiz by nick60. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NFL Teams
  8. »
  9. Indianapolis Colts

Author
nick60
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
317,779
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
3 / 10
Plays
403
- -
Question 1 of 10
1. How many touchdowns did Peyton Manning throw? Hint


Question 2 of 10
2. How many touchdowns did all the Indianapolis wide receivers have combined? Hint


Question 3 of 10
3. What was Adam Vinatieri's longest field goal in the season? Hint


Question 4 of 10
4. Which Colt player had the longest kickoff return? Hint


Question 5 of 10
5. Who had the most tackles for the Colts? Hint


Question 6 of 10
6. Which Colt defensive player had the most sacks? Hint


Question 7 of 10
7. Which of these Colt players didn't make it to the 2009 Pro Bowl? Hint


Question 8 of 10
8. How many receiving yards did Reggie Wayne have? Hint


Question 9 of 10
9. Which player had the most interceptions in the season? Hint


Question 10 of 10
10. Which Colt player had an interception for a touchdown? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many touchdowns did Peyton Manning throw?

Answer: 27

Manning took the Colts to a 12-4 record, throwing 27 touchdowns and 4002 passing yards. He threw 12 interceptions.
2. How many touchdowns did all the Indianapolis wide receivers have combined?

Answer: 15

If you said 27 then you did not notice I said wide receivers. Not all players. Marvin Harrison had 5, Anthony Gonzalez had 4, and Reggie Wayne had 6. If you add in the tight ends and running backs touchdowns, then it would be 27.
3. What was Adam Vinatieri's longest field goal in the season?

Answer: 52 yards

He only had two 50+ yard attempts and made both of them. One from 52 and one from 51. That tied a personal career record for most 50+ yard field goals in a season. It was also his first 50+ yard field goal since the 2002-03 season.
4. Which Colt player had the longest kickoff return?

Answer: Chad Simpson

Simpson had a 46-yard return which was the longest of the year. Keiwan Ratliff didn't even return a kick. He was the punt returner. Pierre Garcon had the most return yards, but not the longest return, and Justin Forsett had the longest punt return.
5. Who had the most tackles for the Colts?

Answer: Freddy Keiaho

Keiaho had 105 tackles for the year. 79 solo and 26 assists. He didn't register any other stats for the year. No pass deflections, no interceptions, nothing. He was a tackle specialist in 2008.
6. Which Colt defensive player had the most sacks?

Answer: Robert Mathis

Mathis had 11.5 sacks and Freeney had 10.5 sacks. Brock only had 3.5 and Reid had 2. Those two were the sack monsters for the Colts, 22 sacks between two players.
7. Which of these Colt players didn't make it to the 2009 Pro Bowl?

Answer: Dallas Clark

Despite only averaging 3.5 yards per carry and 43.5 yards per game, Addai made it to the Pro Bowl. Dallas Clark had 6 touchdowns and 377 yards after catch. He led the Colts in those stats.
8. How many receiving yards did Reggie Wayne have?

Answer: 1145

Reggie Wayne led the Colts in receiving yards, receptions, yards per game, first downs by a receiver, and co-led touchdowns with Dallas Clark. This was a good season for Wayne.
9. Which player had the most interceptions in the season?

Answer: Melvin Bullitt

Melvin Bullitt had 4 interceptions in 2008. Hayden had 3, and one for a touchdown.
10. Which Colt player had an interception for a touchdown?

Answer: Keiwan Ratliff

Keiwan had two interceptions on the year and luckily ran one back for a touchdown. That was the first of his career.
Source: Author nick60

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us