FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Name the German Football Team
Quiz about Name the German Football Team

Name the German Football Team Trivia Quiz


One for the European soccer fans.. Possibly a tad difficult for those not at all interested in German soccer. I give you the first word or the initials of a German football team, you tell me the team. Enjoy!

A multiple-choice quiz by hews. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Europe
  8. »
  9. Germany

Author
hews
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
39,512
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
2177
- -
Question 1 of 10
1. One of the best-known German clubs is Bayern ________ ? Hint


Question 2 of 10
2. In the north is Borussia ________ ? Hint


Question 3 of 10
3. In the north there's Werder ________ . Hint


Question 4 of 10
4. And the team Bayer ________ . Hint


Question 5 of 10
5. What about the team Vfb ________ ? Hint


Question 6 of 10
6. Moving on to Hertha _______ . Hint


Question 7 of 10
7. We're at VFL ________ . Hint


Question 8 of 10
8. And the team MSV ________ . Hint


Question 9 of 10
9. And the team Rot-Weiss ________ . Hint


Question 10 of 10
10. And then there's Eintracht ________ . Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. One of the best-known German clubs is Bayern ________ ?

Answer: Munich

Rekordmeister! Bayern are there year after year.
2. In the north is Borussia ________ ?

Answer: Dortmund

BVB! BVB! Hopefully you didn't pick their sworn enemy Schalke as the answer!
3. In the north there's Werder ________ .

Answer: Bremen

Champions in 1992-93 in a close tussle with Bayern.
4. And the team Bayer ________ .

Answer: Leverkusen

Bayer Leverkusen lost in the 2002 Champions League final 2-1 against Real Madrid.
5. What about the team Vfb ________ ?

Answer: Stuttgart

Vfb Stuttgart were champions in 1993 and were in turn eliminated from the European Cup by Leeds United.
6. Moving on to Hertha _______ .

Answer: Berlin

Die Giganten von der Spree!!!
7. We're at VFL ________ .

Answer: Bochum

Unabstiegbar!
8. And the team MSV ________ .

Answer: Duisburg

Their proudest moment is their 5-1 defeat of champions Werder Bremen in 1993-94 after their promotion.
9. And the team Rot-Weiss ________ .

Answer: Essen

There could be a 'where are they now' episode about them anytime now.
10. And then there's Eintracht ________ .

Answer: Frankfurt

Since Anthony Yeboah and Ned Zelic left, we haven't heard much from them either.
Source: Author hews

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/26/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us