FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Players and Their Clubs 200001
Quiz about Players and Their Clubs 200001

Players and Their Clubs 2000-01 Quiz


I'll give the players name and you have to just match up the correct team with the player for the 2000-01 season.

A multiple-choice quiz by bertelwell. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK
  8. »
  9. UK Football Players

Author
bertelwell
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
34,987
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
1863
- -
Question 1 of 10
1. For which team was Tony Cottee playing at the end of the season? Hint


Question 2 of 10
2. Lee Ashcroft played for which Division 2 team? Hint


Question 3 of 10
3. Phil Gilchrist was signed by this club (from Leicester City) on transfer deadline day. Which club? Hint


Question 4 of 10
4. Which club signed Don Goodman on a free transfer from Motherwell? Hint


Question 5 of 10
5. Marco Gabbiadini moved to which club in the summer of 2000? Hint


Question 6 of 10
6. Peter Ndlovu played for which Divison 1 team?

Answer: (Two Words)
Question 7 of 10
7. Andy Booth played for which club? Hint


Question 8 of 10
8. Cedric Roussel played for which club? Hint


Question 9 of 10
9. Dean Holdsworth played for which club? Hint


Question 10 of 10
10. Which Division 3 team did Luke Beckett play for? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. For which team was Tony Cottee playing at the end of the season?

Answer: Millwall

In the season 2000-01 he played for Norwich City, been player-manager at Barnet, and then signed for Milwall on transfer deadline day in March 2001.
2. Lee Ashcroft played for which Division 2 team?

Answer: Wigan Athletic

He played under Steve Bruce's guidance as manager.
3. Phil Gilchrist was signed by this club (from Leicester City) on transfer deadline day. Which club?

Answer: West Bromwich Albion

Signed for West Brom on transfer deadline day from Leicester City.
4. Which club signed Don Goodman on a free transfer from Motherwell?

Answer: Walsall

Signed for Walsall on transfer deadline for a free transfer from Motherwell in Scotland. Goodman enjoyed spells with WBA, Wolves and Sunderland in the 1990s.
5. Marco Gabbiadini moved to which club in the summer of 2000?

Answer: Northampton Town

He's played in the top division for Derby County, and then played for Northampton Town after moving from Darlington in the summer of 2000. He was the top scorer in Division 3 in the 1999-2000 season for Darlington.
6. Peter Ndlovu played for which Divison 1 team?

Answer: Sheffield United

Signed from Birmingham City after falling out of favour at Brum, and also had a loan spell at Huddersfield Town in 2001.
7. Andy Booth played for which club?

Answer: Huddersfield Town

Returned to Huddersfield Town after spending a few years at Sheffield Wednesday, and also enjoying a month long loan at Spurs in 2001. Sheffield Wednesday signed him from Huddersfield and then sold him back a few years later due to their poor financial status.
8. Cedric Roussel played for which club?

Answer: Coventry City

Played with the Wolves, then signed with Coventry for the 2000-01 season.
9. Dean Holdsworth played for which club?

Answer: Bolton Wanderers

10. Which Division 3 team did Luke Beckett play for?

Answer: Chesterfield

Source: Author bertelwell

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us