FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Squad Numbers 200607
Quiz about Squad Numbers 200607

Squad Numbers 2006-07 Trivia Quiz


Do you know the squad numbers of the boys from Anfield?

A multiple-choice quiz by Reds4Ever. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. UK Football Teams
  8. »
  9. Liverpool

Author
Reds4Ever
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
250,787
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
690
Last 3 plays: Guest 86 (10/10), Guest 104 (10/10), Guest 80 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who wore squad number 15? Hint


Question 2 of 10
2. England international midfielder and Liverpool captain, Steven Gerrard wore number 4 for Liverpool.


Question 3 of 10
3. Who wore number 10? Hint


Question 4 of 10
4. Who wore squad number 23? Hint


Question 5 of 10
5. Pepe Reina wore the number 1.


Question 6 of 10
6. What number did Liverpool legend Robbie Fowler wear? Hint


Question 7 of 10
7. Who wore squad number 17? Hint


Question 8 of 10
8. Who wore number 14? Hint


Question 9 of 10
9. Momo Sissoko wore number 22.


Question 10 of 10
10. What number did Fabio Aurelio wear? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 15 2024 : Guest 86: 10/10
Feb 29 2024 : Guest 104: 10/10
Feb 18 2024 : Guest 80: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who wore squad number 15?

Answer: Peter Crouch

English striker Crouch moved to Liverpool from Southampton FC. Crouch had an excellent debut season at Anfield in 2005/06 when he scored goals against the likes of Manchester United and Everton.
2. England international midfielder and Liverpool captain, Steven Gerrard wore number 4 for Liverpool.

Answer: False

Captain of Liverpool FC and a product of the Liverpool Youth Academy, Steven Gerrard MBE captained Liverpool to their fifth European Cup against AC Milan in Istanbul in May 2006. He wore number 4 for England but number 8 for Liverpool.
3. Who wore number 10?

Answer: Luis Garcia

Luis Garcia had played 121 1st team games for Liverpool. He had previously played for Valladolid, Tenerife, Atletico Madrid and Barcelona. He was sidelined with a ruptured anterior cruciate ligament in his right knee that he sustained during the Carling Cup defeat by Arsenal in January 2007.
4. Who wore squad number 23?

Answer: Jamie Carragher

Jamie Carragher had played over 450 1st team games for Liverpool and scored 4 goals.
5. Pepe Reina wore the number 1.

Answer: False

Pepe Reina wore number 25. Jerzy Dudek wore the number 1.
6. What number did Liverpool legend Robbie Fowler wear?

Answer: 9

Robbie Fowler played 360 games for Liverpool and had scored 181 goals. Fowler dramatically returned to Anfield in January 2006 on a free transfer from Manchester City, and was rewarded with a new one-year deal which he signed in May.
7. Who wore squad number 17?

Answer: Craig Bellamy

Boyhood Liverpool fan Craig Bellamy fulfilled a dream when he left Blackburn Rovers to join the Rafalution at Anfield in July 2006. He previously played for Norwich City, Coventry City, Newcastle United, Celtic (on loan)and Blackburn Rovers.
8. Who wore number 14?

Answer: Xabi Alonso

Highly rated Spanish midfielder Xabi Alonso played in 118 1st team games and scored 11 goals.
9. Momo Sissoko wore number 22.

Answer: True

Mali international Momo Sissoko became Rafael Benitez's fifth summer signing ahead of the 2005-06 season, when he arrived from Valencia.
10. What number did Fabio Aurelio wear?

Answer: 12

Fabio Aurelio signed a four-year deal with Liverpool in July 2006 and played in 20 1st team games.
Source: Author Reds4Ever

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us